Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
63508
View
169
Reply

Adab suami nak minta seks dari isteri .....

[Copy link]

Author: Loxlaxman       Show all posts   Read mode

Post time 24-7-2012 02:04 PM | Show all posts
minta tak payah nak bersyarat2...masing2 faham peranan dan tanggung jawab masing2 nak memuaskan pasangan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 12:02 AM | Show all posts
dok lintas2 jerrr....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2012 08:39 AM | Show all posts
ada masa tu... dah abis adab pun tetap tak bagi gak... tekulat2 je laki lps tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2012 11:26 AM | Show all posts
alucard0708 posted on 9-7-2012 04:40 PM
Reply 52# Loxlaxman

Hahahaha.. normal ones also hard enough to get, just imagine what it would b ...

kena laknat malaikat isteri macam tu...sampai ke siang plak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2012 09:28 AM | Show all posts
Haha...
Mntak jgn x mntak..x bagi merajok pulok.
Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2012 12:33 PM | Show all posts
aku x tau la...tp kdg2 tu, aku terpikir gak caner korang beromen agaknye...adakah cara korang bersetubuh sama dgn org lain2...sbb ada yg aku baca bininya hanya kangkang dan lakinya hanya pancut je...itu pun x sampai seminit...apa punya sex la mcm tu...rupa2nye ada lg teruk...sampai nk sex pun susah...kesian jugak aku...aku rasa sepatutnya isu sex ni xde masalah bagi suami isteri...kalo ada masalah, memang sah ada mende yg x betul tu...kena kaji balik la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2012 09:22 AM | Show all posts
laki aku tunggu aku bg hint dulu.. kalo aku wat senyap jea.. tak dapek la dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2012 10:55 AM | Show all posts
apakah makna kena laknat oleh malaikat sampai subuh... apakah kesannya kalau kena laknat ni pada isteri yg tak beri suami nafkah batin...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2012 01:22 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 12-6-2012 11:16 PM
excuse me, yg tu mmg kerja suami setiap hari hokay, sek ke tidak mmg itu kerja suami....

menarik statement tu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2012 09:29 AM | Show all posts
kadang2, somi kena start mula2 jumpa isteri pada hari tu... contohnya, masa balik dari kerja ker.. masa memandu balik rumah ker.. bawak2 la  begurau-gurau gitu.. masa tu bagi lah hint sikit2... ehehe.. contohnya kan masa masuk keta, buat2la nak kunci pintu keta belah wife dudk.. masa nak kunci tu buat2 la tangan terlangagr ngan payu dara wife.. kalau tak pun buat2 tarik sitbelt tu .. hehehe.. contoh jer la...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2012 09:50 AM | Show all posts
anggap jer 'bersama' itu sebagai ibadah.....

give yr 100%.... the rest will become easy, tak membebankan...

sedap dpt....pahala pun dapat.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2012 03:17 PM | Show all posts
xpyh mtk aku dah mtk dulu.hmmphh
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 11:15 AM | Show all posts
tiada aurat antara suami dan isteri... apatah lagi untuk perbicangan hal-hal nafkah batin ni. bincang berdua cara terbaik ikut cara yang dibenarkan syara'. sentiasa husnul zhon (bersangka baik) antara suami dan isteri dalam apajua keadaan. insyaAllah baiklah semua.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 06:09 AM | Show all posts
keiichiro posted on 15-6-2012 08:44 AM
suami aku pernah cerita hal dia borak2 dengan kawan2 dia, depa boleh keluar idea kalau nak istri per ...

depends.....kalau suami i buat camtu, i feel very insulted.

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 06:15 AM | Show all posts
alucard0708 posted on 9-7-2012 05:39 PM
Reply 54# Loxlaxman

I've tried once before, saja tanak mintak for 2mth, see whether got any resp ...

tumpang nanges
baiknya awak..cuba bawak dia bercuti, pujuk2 sket.maybe dia  rasa xxx dgn u tu no longer menarik.kalau u hebat, sure dia tak sabar nakkan awak kan?

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 04:52 PM | Show all posts
Isteri2 En Jamil kena pandai pilih masa.... pandai atur jadual.... kena booking dulu....

Bz la beb....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 09:22 PM | Show all posts
fcoy posted on 1-9-2012 04:52 PM
Isteri2 En Jamil kena pandai pilih masa.... pandai atur jadual.... kena booking dulu....

Bz la ...

ewaahhh.....nah..:@




Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2012 08:45 PM | Show all posts
MamaMima711 posted on 1-9-2012 09:22 PM
ewaahhh.....nah..

Nanti enko Mama... betul2 jadi minik En Jamil baru tau....


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2012 11:56 PM | Show all posts
orgkpg posted on 30-8-2012 09:29 AM
kadang2, somi kena start mula2 jumpa isteri pada hari tu... contohnya, masa balik dari kerja ker.. m ...

yg tu mmg hari2 dahpun, dah kebiasaan nak raba ke sentuh mana2 tempat dia sempat
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 12:29 PM | Show all posts
eh, nak itu pun kene bagi upah seale ke??
patut la aku susah nak dapat. kene byk blaja lagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2012 10:07 PM | Show all posts
ikut mood laaa.. masa yg tepat ialah time anak dh tido...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 01:48 AM | Show all posts
Nak bini lagi suka..
Tetiap kali tu say THANKS DARLING..I LOVE U MORE
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 02:11 AM | Show all posts
Pendapat aku klu isteri MALAS nk lyn suami kat katil
1. Suami x romantik...kna belajar puji during intercourse
2. Suami cepat sangat..x sampai 5 minit dah pancut..so berubatlah..
3. Suami suka meliwat kot...harammmmm..x pun suka isteri telan air mani..takat BJ x per lg..
4. Suami jenis terjah terus ke pintu..foreplay pun takat.  seminit dua..isteri ni suka foreplay lama..n belajar cara. nak naikkan syahwat dgn betul..lain pompuan lain suiznya.
5. Suami pengotor / bau..jenis x shave n x jaga hygiene..pakai katok yg sama utk tdo slama sminggu..bau derrrr..isteri pun x lalu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 02:18 AM | Show all posts
Sambungan...takpun...
1. Isteri tak faham konsep nikah = jima'
2. Isteri meroyan lps bsalinkn anak..so ilang nafsu kat suami
3. Isteri x puas / x capai orgasme sebenar..
4. Isteri lebih puas bila melancap sendiri dr dpt ***** suami. ..Peratikan apa yg isteri buat dlm bilik air lama2..
5. Fantasi seks isteri x tercapai..so start sharing as an adult/husband & wife..selaluny sharing la time tengah syok foreplay
6. Isteri pemalu ya amattttt
7. Baru 3-4 tahun kawin kot...mcm aiiii nih dkt 10 tahun so dh start muhasabah diri n perbaiki semua kekurangan. .Since then..tiap2 hari aiii minta x kira siang mlm asal ank2 xde...

Sex is great kalau ada persefahaman...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 09:06 AM | Show all posts
Sambung lagi
8. Suami MATI PUCUK...isteri MATI PUTIK klu lama x dransang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050351s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list