Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
111950
View
722
Reply

segala info berkenaan INJECTION disini

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 17-7-2012 11:54 AM | Show all posts
lulur tu fungsi untuk tanggalkan sel2 kulit mati.boleh beli di kedai jamu brand mustika ratu.har ...
gee_wmc Post at 17-7-2012 11:37



   mmg la mahal doh! nak ensem punya pasal apa2 pun wa sanggup doh! haha. nanti aku nak masuk degree bln 9 ni cdg nak keje sambil belajar. pastu cuti sem gi keje la gak. pastu duit tu sume la aku guna nak buat treatment ni sume hehe. kau skrg amek gluta + vit c injection kan? pasni nak tambah placenta + vit c kan. so dah 2 injection kan. but doc ckp ok so xde la overdose tu. pasal halal haram blh lg, nih pasal ada side effect ke? human placenta tu mcm amik placenta dari mayat yg berkulit putih ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2012 11:58 AM | Show all posts
lg satu nak tanya kulit you dah makin cerah tak pas suntik ni gluta ni? you mmg berkulit cerah or camne? lg satu nak tau kulit you buat suntikan ni pls. klu takleh bgtau sini pm k. betul2 berminat ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 12:04 PM | Show all posts
mmg la mahal doh! nak ensem punya pasal apa2 pun wa sanggup doh! haha. nanti aku nak masuk  ...
asteruk Post at 17-7-2012 11:54


placenta tu x der side effect.mmg bagus.doc siap cakap lagi inject placenta ni,dah boleh buang semua gluta vitamin c tu.tapi aku degil nak inject jugak.obses nak cantik.huhu.doc kata cucuk placenta ni  leh dapat kulit cam baby.lagipon placenta ni memang elok untuk sistem pompuan terutamnya.dia cakap boleh hilang segugut,rambut x gugur,kuku kuat  dan 1001 macam khasiat lagi.dia ada bagi buku tebal dia pasal placenta.tapi just belek2 sekali imbas jer.

placenta tu x tau laa camana prosesnya.tapi mstilah bersih sbb ni barang medical kan.kalau x nak guna yg human,leh beli yg sheep.tapi resulnya lambat sikit.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2012 12:04 PM | Show all posts
Reply 24# gee_wmc

aah lupa lak nak tanya. yg vit c, gluta sume tu you beli sendiri thru internet or klinik tu sendiri provide. klu klinik tu provide lg bagus rasanya. sbb kita yakin sikit. klu internet ni ada yg jual tiruan sbb tu murah. klu klinik provide biar mahal sikit tp kita rasa yakin,
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 12:09 PM | Show all posts
Reply  gee_wmc

aah lupa lak nak tanya. yg vit c, gluta sume tu you beli sendiri thru internet or ...
asteruk Post at 17-7-2012 12:04



   klinik i g tu,doc tu ad jual jugak tapi x amik dari doc sbb dah biasa beli on9 dari sorang seller ni.skrang ni dah jadi kawan pon.nanti i pm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2012 12:11 PM | Show all posts
placenta tu x der side effect.mmg bagus.doc siap cakap lagi inject placenta ni,dah boleh buang s ...
gee_wmc Post at 17-7-2012 12:04



  ya ke. uishh makin bersemangat lak nak buat ni. nak jadi ensem haha. leh jadi cam kulit baby tu. dulu ramai ckp aku cam kulit cam baby.  leh jadi cam dulu yeayyy haha. blh pm klinik you buat sume ni. bagus la doc u buat ni sbb siap tunjuk buku sume. i rasa lebih yakin. kira bukan jenis yg nak duit semata2. dia nak patient dia betul2 faham n yakin. pm i tau nama klinik ni. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 12:21 PM | Show all posts
Reply 31# asteruk


   eh lupa plak.klinik yg i inject tu kat kedah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2012 12:32 PM | Show all posts
Reply  asteruk


   eh lupa plak.klinik yg i inject tu kat kedah.
gee_wmc Post at 17-7-2012 12:21



   mak aihhh jauhnyaa. tau tak klinik2 kat area shah alam tak pun kl ke yg femes pasal inject ni. ada sesape len yg tau?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 01:12 PM | Show all posts
lulur tu fungsi untuk tanggalkan sel2 kulit mati.boleh beli di kedai jamu brand mustika ratu.har ...
gee_wmc Post at 17-7-2012 11:37



    wahh...mcm best je suntik placenta tuh...kat mna nk beli ek??lam 200 jer??murah nyer....suggest lah gee,,i ni dah lah nk kawen bulan depan....jerawat byk pulak tumbuh,,ngan parut nye x semengah tolong sy geeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 01:26 PM | Show all posts
i inject kat kelantan..x perlu bw apa2..bawa badan..kalau u dah inject tak perlu lagi nak lulur bagai..kulit mmg jadi licin+lembap..
kalu utk para wanita yang 35++, yang dah beranak pinak , dah tak payah nak makan jamu ketat2 tu sume dah..u perlu g inject vit c +collagen je every two weeks..then u blh rasa the diff.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2012 01:58 PM | Show all posts
utk vitamin c+colagen doc guna brand rocher = RM50
gluthation  = RM85
placenta = RM45

tap ...
puanseri Post at 17-7-2012 09:31



   nak tau klinik mana gak. pm k hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 02:14 PM | Show all posts
utk vitamin c+colagen doc guna brand rocher = RM50
gluthation  = RM85
placenta = RM45

tap ...
puanseri Post at 17-7-2012 09:31



    kelantan kat mna??sy pon org klantan
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 02:37 PM | Show all posts
kelantan kat mna??sy pon org klantan
PrincesCity Post at 17-7-2012 14:14



hahaha....nak jgk ke?? pinggiran kb...otw to kuala krai after ketereh...doc ni mmg best..kalo kat pasir pekan ada satu klinik tu caj rm200 for vitc +collagen..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 02:48 PM | Show all posts
bab halal haram ni mana yg dah jelas xpyh la argue lagi. masa skolah kan dah blaja kalo haiwan yg bunting masa disembelih, janinnyer halal.. kalo main katok je.. haram ler.

