Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
62048
View
167
Reply

Adab suami nak minta seks dari isteri .....

[Copy link]

Author: Loxlaxman       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2012 03:58 PM | Show all posts |Read mode
Orang lelaki ni kak, kalau dihidang bab seks..laju aje bukak mata, telinga, baju, seluar, spenda segala...walhal, bagi wanita..bab ni bab yang paling "delicate and complicated" dan perlukan pematuhan kepada S.O.P  atau "standard operating procedure" yang tertentu sebelum kebenaran diberi...tanpanya, bagi isteri ianya tidak lengkap!

So .. sebagai ikhtiar untuk berkongsi pengalaman dan mengeratkan kasih sayang suami isteri, apa kata akak-akak cun di ATW ni ceritakan sedikit perihal bagaimana dan apa yang perlu suami lakukan untuk memenangi hati dan seterusnya menerima habuan kenikmatan yang sememangnya hak seorang suami..di mana jua anda berada...

Silakan, jangan malu-malu..
Multiple Polls: ( Maximum 8 choices ) , Show Result after voted, Total 366 Users voted
  (This Poll is open, your vote is visible)
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 04:19 PM | Show all posts
tak berapa faham...

maksud TT ni kalau nak minta tutttt so kna la isi minyak dlu ke,belanje makan ke,cmtu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 04:22 PM | Show all posts
pada hekmat saya...sang suami harus melutut minta ampun mcm ni

"Ala Latok...mintak tolong sama latok hoooooo "

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 04:35 PM | Show all posts
ni mesti sbb lox dh x tau nak guna cara yg mana satu ni sampai terpaksa tanya kaum wanita yg jelita kt sini kan.... sian lox...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2012 04:48 PM | Show all posts
ni mesti sbb lox dh x tau nak guna cara yg mana satu ni sampai terpaksa tanya kaum wanita yg jelita  ...
carly_lah Post at 12-6-2012 16:35


Carly ni jelita ke?   Kalu tak jelita pi main ........................................................................... jauh jauh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 05:11 PM | Show all posts
seven
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 07:02 PM | Show all posts
Reply 5# Loxlaxman


    carly jelita......................................................................... di hati
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 11:16 PM | Show all posts
excuse me, yg tu mmg kerja suami setiap hari hokay, sek ke tidak mmg itu kerja suami....





nak minta sex bogel jah depan pintu bilik....sambil kejit mata
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 11:48 PM | Show all posts
HAHAHAHA melintas jadi la sesaja usya gelagat korang
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 07:34 AM | Show all posts
dah macam bohsia  plak nak sek ngan bini kena top up kredit henfon.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2012 08:42 AM | Show all posts
dah macam bohsia  plak nak sek ngan bini kena top up kredit henfon.......
hairanaz Post at 13-6-2012 07:34


Mana tau ada suami yg dijodohkan dengan bohsia yang dah taubat ... mesti terbawa2 tabiat lama...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 09:03 AM | Show all posts
apa la.....tanya sampai dalam kelambu.....kan berdosa dok cerita yang bukan-bukan pasal suami.....errrrr.....encik lox nak bersubahat sama ke tangung dosa
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 11:20 AM | Show all posts
dah macam bohsia  plak nak sek ngan bini kena top up kredit henfon.......
hairanaz Post at 13-6-2012 07:34



    ha'ah kan ..? apala si lox ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 02:11 PM | Show all posts


aku da vote..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 02:55 PM | Show all posts
Reply 1# Loxlaxman


   aku lelaki dan masih bujang tp suka bab2 ni... aku rasa la... kan... kan... kan... kalau laki tu nk mintak la kan... tanggal je la suar dah tu tayang kat bini.. kalau bini tu syg laki dia la kan.. kan.. kan.. kann... tk yah bnyk cakap... APE CELOP JE LE!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 03:20 PM | Show all posts
Reply 15# pakwetizzaqyah


    curlassttt ko..! time tu nak tolak pun dah tak mampu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 06:06 PM | Show all posts
Reply  Loxlaxman


   aku lelaki dan masih bujang tp suka bab2 ni... aku rasa la... kan... kan.. ...
pakwetizzaqyah Post at 13-6-2012 14:55



    keji sgt main tayang2... mcm flasher ok..kalau nak tayang, biar la bila dah sama2 nak..
takkan bini tgh masak pun nak menayang..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 06:07 PM | Show all posts
dah vote.............







no 8
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 06:17 PM | Show all posts
Reply 17# MamaMima711


   itu terpulang.... kalau bini sporting.. kat dapur pun jalannnnnnnnnnnnzzzzz.... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 06:18 PM | Show all posts
Reply  MamaMima711


   itu terpulang.... kalau bini sporting.. kat dapur pun jalannnnnnnnnnnnzz ...
pakwetizzaqyah Post at 13-6-2012 18:17



    kuat sgt berangan.............
pastikan belum ada anak2 ok....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 06:21 PM | Show all posts
Reply 20# MamaMima711


   saya ni masih bujang.... mmg kuat berangan... apa salahnya... masa muda2 kawin la nk experience bnda2 tu kan.. nnti dah kerepot baru nk try mmg ada yg tk kena la... ini pun sy belajar dari mmbe2 sy yg sniour2...VARIASIKAN HUBUNGAN XXX ANDA!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 06:23 PM | Show all posts
Reply  MamaMima711


   saya ni masih bujang.... mmg kuat berangan... apa salahnya... masa muda2 ...
pakwetizzaqyah Post at 13-6-2012 18:21



    berangan tak salah...jgn over sudah ye dik.praktis pada yg halal je tau...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2012 06:27 PM | Show all posts
Reply 22# MamaMima711


   ok... adik mmg tengah berusaha mncari yg halal.. walaupun kadang2 lepaskan dngn cara makruh...wa caya sama lu!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2012 04:57 PM | Show all posts
kenapa sampai nak kena buat sampai macam tu eh??

redd tak kisah pon..nak.. cakap je...kalau dah tido...ade je tangan datang masuk dalam baju...on je...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2012 05:00 PM | Show all posts
kenapa sampai nak kena buat sampai macam tu eh??

redd tak kisah pon..nak.. cakap je...kalau dah  ...
redd_07 Post at 14-6-2012 16:57


bagus nya redd ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074564s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list