Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
74084
View
593
Reply

::::Cat Shows in Malaysia:::: (updated)

[Copy link]

Author: arisham       Show all posts   Read mode

Post time 12-11-2007 10:50 AM | Show all posts

Reply #21 leotazz818's post

uwaaaaaaaaaaaa...bestnye seme nak pegi...
pitt jauh...tatau bleh pegi ke idak..tapi teringin sesgt...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 11:56 AM | Show all posts
yes ati pegi gak pertandingan kucing tu semlm,kak leo!!:pompom:
besssssssss
dpt byk gak mknn free..alhamdulillah...cukup tuk budak2 kat umah ni ha
lawa2 sungguh laa kucing kt situ..yg kucing2 biasa pun ada..
dpt blue ribbon lagi..iskk comeynyaaaaa
ada juga penyertaan tuk kelab kucing kebangsaan..kak leo register tak?
ati pegi tu pun da nak tutup ha..die tutup pkl6ptg laa..
tp time tu best jugak sbb da nak tutup kan die bg je free mknn kucing byk2
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 11:59 AM | Show all posts
aha kite combine je seme psl pertandingan kucing yg ada diadakan kat mesia ni kat lam thread ni ye.. nnt ati hilitekan..
lau ada pape pertandingan kucing agi kat mesia ni sila laa post sini ye semerrr
TQ^_^
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 12:11 PM | Show all posts

Ismail Juara Pertandingan Kucing Antarabangsa - kenal tak?

Ismail Juara Pertandingan Kucing AntarabangsaKUALA LUMPUR 11 Nov.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 12:16 PM | Show all posts

Reply #24 mix_chinese's post

yes i know him kak mix..
he was in yesterday's nye cat show tu..
hehe byk btul dia bwk kucing..and kucing2 dia byk yg menang blue ribbon
die breeder kat kota kemuning..owner of Imadi Pet Clinic and Imakatz.
Ati penah pegi melawat pet clinic dia tu
and he gave me a black female pure persian for adoption
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 01:43 PM | Show all posts

Reply #25 ati1402's post

bertuahnya orang kasi persian free jer.... nak free gak...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 02:14 PM | Show all posts

Reply #26 lamola's post

persian tu dah tua rasanya..or dah 'expired' for breeding ke ape, tataulah
mmg x terurus sgt masa dpt tu balik pun kene mandikan lam 5kali baru ilang seme najis kt bulu dia.
Bulu die pun dah x kembang..
die ni berak kencing merata..and gigi pun dah xde
org kata,kucing tua nyanyuk,so die x ingat kat mana patut dia buang najis..
condition die sgt menyedihkan laa masa dpt tu..
balik,mandikan tu,kuku dia abis luruhhh siann sgt..
xdenye breeder nak bg free je lau yg elok2 ati amek je sbb kesian sgt tgk die terperuk lam cage.
mungkin akan dibiarkan aje mati sbb dh xde use
tu ati amek,bia lah duk ngan ati..ati boley jaga smpai umo die abiss..
ati bg nama Lily die sgt takut bila org pegang die.
Die akan mggelupur mcm kene sawan mgkin ada bad experience kot sblm ni
patutnya pure persian ni solid black..tp skg kaler bulu die pun dah berubah byk..
jd more to brown and white..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 02:00 PM | Show all posts

Reply #27 ati1402's post

cian kan tengok condition cam tu...
ada sekor kucin yang kawan mola jaga, dia cakap ada cacat sikit...
kucin tu lidah dia pendek, so dia tak pandai nak jilat bulu dia sendiri...
mula2 tauke yang jaga kucin tu (kucin ni tauke petshop kasi free jer..) nak bagi injection, nak matikan jer kucin ni...
kawan mola cian tengok kucin ni dan jaga kucin tu sampai sekarang, tak sanggup tengok kucin tu dimatikan...
bulu pun kena potong selalu...nampak comot jer....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 11:42 PM | Show all posts
salam..
korang dah dapat map ke MATRADE.. jemput... jemput datang ekk..saya tunggu di sana.. kalau sesat.. tel la.. 012-3480834 (haniz/haniz98/haniza)
saya tak kisah..korang tel.. teringin jugak nak jumpa korang.. lebih lebih lagi.. hate tu.. bawak laa. boy ngan mikee.. sure menang.. he he he..
Matrade ni sebelah Kompleks Mahkamah yang baru beroperasi tu.. dekat ngan Masjid Wilayah.. Komplek Pejabat Kerajaan, Stadium Hoki,
Taman Segambut dan Perhentian Bas Jalan Duta.. semua tu dekat dekat la.. tak sesatnyer..
Jumpa En. Ismail.. dia kata mungkin dia tak datang.. tapi dia hantar kucing dia untuk dapatkan tempat champion pada hari tu..
kat sini ada link gambar gambar semasa catshow di Great Eastern Mall yang lalu..dan map ke matrade.. Jumpa di sana...

http://s172.photobucket.com/albums/w21/haniz98/CAT%20SHOW/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 11:56 PM | Show all posts


[ Last edited by  haniz98 at 14-11-2007 12:00 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 11:59 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 02:21 PM | Show all posts

Reply #29 haniz98's post

hahahha nak tegelak pat suruh boy/meekee masok betanding...ajek kena boooo...tak pon blom sempat exibit boy dah tejon bangonan dulu pi menyorok...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 08:42 AM | Show all posts

Reply #32 hatemetoday's post

jom pergi la....imann & felix d cat nak gi gaks....moh le reramai kan majlis...hehehe....dpt tgk kuceng org pun jadik le...dok tingin nak tgk maine coon..hehehe...idaman kelbu tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2007 01:19 AM | Show all posts

Reply #33 imann's post

Waaa.....ramainyer nak pegi nie...meriah la sungguh.....!!! set masa then pegi la ramai2...  
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2007 08:30 AM | Show all posts

Reply #33 imann's post

insyaAllahhh jumpe di sanaa..ape2 pon aku akan usha ke sana on friday tuh...sabtu baru bawak the kids....budak bulu sah2 tinggal...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2007 08:09 PM | Show all posts
aku pegi hari sabtu. jumpa kat sana..

dapat makanan kucing free tak kalau datang 2nd day?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2007 10:55 PM | Show all posts

Reply #36 PengKid's post

itulah..better gi last day and masa dorg da nak tutup tu..aha byk laa dpt

[ Last edited by  ati1402 at 17-11-2007 11:05 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2007 07:44 PM | Show all posts
waaaa... besh nye. puff pun nak gi laa nanti. maybe g hari ahad. mana tau dpt mkn pree kan..hehe. pastu nak amik gambar cat org byk2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2007 12:02 PM | Show all posts
nk join gak...cm besh je...hm..msuk free ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2007 02:34 PM | Show all posts

Reply #39 nuhha_ney's post

lau nak masuk bertanding kena la bayar kot..ada fees
lau nak masuk jenguk2 tarak hal la kot ekk
ke ada bayaran tuk masuk aa?
lau kene bayar xpat aa gi huhuh...

tp rasanya,slalunya lau gi memana pertandingan or pameran kucing x penah agi seumur idup ni ada yg kene bayar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list