Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
73290
View
593
Reply

::::Cat Shows in Malaysia:::: (updated)

[Copy link]

Author: arisham       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2007 04:13 PM | Show all posts
takper atie...kalo kene bayar fad belanja!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2007 06:26 PM | Show all posts

Reply #41 MiKiee's post

ha cunn cunnn
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2007 06:50 PM | Show all posts

Feline Frenzy at The Mall -

Monday November 19, 2007
Feline frenzy at the mall

By FAZLEENA AZIZ
HERE, Kitty, Kitty.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2007 06:57 PM | Show all posts
seronoknye tgk dia pakai baju.. puff nye baby kalao dipakaikan baju harus koyak rabak baju tu dikerjakan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2007 07:21 PM | Show all posts
iskk mana pegi seme posts yg aku merge!!!!
SERVER!!!!:@
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2007 07:31 PM | Show all posts
uiksss...pertunjukkan kucen.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2007 03:57 PM | Show all posts
wahh lega thread dah pulih thank u admin..sm semer yg tolong ye:hug:
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 10:40 AM | Show all posts
ala..nak pi gak..tapi takleh...
kiter baru kuar wad semalam..so hubby suh rehat jer kat umah..
cedihnyer..tak dpt tgk kucing...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 12:44 PM | Show all posts
Mai la... datang cepat.. geram geram tengok anak anak bulu tu...
yang besaRRrrr.. Kecik.. Manja... Comel... Pemalu.. Periang.. Aktif.. Mesra..

Gerammmnya....

Bayaran masuk RM 3, dapat vaucer diskaun, dapat sample makanan RC free.. ada jualan makanan dan tempat mainan. panjat panjat.. ada yang untuk di adopt ..


mai laa ... cepat..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:13 PM | Show all posts

Malaysia International Cat Show (MyCAT's 07)


THE BIGGEST CAT SHOW EVER IN ASIA/LATIN AMERICA!
23rd-25th NOVEMBER, 2007
MATRADE, JALAN DUTA, KUALA LUMPUR


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:16 PM | Show all posts
- Best Cats from Around The World!!
- Lots of Door Gifts and Prizes to be Won
- Lots of Cat Breeds
- Kiddies Corner
- Feline Agility
- Junior Showmanship
- Cats talk
- Ask CFA Ambassador
and many more!!



http://www.felinemalaysia.com/index.htm
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:28 PM | Show all posts
i want..i want..i want...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 03:09 PM | Show all posts

Reply #54 haniz98's post

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa... rasa nak berlari ke sana skang gak!!!!!!

esok sesubuh aku dah terpacak kat sana. GERENTI!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 03:14 PM | Show all posts
thread kat atas tu ting tong ler.. tadi ada 3 page.. skang dah jadi 2 page plak.. ayokkk!!!

admission fee RM3.. pastu dapat voucher nak beli bebarang... cat food sample pun ade.. tak sabo aku nak gi esok!!! yeay!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 05:55 PM | Show all posts
fire_fly baru pegi tengah hari tadi....
geram tengok kucing kucing 2 semua..... ade yg berbulu, ade yg tak de bulu....
semua nye cumil cumil.....

masuk kene RM3 untuk dewasa RM1 untuk kanak kanak

kat sana ade kucing untuk adoption...

rugi tau kalau tak pegi.....
bukan nye selalu ade cat show yg mcm ni.... mcm mcm jenis kucing ade....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 07:44 PM | Show all posts
tak sabar aku nak gi.. esok pepagi nak gi sana terpacak hehehe jgn lupa bawak kamera
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 10:43 PM | Show all posts
isk tak dapat pegi la pulak, kena keja, so sesapa yg pegi jgn lupa bwk kamera dan letak gambar byk2 dlm ni ek.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2007 12:15 AM | Show all posts
masuk tu kena bayar.. tapi cam tak berapa ketat sangat security nyer.. saya staff matrade.. datang dari cafe/pintu lain.. terus tembus ke cat show.. kat booth RC tu.. saleman tu kata nak diskaun mesti ada tiket masuk tadi. baru dapat 15%. tah lah.. depa cam kelam kabut nyer.. saya beli 2 - 3 jenis RC pun dapat 15% setiap satu. dia kata boleh lahh...kasi diskaun.. org lain lak kata.. 1 tiket utk beli sebungkus jer.. tapi yg sorang ni kasi lak saya berapa paket pun.

kaunter bayar tiket masuk tu.. pintu masuk hall, pandang kiri. pas tu dia suruh isi borang kecil.. tu yg dapat sampel sampel tu..

orang orang yg jaga kaunter tu. lak.. bebel bebel. ada visitor yang tak mau bayar.. nak semua free jer.. nak tu nak ni.. RM 3 pun tu tak boleh bayar...
so memang la saya nak masuk secara official.. so saya pun bayar jer lahh rm 3.00 untuk round ke dua. Lama gak.. maklumlah.. jumaat time rehat lama sikit. 12.15 - 2.45 ptg.

tadi memang banyak pertandingan.. banyak jugak kucing yg menang.. the best tu.. the best ni.. .

Forumer lain tak kenal.. cuma kenal ms lesley jer.. dia kata ada forumer lain join gak. tapi tak kenal nyer pasal..

kucing kucing situ manja manja.. main coone.. besar nyerrrr.. nak kata.. muka cam anak harimau pun ada.. besar... (jgn terasa lak pada owner owner main coone ekk).. saiz dia besarr..

peserta peserta lak.. ada yang peramah.. ada yang sombong.. tak kasi sentuh kucing dia.. memang lahh kucing dia mainternance mahal.. takut jangkitan virus apa apa ker.. tapi senyum lahh sikit... kena lakk owner yang kucing dia ada menang sikit.. lagi la.. ek nyerr... nak sentuh pun tak boleh.. apa lagi nak ambik gambar.

so.. pada yang nak sentuh dan ambik gambar tu.. tengok tengok lah dulu owner dia cam ner..

kalau ada yang kata/tanya.. kucing kucing situ ada yang nak di jual atau adopt ker....

ada gak yang saya dengar.. just bayar rm 50 jer. kucing kucing tu dah neuter.... kira murah la kan..?? ke ada apa apa bayaran lagi??

bagi saya, bukan saya nak.. cukup laa. yg tinggal 2 ekor kat rumah tu..

kakak kakak sepejabat yg turun melawat tadi.. depa dok ingat kucing saya ada kat situ.. he he he.. mana ada.. saya dok menyibuk jer kat situ.. he he he..

esok nak pegi lagi.. yeahh yeahh...

pasal parking tu.. saya rasa korang tak yah risau.. parking luas.. cuma bayar sekali masuk rm 3 jer..

pasal yg fee masuk tengok kucing tu.. ada lak yg kata..
bayar rm 3, dapat tiket..tu.. dapat 15% diskaun produk RC, Rebet lagi.. RM 3.00.. so ibarat.. duit masuk tadi.. tak ada makna nyer la..

betul ker.. esok nak double check balik kat situ...confuseeee laa!!
so jgn marah yer.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2007 01:06 AM | Show all posts
Bestnyer..xsabar nak g esok...
oo leh ambik gambar ekk..ingatkan xleh...
kucen aku mesti jealous nanti..hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2007 12:46 PM | Show all posts

Reply #59 nurulda's post

hAHAHAHAHA.......Fad pegi petang nie n esok.....      jumpa kat sana okey!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083116s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list