Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
63247
View
169
Reply

Adab suami nak minta seks dari isteri .....

[Copy link]

Author: Loxlaxman    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2014 06:42 PM | Show all posts
wanitajelita posted on 14-11-2013 09:30 AM
aku benci cara lelaki melayu mintak main.... terus nak tusuk... dasar pemalas...

Ruginyer kalau laki korang macamni.....pastu dia pancut cepat dari korang,,,haru biru laa
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2014 03:16 AM | Show all posts
lots of thing can be learnt from this thread!
especially pengalaman yang da lame kawen tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 03:33 PM | Show all posts
green0 posted on 2-3-2014 03:16 AM
lots of thing can be learnt from this thread!
especially pengalaman yang da lame kawen tu...

ia..di sini banyak jugak otai2 yg ber pengalaman dan sedia membantu kalau ade ape2 soalan...

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 04:17 PM | Show all posts
alucard0708 posted on 6-6-2013 03:50 PM
Lama dah teman ninggalkan thread nie. Syukur alhamdulillah, nowadays my love life dah makin ceria. T ...

betul tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 04:21 PM | Show all posts
adushhhh..........
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2014 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Syumaimah posted on 19-12-2013 04:04 PM
Bukan ke tu tanggung jwb isteri layan suami apahal pulak nak kena top up handphone dan bawa gi shopp ...

Bukan kita mintak pon dah dia bawak mungkin dia x nak kita penat bersilat kat dapur kot... Tu yg sanggup nak belanja tu konon2 nak mcm romantik la tp kalo ada anak tah kemana romantik nya.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2016 03:18 AM | Show all posts
alucard0708 replied at 6-6-2013 03:50 PM
Lama dah teman ninggalkan thread nie. Syukur alhamdulillah, nowadays my love life dah makin ceria. T ...

aku baca bro punya masalah dari 2012 punya thread lagi. kekadang aku pun naik hangin sebab perempuan sgt pelik dan sgt susah nak faham. lagipun diaorg tak beritau sebab apa jadi itu ini. banyak pakai hint2 sedangkan laki ni x reti nak decode hint2 bagai ni. end up leh jadi perang.

but, in this case, aku rasa terpaksalah laki yg beralah.. kena buat spouse happy dgn pelbagai perkara.
aku jadikan ko punya pengalaman sebagai info utk aku walaupun aku blom kawin lagi. he3

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 05:55 PM | Show all posts
hasell replied at 19-4-2016 03:18 AM
aku baca bro punya masalah dari 2012 punya thread lagi. kekadang aku pun naik hangin sebab perempu ...

Bagi i, lelaki memang kena beralah..

Kena tunggu signal dari bini baru leh on..
Xleh main terjah je..
Maklum la,nak guna lama
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 10:42 AM | Show all posts
sebelum kahwin kemain lagi si perempuan tu gedik. Meleset sana sini sambil tunjuk aset. Seolah-olah simbol seks dan mahukan seks selalu.

bila dah menikah, perkhhh...macam innorcent sesangat. mulia sesangat. seolah2 seks itu hina dan suaminya kerap kali terkulat2.. hahaha...macam2 alasan diberi. Anaklah, penatlah, letihlah, esok nak kerja awallah, tu hari dah berilah, tak puas2 ke, lain kalilah, masalah hormonlah, sakitlah, peninglah... perkhhhh... si suami terkebil2 mata mengadap siling rumah. dah macam minta sedekah!

Tapi bila bab shopping, bab materialistik, bab makan, bab fesyen baju, bab mekap... isteri tulah nombor wahid terjah sana sini.. kekonon utk suami, untuk menjaga maruah suami di hadapan kengkawan, sedara mara dan masyarakat... pada hal puiii, bukan untuk suami, tetapi nak meriak, membanggakan diri bahawa dialah paling menawan, paling sempurna dan bergetah, pada hal bila suami nak guna macam2 dolak dalihnya.. hahahaha

Bini macam ni elok dijadikan spare part kat rumah aje. Cari yg lain. Cari bini yg boleh perform seorang, sorang suka basuh/cuci rumah, sorg suka budak2, sorg lagi suka bekerja... lengkap hidup dgn 4 org bini, sempurna quota...hahaha (karang ada pula bini2 kata lelaki tak guna hanya nak puaskan nafsu aje. masa dia tayang bodi dia tu utk org lain atau perempuan lain tayan aset bagai tu utk apa? bukan utk ratahan nafsu juga?) wakakaka....


