Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
74142
View
593
Reply

::::Cat Shows in Malaysia:::: (updated)

[Copy link]

Author: arisham       Show all posts   Read mode

Post time 28-1-2008 12:58 PM | Show all posts
Originally posted by hatemetoday at 28-1-2008 12:35 PM
alohh alohhh..i like this long face gak kak...ape jenis nih...



hateeeeeeeeee.. nape x dtg sabtu tu? alerrrrr...
yg jenis muka lonjong nie tak tau lak specis baka ape... lawakan...  
ada lar mcm2 jenis ... tapi tak lah seramai mcm kat matrade dulu..lagi byk.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:08 PM | Show all posts
ini jenis muka pjg jugak...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:11 PM | Show all posts


yg x der bulu tadi pon jenis muka pjg... huhuhuuu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:13 PM | Show all posts


3 ekor kucing yg besarrrrrrrrrrr sgtttttt

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:15 PM | Show all posts


tgk kucing nie dok atah kusi... paten kusi plak sama dgn paten bulu dia.... chantikkkkkk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:34 PM | Show all posts




pakcik nie semua kucing2 dia jenis bulu dompok2 mcm nih.. yg kaler cam garfield nie... mmg rupa muka pon sejibik garfield.... time kita fokus tue dia pandang kamera, bila kita snap jer dia dah pdg lain.. adehhhh

[ Last edited by  leotazz818 at 28-1-2008 01:36 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:41 PM | Show all posts




makcik nie dah jumpa masa kat matrade dgn kucing yg sama... sgt peramah & baik.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:45 PM | Show all posts


kat sini lah kitaorg dpt makanan free....hehehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:46 PM | Show all posts

Reply #170 leotazz818's post

erk!! geli plak aku tgok kuceng tak berbulu nih  sian dia kan..dijadikan tanpa bulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:48 PM | Show all posts
Originally posted by millennium girl at 28-1-2008 01:46 PM
erk!! geli plak aku tgok kuceng tak berbulu nih  sian dia kan..dijadikan tanpa bulu



itu le.. 1st time tgk kucing mcm nih... pelik pon ader...
kalo org suruh pegang.. mmg x sggp
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:50 PM | Show all posts

Reply #169 leotazz818's post

chumillnye dia.. ala2 jelita gitew
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:54 PM | Show all posts

Reply #191 leotazz818's post

ari tu..masa 1st time aku g ari khamis ari tu..kuceng ni baru smpai tau.. tuan dia tgh korek2 telinga dia kat dlm tmpat berjaring tu.. puas aku usha2.. pekebenda yg dia pegang tu.. lama gak aku merenung 'benda' tu.. rupa2 nye kuceng jenis ni since tmpat tu mcm ala2 gelap sket tu yg tak clear tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:56 PM | Show all posts

Reply #188 leotazz818's post

a'aah.. makcik ni baek.. byk info dia kongsi dgn kita.. antaranye.. baru aku tau kaler idong kuceng sama dgn kaler tapak kaki kuceng pehtu.. kuceng jantan mmg tak reti jaga bulu slagi tak dineuter kan.. pdn laa aku tgok kcueng2 jantan aku selekeh je rupanye

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 01:58 PM | Show all posts

Reply #185 leotazz818's post

bersungguh2 rupa kuceng ni tido.. sama ada dia betol2 ngantuk.. atau pon dia tak sanggop tgok org ramai sgt dok kerumun dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 02:00 PM | Show all posts
Originally posted by leotazz818 at 28-1-2008 01:08 PM
ini jenis muka pjg jugak...





ni 1st time aku nengok muka kuceng spanjang nih..ni bkn bujur sirih lagik ni... ni da sebujur telur
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 03:08 PM | Show all posts
Originally posted by leotazz818 at 28-1-2008 01:15 PM
http://img250.imageshack.us/img250/341/image035yu2.jpg

tgk kucing nie dok atah kusi... paten kusi plak sama dgn paten bulu dia.... chantikkkkkk



hehe.. sama jer corak kusi tu ngan dia ekk.. tak perasan ada kucing tadi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 03:20 PM | Show all posts
.
Originally posted by leotazz818 at 28-1-2008 01:45 PM


kat sini lah kitaorg dpt makanan free....hehehe



lohhh... :@ ni yg teman jeles bebeno ni.. cam ner leh dapat free niii..

time saya datang.. dia dok promote jer..
dah beli sebungkus utk try dulu.(adult).. memang kat rumah bebudak tu suka makan.. sedap ler tuu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 03:39 PM | Show all posts
leotazz818

ishh... tak baik awk kata cam b*b*  pulak..
itula keistimewaan yg ada pada dia.. dalam keadaan cam tu.. ada juga yg kata macam "alien"..
dengan rupa dia cam tu.. orang tak berani nak sentuh.. picit picit..orang just tengok jer...sebab geli..

tak silap.. namanya "ma'hess".
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2008 03:46 PM | Show all posts
Originally posted by leotazz818 at 28-1-2008 01:11 PM
http://img250.imageshack.us/img250/3559/image028bh0.jpg

yg x der bulu tadi pon jenis muka pjg... huhuhuuu



kalo kucen yg xde bulu camni, pitt rasa kecian sesgt...
bknye ape...coz dia tkde bulu..so mesti dia kesejukan setiap masa...
iskkk kesian btl...
ibarat mcm manusia tk pakai ape2 lah kan..maunya demam...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112821s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list