Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
74165
View
593
Reply

::::Cat Shows in Malaysia:::: (updated)

[Copy link]

Author: arisham       Show all posts   Read mode

Post time 8-12-2007 02:18 AM | Show all posts

Reply #140 ati1402's post

alahai.....kecik nyer gambo nehh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 02:21 AM | Show all posts

Reply #128 leotazz818's post

adakah russian blue itu pemenang keseluruhan???   
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2007 04:48 PM | Show all posts
Originally posted by MiKiee at 8-12-2007 02:21 AM
adakah russian blue itu pemenang keseluruhan???   



yg menang makcik pakai bj merah tue dgn kucing kat tgn dia tue, 2nd place kucing dia gak yg kaler kelabu tue.. 2-2 shorthair cat
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 08:07 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 05:52 PM | Show all posts
hohohoooo.. ader catshow lagi... bes..besss
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 07:45 PM | Show all posts
waaaaaa best bestttt
mesti pegi..tp pkl bape ekk hopefully xdearal lerr time tuh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 12:09 AM | Show all posts
aah...br je nmpk ad psl nih...xsabo nk g
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 02:05 PM | Show all posts
next aku ada kat kl, tp b4 21st kena fly balik ke Kuching, tak sempat la...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2008 03:22 PM | Show all posts
wow bestnya ada cat show lagi, kali ni hope tak terlepas..start pukul brape n free entry ker?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2008 12:45 AM | Show all posts
EG INTERNATIONAL CAT SHOW

Format : CFA 2 Rings + Feline Agility
Organizer : FELINE SOCIETY OF MALAYSIA & CHINA PHOENIX CAT CLUB
Date : 24th-27th January 2008
Venue : Mid-Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur.
Judges : : 1. Barbara Sumner (AB)
2. Mary Auth (AB)


The entrance fee for the spectators on 24th & 25th is FREE!
While 26th and 27th as follows :-

ADULTS : RM 3
CHILDREN : RM 1
SCHOOL CHILDREN WITH UNIFORMS : FREE
OKU AND WARGA EMAS : FREE
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2008 12:46 AM | Show all posts
EG INTERNATIONAL CAT SHOW


Format : CFA 2 Rings + Feline Agility
Organizer : FELINE SOCIETY OF MALAYSIA & CHINA PHOENIX CAT CLUB
Date : 24th-27th January 2008
Venue : Mid-Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur.
Judges : : 1. Barbara Sumner (AB)
2. Mary Auth (AB)


The entrance fee for the spectators on 24th & 25th is FREE!
While 26th and 27th as follows :-

ADULTS : RM 3
CHILDREN : RM 1
SCHOOL CHILDREN WITH UNIFORMS : FREE
OKU AND WARGA EMAS : FREE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2008 12:18 PM | Show all posts





EG INTERNATIONAL CAT SHOW



Format : CFA 2 Rings + Feline Agility
Organizer : FELINE SOCIETY OF MALAYSIA & CHINA PHOENIX CAT CLUB
Date : 24th-27th January 2008
Venue : Mid-Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur.
Judges : : 1. Barbara Sumner (AB)
2. Mary Auth (AB)


The entrance fee for the spectators on 24th & 25th is FREE!
While 26th and 27th as follows :-

ADULTS : RM 3
CHILDREN : RM 1
SCHOOL CHILDREN WITH UNIFORMS : FREE
OKU AND WARGA EMAS : FREE





start esok pegi jangan tak pegi..... terlepas rugi   




[ Last edited by  FiRe_Fly at 23-1-2008 12:20 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2008 01:19 AM | Show all posts

Reply #152 FiRe_Fly's post

Ada sesiapa nak bawak kucing dia masuk tak..?? Kategori Domestic pun jadikla...tak perlu Cert.

amatur geng's here...hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2008 10:42 AM | Show all posts
Haa..bley laa karang aku g jenguk jap masa lunch.. nnti aku citer kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2008 01:28 PM | Show all posts

updated

td masa lunch aku g laa kat cat show nih.. kuceng2 utk display tak byk lagik.. yg ada kat booth diaorg.. nnti owner dia amik dia citer2 pasal dia ni laa...

eeeiii//ada  kuceng tu besar mak datuk..geram btol... tp ms aku g tu blom turn dia utk di bawak kuar.. pastu ada 1 persian tu.. gemok sgt.. baru 5 months.. dia meniarap kat atas meja tu smbil main2 dgn mainan dia.. cute!

pehtu ada satu lagik tu.. jenis siberian.. comel.. trgt arwah kiki aku.. uhuhu... wpon kiki aku tu bkn siberian.. tp rupa dia ada mcm kiki..uhuhuhu...

kuceng2 kat booth tu bley dipegang kalo diaorg kuarkan tp kena cuci tgh dgn sanitizer dulu.. aku tak pegang td pasal tgn aku pegang byk brg.. buah laa..nasik laa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2008 03:18 PM | Show all posts
@ fad..ape kate fad ke masukk


@ mill!! aha dah pi ke...waaa bestnyeeee x saba nih nak pi sokk


sape2 lagi dah pi ek? meh laa share experience and story kat sini..
nnt ati pi pinat cap nganyin
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2008 01:28 PM | Show all posts
weih..korang.. td aku g lagik tgok cat show ni.. ekekekeke.. ms lunch gak.... ada cat for adoption!! ada anak2 kuceng.ada kuceng dara,tom cat.. ada mcm2 rupa...

kata yg jaga cat tu diaorg akan suroh kita isi form kalo kita berminat,nnti diaorg akan wat interview sket laa.. pastu baru laa bley amik kuceng tu.. bkn on the spot dpt..

ada gak aku amik gmbar.. tp skrg ni kat opis.. nnti2 blk krg kat umah aku upload kan kalo internet ok.. aku byk amik gmbar kuceng utk adoption ni.. pasal yg bulu dasat2 kat tempat lain..

krg kalo hubby aku amik aku ptg krg..aku nak tarik dia g tgok kuceng2 tu lagik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2008 12:29 AM | Show all posts
bestnye mill dpt pi! kami seme2 nak pi esok
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2008 09:19 AM | Show all posts

Reply #158 ati1402's post

opis dkt2 situ je ati.. bley aa jengah2 jap

ni rupa2 kuceng utk di adoptkan:

kitten 3 ekor..nmpak tak yg kaler coklat tu nk nyusu dgn kaler putih tu


kitten lagik 2 ekor.. yg ni shy2 sket..


yg ni byk ckp..meow2 sana sini


yg ni agresif sket.. suka meow2 mcm kuceng kat ats nun..rasa nak pelok je


yg ni  elok je dok diam2


yg ni bkn aku..tp tu owner kuceng gemok yg dipelok tuh


so..pd sesapa yg tak pegi lagi.. leh la pegi ke cat show kat mid valley ni.. tp kecik je laa..tak laa sebesar kat matrade ari tu
ada gak lagik muka2 kuceng utk diadopt tu aku tak amik..pasalnye muka dia mcm muka dale dgn ebi.. da slalu nengok muka dia.. dan ada 1 lagik.. comel..jelita..tp terlupa nak amik pasal terkagum nengok kan kejelitaan dia.. smlm cage dia antara cage kuceng besar yg dok dendiam tu dgn kuceng yg byk meow2 tuh

[ Last edited by  millennium girl at 26-1-2008 06:00 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2008 12:29 PM | Show all posts


yang putih 2 mata die warna biru....comel sesangaat




yang ni nama die sherly.... grumpy sket...tak salah umuq die dua tahun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.544803s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list