Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8932
View
7
Reply

Kat Mana ada jual Bahan Lukisan Arcrylic dan Canvas

[Copy link]

Author: PerKasa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2012 12:23 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by PerKasa at 9-7-2012 00:27

nak beli banyak2 untuk Pesta Lukisan
ada sesiapa yg boleh membantu?

Wahai tuan/puan Perlukis tolong ye!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2012 12:26 AM | Show all posts
Reply 1# PerKasa


   
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 09:45 AM | Show all posts
kalo lu tau area tmn melawati, dekat area zoo negara tu...haaa kt situ ade shop lot byk2...ade byk jual arcrylic la, canvas la, mcm2 jenis color lg, material segala dan papers...pencil pon byk gak..tp bukan harga lelong la ..sana kedai biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2012 12:31 AM | Show all posts
dah lama aku melukis..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2012 12:21 AM | Show all posts
selyusi posted on 18-7-2012 12:31 AM
dah lama aku melukis..

dah lama melukis ya

baguslah dah lama melukis

teruskan je melukis

awak melukis lukisan ya

melukis dgn tangan ke?

atau melukis melalui imaginasi.

atau sesaja melukis

mcm melukis dlm mimpi

anyaway teruskan melukis.

tiada sesiapa pun yg melarang

jika sesaorang tu melukis

seperti melukis lukisan.





Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2012 01:33 PM | Show all posts
ehh...sebenarnya nak cakap dah lama tak melukis..hehe..tersalah la..tak perasan la pulak..
biasanya saya lukis apa yang ada kat depan mata. kalau lukis ikut imaginasi tu saya guna photoshop je, tapi gambar biasa2 je la.. kalau bosan dalam kelas, saya lukisla apa yang ada kat depan saya macam kepala2 kawan pastu cg yang tgh duk kat meja dia. selalunya camtu la.
kalau guna watercolor, saya duk kat satu tempat...pastu saya lukis sebahagian pemandangan kat situ..biasa2 je..takde extraordinary.
melukis ni passion saya waktu dulu..sekarang makin pudar, sebab fokus study kott..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2015 01:12 AM | Show all posts
saya ada menjual canvas pelbagai size.. canvas prime..area klang dan shah alam.. klu sesapa nak odder boleh contact saya.. MR ZUL : 0174332557.. TQ
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2015 10:05 PM | Show all posts
Best price, kat UITM Shah Alam ... barang2 susah jumpa pon ada ... sana ada fakulti Art & Design ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079079s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list