Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8031
View
12
Reply

Border lace

[Copy link]

Author: hairiliza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2012 04:40 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua..Camner nak jahit border lace yer... dan boleh bagi tau tak kalau2 ada jual online border lace yang cantik2.
Terima kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2012 09:42 AM | Show all posts
gune glue gun, kalau nak lebih cantik, jahit manik
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2012 04:23 PM | Show all posts
Post Last Edit by KenangaPutih at 4-7-2012 10:49

Reply 1# hairiliza


    salam,

   saya ada jual border lace, boleh view kat facebook - WhiteCananga

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.402258359810879.82411.368147829888599&type=1
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2012 11:54 AM | Show all posts
Reply 3# KenangaPutih


   selain fb, awak ade blog gak tak? saya pun dah lama cari border lace..saya cari french border lace especially yang berwarna punye..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2012 01:06 PM | Show all posts
Reply 2# daai_violet

guna glue jer ke. tak tanggal? sy ingat kena jahit..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2012 04:16 PM | Show all posts
sebaiknya jahit, jahit manik utk x tanggal. cover skit2 jahitan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 10:51 AM | Show all posts
Reply  KenangaPutih


   selain fb, awak ade blog gak tak? saya pun dah lama cari border lace..s ...
AinRaz Post at 28-6-2012 11:54


buat masa sekarang stok border lace ini yg kami ada..
kalau demand tinggi kami ingat nak jual semua colour..
ini Link nya.. : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.402258359810879.82411.368147829888599&type=1
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 10:52 AM | Show all posts
Reply  daai_violet

guna glue jer ke. tak tanggal? sy ingat kena jahit..
hairiliza Post at 28-6-2012 13:06


selalunya kena jahit...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 04:08 PM | Show all posts
kt kdai andaman pengantin bykkk....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 11:49 AM | Show all posts
Sini pun ade
thelaceville.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2012 11:11 AM | Show all posts
Kat sini pun ada jual border lace online
http://narizzcollection.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 05:08 PM | Show all posts
AinRaz posted on 28-6-2012 11:54 AM
Reply 3# KenangaPutih

nak mahal french border lace kat jakel ..
nk murah2 tp bukan french la..kat kedai yg jual barang2 pengantin banyak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2012 02:01 PM | Show all posts
xde ke tutorial untuk jahit border lace erk?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084897s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list