Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
75142
View
593
Reply

::::Cat Shows in Malaysia:::: (updated)

[Copy link]

Author: arisham       Show all posts   Read mode

Post time 15-12-2008 03:49 PM | Show all posts

Lagi...





mcm kapet!!




garfield tgh tdo




xde bulu nyer..sian die sejuk..pakai baju..hehe cute!
lam tu mmg sejuk..sme kucing selesa je tdo..








si kecik ni buas sungguh masa lam judging ring..hehe! comel sgt die..kecik jek


si gebus maine coon










Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 03:52 PM | Show all posts
Ni princess Bella..tuan die nama abg Azli..baik sgt..

susah btul nk jmpe owner kucing yg masuk catshow peramah dan boley berkomunikasi ngan spectators secara baik ni
sme nyombong and pasan bagos
treat ppl mcm org tatau pape psl kucing,die sorg je yg tahu serba-serbi
:kant:





[ Last edited by  ati1402 at 15-12-2008 03:55 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 03:55 PM | Show all posts
comel2nye kucing...
tapi yg kat rumah ku lagi comel...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 03:58 PM | Show all posts

Reply #283 leotazz818's post

hehe true! anak kite jgk yg menawan kalbu
kdg2 rase penat dan muak dah nk pegi catshow ni..
owner2 kucing kebykannya teruk lah...mmg mcm xmau pengunjung ada pun kt situ.
depa cam nak depa je ada situ...lau gitu,xyah laa wat kt tmpt public!
wat je kat kelab dorg yg sememangnye bagos sgt tuww
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 08:00 AM | Show all posts


haaaa..... kan akak dah kata ati.
tak semestinya yg masuk household category nih semuanya bulu pjg atau mixed breed.
tengok yg comel ni.... byk gak riben dia yg menang.
kalau ati masukkan si dumi, mesti menang kategori heavyweight nyer ....
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 11:20 AM | Show all posts
Originally posted by boocik04 at 16-12-2008 08:00 AM
http://i59.photobucket.com/albums/g285/ati1402/IMG_3676.jpg

haaaa..... kan akak dah kata ati.
tak semestinya yg masuk household category nih semuanya bulu pjg atau mixed breed.
tengok yg com ...


nyenyak je dia tido... so sweet baby!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 12:39 PM | Show all posts

Reply #285 boocik04's post

ekekeke tu la kak! tp lom vaksin agi..awal2 lg kene disqualify
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 02:25 AM | Show all posts
Originally posted by mr.kk at 5-12-2008 06:07 PM

MCC International Cat Show

date: 21 december 2008
time: 9.00am-6.00pm
ring: 1
venue: SACC mall,
           shah alam,
           selangor.


wOo .. aku TERpegi SACC kemarin! sangat aa ramai orang + kucen
sempat aa snap sesikit gegambo kekucen kat situ ..





sket jek gegambo dapek snap .. kawan aku tu takut kucen
kang ada plak yg histeria kat tetepi cage tu .. bwahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 08:05 AM | Show all posts

KUCING tanpa bulu jenis Sphynx yang menyertai Pameran Kucing
Bandaraya Kuching 2008 di Kuching, Sarawak, baru-baru ini.
- Bernama

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 10:39 PM | Show all posts
Pet Living together with a very big home fair at Mid Valley Convention Centre from 1st - 4th Jan 2009 at 11.00am - 9.00pm.

There will be Maine Coon, Siberian, Persian, BSH & Ragdoll exhibit by Felis Wonder, Catizzadi & Dragostea.

Lots of pet items like collar, leash, cat tree, carrier, cushion &many many more accessories for cat & dog will be available. Duringthis 4 days there will be occasional special rock bottom price forcertain item at certain time run on random.


NEW YEAR SHOPPING

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2008 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by ati1402 at 15-12-2008 03:58 PM
hehe true! anak kite jgk yg menawan kalbu
kdg2 rase penat dan muak dah nk pegi catshow ni..
owner2 kucing kebykannya teruk lah...mmg mcm xmau pengunjung ada pun kt situ.
depa cam  ...


Betul tu ati, most owner (but not all) assume org yg tengok cat show ni tak sehebat diaorg yg ada kucing lawa-lawa, ada certificate etc.  Bila kita lalu kat cage kucing diaorg, owner buat muka malas nak layan. Tapi ada yg rajin menjawab soalan kita, macam last time kat mid valley, ada sorang owner ni (kucing dia maine coon) rajin menjawab soalan kita. Dia bagi org pegang kucing dia tapi kena pakai disinfectant spray dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2009 03:21 AM | Show all posts
aah la klu g cat show mmg ramai gak yg mcm x suke kita tgk2 dkt or lama2 kucing diaorg, sbb takut bg penyakit agaknye kt kucing dia..tp abih tu wat apa masuk cat show klu x mau show kt org..ntah pa pe la..tp ade gak yg baik suka layan org smbil sembang2..tp aku x prnh lg g cat show kt mesia..yg aku slalu g kt tmpt aku ni je la..tiap2 bulan ada cat show smpi dh x larat nk tgk dh..hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2009 09:32 AM | Show all posts
Originally posted by FiRe_Fly at 28-12-2008 10:39 PM
Pet Living together with a very big home fair at Mid Valley Convention Centre from 1st - 4th Jan 2009 at 11.00am - 9.00pm.

There will be Maine Coon, Siberian, Persian, BSH & Ragdoll exhibit by ...


ade sesiapa tau x berapa ken abayar utk masuk?.....................................
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2009 01:18 PM | Show all posts

Balas #293 nova_bin\ catat

masuk free beli barang je kene bayar
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2009 06:13 PM | Show all posts
biler lagi ada cat show aa??aku nak g aa.sng nak g biler dah dok kat KL ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2009 02:55 PM | Show all posts
teringin lah nak pegi catshow ni..
bila lagi ada ye?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2009 04:44 PM | Show all posts

MCC Show SACC Mal

hai..nak tanya..ade sapa2 x kat sini yang teringin join MCC Show yang bakal diadakan pada 8hb Mac 2009 bertempat di SACC Mall,Shah Alam...?
if x join pon,nanti kite sama2 memeriahkan show tu nanti erh?kita ramai2 jumpa di sana...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2009 01:14 PM | Show all posts

Balas #297 RAY_the_king\ catat

haya nak joinnnn.....buleh ker...?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2009 01:41 PM | Show all posts

Balas #297 RAY_the_king\ catat

wah..bestnyer...

dari pukul brape ke pukul brape ek? 1 whole day?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 06:55 PM | Show all posts

Reply #297 RAY_the_king's post

nak join...wht time ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list