Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33437
View
214
Reply

TASHA SHILA xngaku ade BOYFRIEND di melodi

  [Copy link]

Author: allshares       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2012 08:50 PM | Show all posts |Read mode
ade sape2 yg tgk melodi harinie (8/7/12) comment sikit.

tasha shila ckp dia xde ape2 hubungan dgn Boy. nampak sgt nipu nye...dgn muke micheal jackson ade hati nak nipu.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-7-2012 08:53 PM | Show all posts
Hi kel0Oopak... Sakit hati nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 08:54 PM | Show all posts
popular ke minah ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2012 08:55 PM | Show all posts
aku munci dia cakap itooo semua pitnah. jgn main2 dgn perkataan "pitnah"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2012 08:56 PM | Show all posts
yg kete BMW dia kasi BF dia pakai apa cer? da la kaki disco. mintak simpang mak. phew
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:01 PM | Show all posts
tiba-tiba byk pulak drama lakonan dia tayang kt tv..

smlm kt tv3 rabu nanti kt tv9 pulak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2012 09:03 PM | Show all posts
hahaah...makin fofuler ler menang anugerah kekdahnyer
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:06 PM | Show all posts
Mmg trend skrg bayo beribu-raban ker satu drama RTM utk pelakon baru prmpuan?? Patutla artis perempuan Malaysia kaya2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:08 PM | Show all posts
Boy tu sape plak??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2012 09:08 PM | Show all posts
tak tahu la den brapo deorg bayar...sape2 yg tau sila beli pencerahan. tpi tasha shila nih mmg banyak berlakon kheeen...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:09 PM | Show all posts
RETIS m'sia pompuan yg lawa mmg x sah kalau x ditaja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2012 09:15 PM | Show all posts
BOY=boyfriend dia la...yg dia xngaku...yg dia ckp org pitnah...nape takut nak ngakut ker? takut susah nak pancing ikan lebih besar kalau ngaku bercinta? gituler kekdahnyeee retis
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:15 PM | Show all posts
boipren mmg takde
kalo bapak gula, adaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:21 PM | Show all posts
aku tgok tadi interview tasha shila nie, dulu dia pakai kete BMW , skrang dia pakai kete AUDI. dia cakap hasil titik peluh nya then dia nak reward diri dia sebab tue dia suka shopping maklumlah keje penat2.

aku ni penat belaja tinggi tinggi pun belum tentu dpt pakai BMW tau, jgn kata pakai BMW, cium bontot BMW pun haram lerr... at least nak jugaklah ada orang bawa jalan2 naik BMW even kejap pun jadik lerrr....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:29 PM | Show all posts
Mmg trend skrg bayo beribu-raban ker satu drama RTM utk pelakon baru prmpuan?? Patutla artis perempu ...
Ferr_Remy Post at 8-7-2012 21:06



    Hbis itu kamu ingat berlakon watak utama produksi bayar rm300 sahaja?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:42 PM | Show all posts
Dia ni sangat handal 'berlakun' katanya
Tahap oscar gitu

Aku pun respek tengok kehandalannya brlakun depan wartwan & peminat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2012 09:43 PM | Show all posts
mmg hado BF tpi xnak ngaku...name bf dia BOY. ngaku jela tasha jackson ui. saham awak 2 bukan tinggi sgt pn.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:45 PM | Show all posts
aku tgok tadi interview tasha shila nie, dulu dia pakai kete BMW , skrang dia pakai kete AUDI. dia c ...
aina_shaira Post at 8-7-2012 21:21



    sekor lg pompuan penipu & pompuan simpanan yg maduk industri lakunan
Yy best, ada gak yg sanggup jadi pncacai utk minah ni dlm cari
Mungkin mngharapkan upah saga BLM sebijik???
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:46 PM | Show all posts
aku tgok tadi interview tasha shila nie, dulu dia pakai kete BMW , skrang dia pakai kete AUDI. dia c ...
aina_shaira Post at 8-7-2012 21:21


setuju sesangattttttttttttt


sebab tu budak2 mude sume nak jd retisss
xyah belajo tinggi2 tp leh pki bmw
kannnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 09:48 PM | Show all posts
mmg hado BF tpi xnak ngaku...name bf dia BOY. ngaku jela tasha jackson ui. saham awak 2 bukan tinggi ...
allshares Post at 8-7-2012 21:43



    boy tu coverina utk elak gosip ngan datuk ikan bakar
Kunun x nak ngaku tu supaya org korek lebih dalam pasal dia ngan boy tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list