hakikat sebenar.. ade ker sumber sahih yg supply placenta halal kat kilang yg wat mende nih? hatta kulit EPO/vit E.. mana2 yg lutsinar tu tulis sumbernyer Bovine = lembu.. lembu tu sembelih ikut islam ker? ada ke kat pil tu cop halal? aku cari yg vegecaps.. selalunyer mahal sket lagi dari yg bovine nih.

kesimpulannyer.. bila dah terang nyata sesuatu benda tu...pilih la ek. masing2 dah dewasa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 02:48 PM | Show all posts
klinik i g tu,doc tu ad jual jugak tapi x amik dari doc sbb dah biasa beli on9 dari sorang  ...
gee_wmc Post at 17-7-2012 12:09



    pm i jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 02:52 PM | Show all posts
Reply 16# asteruk

letak yogurt everyday dkt muka..mesti kulit halus cam baby..pakai yogurt yg ada perisa buah2 la sbb ada acid sikit..kalau kulit normal/kering..jg pakai low fat..tp kalau kulit berminyak pkai low fat
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 02:53 PM | Show all posts
Reply 39# ira79

tu la...human or sheep placenta dia ambik uri ppuan lepas bersalin or sheep yg baru beranak tu buat kosmetik or bahan utk injection ni......
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 03:44 PM | Show all posts
Reply 34# PrincesCity


   erkk dear..gee x reti nak suggest yang mana.tapi rasanya setakat ni kalo nak kulit kebamboom dgn kadar yang sngat segera u boleh try inject placenta kat muka tu.kalo brani laa.ataupon u boleh je inject iv.tapi lambat skit kot kesannya.amik placenta ni my doc kata lagi elok dari vit c,gluta semua.dia kata ni ibu segala ibu kecantikan<--dia kata bukan gee kata.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 04:07 PM | Show all posts
bab halal haram ni mana yg dah jelas xpyh la argue lagi. masa skolah kan dah blaja kalo haiwan yg bu ...
ira79 Post at 17-7-2012 14:48



    hurmm..btol. Eventhou my aunt ckp mcm tu, i x buat
my aunt dah beranak 4..tp gebuuu..anak dia yg 1 1/2 tu pun dia masih menyusu badan
peliklah..nk ckp lebih2 pangkat aunty, lgpun dia baik n kelakar..tegu lebih2 kang..aa dah dia ckp mcm tu nk kata apa lg kan

i wonder sgt psl artist tu, bkn nk gossip ye tp point kt cni, dia berhijab dan punya anak yg kuat agamanya,
tp ini kwn dia yg inject not my aunt..so kesohehan tu i x berapa sure
bertanya forummer cni x reply plak, k xpe...

kalau rasa berat n ingat seksa nanti, x payahlah cari bala
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2012 05:23 PM | Show all posts
Reply  asteruk

letak yogurt everyday dkt muka..mesti kulit halus cam baby..pakai yogurt yg ada p ...
tinker_bell Post at 17-7-2012 14:52



   yg ni ek


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2012 05:35 PM | Show all posts
Reply  PrincesCity


   erkk dear..gee x reti nak suggest yang mana.tapi rasanya setakat ni kalo ...
gee_wmc Post at 17-7-2012 15:44



   kalau berani tu maksudnya takut kena cucuk kat muka ke or ada bad result pasal org yg cucuk placenta kat muka sebelum ni, lg satu apa maksud  "inject iv" ek?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 08:36 PM | Show all posts
Reply 45# asteruk


   yup, tp pki low fat untuk kulit minyak or normal utk kulit kering..jgn pkai 0 fat
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 11:11 PM | Show all posts
Reply 46# asteruk

berani tu sbb takut kena cucuk kat muka.x der side efek placenta ni.iv tu cucuk kat salur darah cam kat lengan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-7-2012 12:37 PM | Show all posts
Reply  asteruk

berani tu sbb takut kena cucuk kat muka.x der side efek placenta ni.iv tu cucuk k ...
gee_wmc Post at 17-7-2012 23:11



   lg satu nk tanya ni gee. vit c fungsi dia utk kesihatan kulit n hilangkan selsema, resdung. gluta lak utk mencerahkan kulit. klu placenta ni pulak mcm mana? since ur doc ckp placenta ni ibu segala kecantikan n klu amek placenta injection leh lupakan vit c ngan gluta injection, adakah ini bermaksud yg placenta ni fungsi dia blh mencerahkan kulit, utk kesihatan kulit n hilangkan sinus sekaligus?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2012 03:03 PM | Show all posts
Reply 30# gee_wmc


    sis, u dok kedah cucuk kat mana? klinik mana and u dok kedah area mana?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list