Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
75143
View
593
Reply

::::Cat Shows in Malaysia:::: (updated)

[Copy link]

Author: arisham       Show all posts   Read mode

Post time 24-3-2008 11:57 PM | Show all posts

Venue: The Summit USJ

Judges:
1. Carolyn Lyons (AB)
2. Yaeko Takano (AB)

3. Allan Raymond (AB) (G)
4. To be advised




Show Cat Fee:
Pedigree

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 08:55 PM | Show all posts
Takder sesaper ke pegi yang The Summit nie..?? Ada picture tarokla...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 09:45 PM | Show all posts

Reply #222 MiKiee's post

kat umah sebelah banyak gambo fad..geram aku nengok seko oriental shorthair kaler black ngan tabbies situh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 08:49 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 09:13 PM | Show all posts
detail die tak boleh paste lah.... nak tahu lebih lanjut pegi kat felinemalaysia.com
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2008 12:19 PM | Show all posts
ada kenduri Whiskas kat Titiwangsa 31Mei ni..masuk malaysia guiness book record
ada sape2 yg tau tak psl ni? lam tv ada kan..
ley sesape tepek iklan die ke ape..
ley bwk kucing2 sme pi kenduri mkn kt sana
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2008 12:28 PM | Show all posts
Sertai lah Kucing Whiskas Gathering bersama si comel anda dan berikan dia peluang mencipta sejarah dalam "Malaysia Book Of Records" !!!

Tarikh : 31 Mei 2008

Masa : 9 Pagi - 1 Petang

Tempat : Stadium Titiwangsa, Kuala Lumpur




Pesanan dan nasihat penting untuk pemilik-pemilik kucing:

- Untuk keselesaan dan keselamatan kucing anda, pastikan sangkarnya di bawa bersama.

- Sila bawa barang mainan riadah kucing anda atau barang-barang keperluan lain untuk keselesaan kucing anda
.


MASUK ADALAH PERCUMA!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2008 04:32 PM | Show all posts
Originally posted by ati1402 at 17-5-2008 12:28 PM
Sertai lah Kucing Whiskas Gathering bersama si comel anda dan berikan dia peluang mencipta sejarah dalam "Malaysia Book Of Records" !!!

Tarikh : 31 Mei 2008

Masa : 9 Pagi - 1 Petang

Temp ...


kalo tak bagi makan whiskas boleh join takk??
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2008 10:49 PM | Show all posts

Reply #228 ulatdaun's post

kenduri leee...ape kaitan bg mkn ke tak?
pegi sana,lau bwk kucing ley le die mkn kenduri ha..
lau x bwk x yah laa..xkan kite yg nk pi ngadap whiskas tuw
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2008 11:45 PM | Show all posts

kenduri whiskas

sori la kalo thread ni da ader....

cume nk inform... sabtu ni, bersamaan 31 mei 2008, ader kenduri whiskas di stadium titiwangsa kl...

boleh la bawa simanja anda bersama.....

dr jam 9 pagi hingga 1 ptg....

kiter jumpa kat sana erk.....

insyaallah....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2008 11:51 PM | Show all posts
yeker??waaa..nak g..kucing kezman lak mmg model iklan whiskas..ehehehe...nt kezman bwk die..nama die Narnia..ehehhee...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2008 12:39 AM | Show all posts

Reply #1 nidzrain's post

zaman skang kucing pon ade kenduri
heuhuhu

klu zaman dulu kucing kene kenduri!
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2008 01:00 AM | Show all posts
kalo aku bwak hanjing??ok x??muahahah..men2 je
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2008 02:25 AM | Show all posts
tapau buleh?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 10:36 PM | Show all posts
Korang pegi tak kenduri Whiskas? td masuk tv3..huhu sme kucing lawa2 yg pegi kenduri..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 04:18 PM | Show all posts

Balas #235 ati1402\ catat

hi semua...  haya baru jer jumpa kawasan kesayangan nih... so ngan tak sabar nyer nak join.. minta maaf kalau salah yek...  cuma nak bagi tau aritu masa kenduri whiskas haya ada dtg ngan c-comel skali...manalah tau sesaper lagi ader kat sana yg haya dah berborak tapi tak tau laks...  coz haya nie bukan takat penyebok jer tapi siap jadi wartawan tak bertauliah lagiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 05:11 PM | Show all posts

Reply #236 haya's post

Hi haya welcome to AL:victory:
best ke pegi kenduri..meh laa tepek gambar...wartawan yea..
meh kongsi cte psl kenduri itu hari
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 10:50 AM | Show all posts

Good Day members, this event is basically a "cat event". We also want to give cat's the same amount of love and tenderness right? Hope you guys will support this charity event as well!

Petster Magazine

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 01:46 PM | Show all posts

Balas #237 ati1402\ catat

hah..teimer kasih bebayak ati ,, haya nak tepek gambar yg haya amek aritu tapi haya lum pandai lagi camner nak tepek gegambar tuh nie dok tengah cari punca camner nak tepek ...maklumlah orang baru  lagipon haya nih baru jerk bela anak2 bulu yg jenis persian nih...slamer nih haya cuma ada anak2 bulu jenis biasa jerk..kira ramai gak lah... yg paling kecik pown umuq 22ari...4 ekor cam anak rimau sumernyer...
pada haya kenduri whiskas tuh memang best lah...mungkin sblm nih haya xpenah g memaner acara yg berkaitan ngan kucing nih secara singkat nyer sumer aderlah kat sana.. cara nak bersihkan kuku,mulut tingga n pantang larang apa yg boleh n apa yg xleh..ada sorang abg tuh punya anak bulu x leh nak cakap bukan takat cantik besar giler...pastuh sesaper yg nak amek gambar anak bulu bersama maria tengku sabri pown boleh tapi cuma sekeping jerk...haya kira rugi gak lar sbb x amek gambar anak bulu haya ngan maria tengku sabri tuh...special part sumer makanan whiskas yg x abih tuh diaorang bagi bwk balik + lak dengan door gift makanan whiskas lagi...sampai arinih lum abez lagi kat umah tuh...whiskas memang mengambarkan kasih sayang dia kat sumer kucing dalam dunia nih...timer kasih whiskas:kiss: kalau sesaper yg g sana tuh completekanlah lagi nanti kata haya x bagi pluang nak citer lak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 04:56 PM | Show all posts

Reply #239 haya's post

haya..nk tepek gambar,haya register ngan photobucket.com yeh..pastu upload lah byk mane gmbr
then copy paste kt sini url yg ada [img] tu
bestnyeeee dpt byk free gift!!
ati keje time tu..tu yg x pat gi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list