Psst; suami tak usahlah jadi peminta sedekah dgn bini tu. Kalau payah sangat nak buat seks, adukan aje kat pejabat kadi. degil juga, caj nusyuz, cerai! Cerai nusyuz tak perlu bayar harta mut'ah. selamat ko.. hahaha (aku yg jahat)
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 10:31 AM | Show all posts
maza replied at 24-6-2016 10:42 AM
sebelum kahwin kemain lagi si perempuan tu gedik. Meleset sana sini sambil tunjuk aset. Seolah-olah  ...

Saya setuju. Bagi pompuan nih, kalau bab shopping, makeup, baju, handbag, semua no.1, kalau x dapat bising kata tanggungjawab suami la, nak melawa untuk suami la, semua alasan bangang. Lepas beli, kat umah masih lagi pakai baju kelawar, seluar jantan, rambut tak bersikat. Kat luar je nak tayang asset sana sini bagi org lain tengok.
Bukan semua, tapi kebanyakkan isteri memang macam nih. Yg lelaki pula kalau nafkah wajib tak diberi, tak payah la nak berangan demand dari isteri, buat malu aje.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
maza replied at 24-6-2016 10:42 AM
sebelum kahwin kemain lagi si perempuan tu gedik. Meleset sana sini sambil tunjuk aset. Seolah-olah  ...

First paragraph, mmg i setuju dgn bro maza...masa mula bercinta..."bila kawin nnt nak cmtu cmni..." Tp bile lepas kahwin..nk ajak bersama mcm pengemis dah rsnye...

Paragraph last tu x berapa setuju...mungkin kene azan byk kali kt telinga isteri kot..supaya setan tak bisik bukan bukan utk kita lakukan ibadah suami isteri..pentingkan hilang letih dr ganjaran pahala..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 10:11 AM | Show all posts
hmm sejak beranak pinak ni, sesekali jer i rasa nak ade mood.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 06:44 PM | Show all posts
suami kena la mintak baik2. bukan main paksa2
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 03:36 PM | Show all posts
lalu lalang je...bakal kawen insyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:09 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 29-1-2017 10:11 AM
hmm sejak beranak pinak ni, sesekali jer i rasa nak ade mood.

low libido ko ni...

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:24 AM | Show all posts
jap..nak tanya laki..perlu ke seks setiap hari? berapa kerap seminggu??
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2017 05:47 PM | Show all posts
xephyra replied at 15-3-2017 12:24 AM
jap..nak tanya laki..perlu ke seks setiap hari? berapa kerap seminggu??

ko dah kawin belum???? kalau belum , ko kawin lah dulu, susah nak cakap, lain org lain sex drive nya....but for sure masa baru kawin memang harai2 mau, bila dah ada anak sorang baru slow sikit, kalau pendapat aku 1-3 kali seminggu kira boleh lah.

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 02:55 PM | Show all posts
rata2 pompuan yg dah berkawen dan ada anak...(bkn suma)... takat buat syarat jer... seminggu skali tu kira bagus laa tuh...  

ade antara rakan yg aku kenal siap buat jadual sebulan/quaterly seround pun ade... just buat syarat ..nanti ckp bini xbagi plak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2017 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
xephyra replied at 15-3-2017 12:24 AM
jap..nak tanya laki..perlu ke seks setiap hari? berapa kerap seminggu??

kalau tak penat tiap hari pun nak..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2017 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 27-3-2017 05:47 PM
ko dah kawin belum???? kalau belum , ko kawin lah dulu, susah nak cakap, lain org lain sex drive n ...

Nanti anak semua dah besar, kau pun lebih experience, bila umur lepas 40 lagi seronok. Macam time mula kahwin dulu. Tapi lagi hebat sebab lagi adventurous lagi berani.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048814s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list