Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
110493
View
717
Reply

segala info berkenaan INJECTION disini

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2016 05:47 PM | Show all posts

tak payah la uols nak try injection.... sebab tak berkesan pon
actually most injection product ni made in china rasanya
pastu claim itu ini... ni i baca komen kt blog pasal injection product

nurul jannah31 January 2016 at 19:14
sy xfaham masih ramai yg membeli..
sebenarnya produk ni datang dari china.
alamat yg sy dapati di kotak glutax dan swissmed tu ,mereka curi alamat sekolah dan kelab golf di spain dan switzerland..
jgn mudah tertipu..sy harap,ramai org akn jumpa blog awak ni,,

sy ni memang nak sesangat jadi putih,nak cantik,tp bila puashati dgn carian di google,sy fikir,kalau nk putih,biarla yg mahal dan selamat digunakan.

http://prettilyrare.blogspot.com/2015/04/review-mixing-white-injection.html

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2016 12:04 PM | Show all posts
mizz_aurora replied at 13-4-2016 05:47 PM
tak payah la uols nak try injection.... sebab tak berkesan pon
actually most injection product ni ...

wahh ngerinye bacee..
tq uolss..
bek makan vitamin c kt farmasi tu jee...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2016 12:20 PM | Show all posts
missyqaldina replied at 15-4-2016 12:04 PM
wahh ngerinye bacee..
tq uolss..
bek makan vitamin c kt farmasi tu jee...

kannn.... sangat ngeri... ntah ape sebenarnya dorang letak dalam tu
my friend abes beribu jugak la nak try kononnya whitening injection ni
tapi nan hado! tak nampak kesan langsung even 1tone lighter ke apa
so jangan la uols yakinnn sangat nak try produk2 camni

p/s: better uols tanya tips cousin uols yg meletop tu jer
camne sheols boleh jadi putih gebu dengan aset yg mantop..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 11:28 AM | Show all posts
Dadadi replied at 7-2-2016 02:34 PM
Injection snow white ok ke?

I da pnah try mcm2 injection tp sume x mnjadi..stress betul..kali ni  ...

sy ade gi survey kat klinik utk snowwhite nitp xsure la berkesan ke tak
since awk dah try byk injection tp xberhasil..
sy now tgh usha nak buat laser
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:28 PM | Show all posts
Edited by arira_arora at 20-4-2016 04:31 PM


i pakai yg ni.. dulu la..... i baru cucuk 3kali...
tp mmg nmpk perubahanyer muka nmpk putih cpt, no jerawat, tkyh pakai bedak pn rase confident... tp i stop, sbb doc membebel, kalo nk try mengandung jgn pakai..
sbb not test utk wanita nk mengandung.. tkot ade effect...
skrg nk cucuk balik, tp kena hold, sbb bf baby..

incase kalo tk nmpk :
https://www.google.com/search?q= ... c=UaJwvPSTmQpNhM%3A

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2016 04:19 PM | Show all posts
mizz_aurora replied at 13-4-2016 05:47 PM
tak payah la uols nak try injection.... sebab tak berkesan pon
actually most injection product ni ...

yang saya tahu, mostly banyak yang dibuat di China sbb kos die sgt murah.. even beg jenama CATHKIDS saya beli terang2 tentera made in CHINA, padahal saya beli di UK...rasa cm tertipu tp itulah hakikat... sama gak dengan crocs di mana pembuatannya di Vietnam sbb kos nya yang murah. Company mana yang xnk untung kalu terdapat negara yang boleh mengeluarkannya kerana kos yang sgt murah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2016 04:29 PM | Show all posts
Edited by fina85 at 27-4-2016 05:08 PM

lagi satu, saya pernah bertanya pada seorg doktor di Melaka ( nk tny psal ekzema anak terselit plak suntikan Vit C...heheh) die bgtau saya, produk yang ada dipasaran sekarang boleh dipercayai sebab kos Vit C tu adalah terlalu murah. tapi b4 consume kene tgk bahan yang ada dlm produk tersebut. Contoh produk seperti C6..sume bahan tu tidak bahaya.
Murah dan mahal produk tersebut bergantung pd bahan yang digunakan..dari segi kualiti dan kuantiti.

Keberkesanan pula tgk pada reaksi badan pengguna..ada pengguna  banyak toksin dalam badan jadinya effect die sgt lmbt.Gunalah banyak mana pun, kalu tak detoks badan tu xguna jua..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 10:45 AM | Show all posts
fina85 replied at 27-4-2016 04:29 PM
lagi satu, saya pernah bertanya pada seorg doktor di Melaka ( nk tny psal ekzema anak terselit plak  ...

sis.. bole bagi tau klinik kat mn kat melaka yang sis pegi tu? saya duduk melaka jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2016 03:35 PM | Show all posts
msdanisya replied at 31-12-2015 11:09 AM
wow.. x ori..
benda yg plg sume patut risau..
sibuk nak cari yg murah sampai x peduli ori atau  ...

pm seller yang u selalu deal tu..thanks
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2016 03:42 PM | Show all posts
Dark-Ang3L replied at 25-7-2015 11:34 PM
sape penah try transamin... best tak?

Ai pernah try transamin yang pil tu..try makan dua bulan a.k.a around 60 bijis..
Perubahan tu ada kulit cerah sikit sebab kulit ai ni mmg cearh sikit..jerawat pun susah nak naik tapi yang tak bestnya dia mengganggu kitaran period ai...so i stop makan transamin pil tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2016 12:09 AM | Show all posts
salam,nak tanya ada tak sesiapa yg pernah amek injection cindella 1200mg?kalau ada boleh tlg review?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
msdanisya replied at 31-12-2015 11:09 AM
wow.. x ori..
benda yg plg sume patut risau..
sibuk nak cari yg murah sampai x peduli ori atau  ...

Nk tanya,boleh tak pm nama or ig seller akak yg u beli injection tu?brand apa u pakai?sbb skrang ni byk sgt dkt ig takut tersalah beli
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
cupcakes replied at 12-9-2016 03:42 PM
Ai pernah try transamin yang pil tu..try makan dua bulan a.k.a around 60 bijis..
Perubahan tu ada ...

Akak beli kat dari sape? Nak tahu gak hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2016 12:16 PM | Show all posts
NekoWookie replied at 4-10-2016 01:57 AM
Akak beli kat dari sape? Nak tahu gak hehe

Kenapa...mg effect transamin macam tu ke...akak beli dari seller kat ig. tak ingat pulak nama ig tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:15 PM | Show all posts
H88 replied at 26-2-2014 11:08 AM
Saya so far dah sekotak habis injection. Alhamdulillah memang berkesan enjet ni. Dulu pakai tabita t ...

Hi, i nak tanya. I dah inject mixing white kali ketiga, then kat tempat tu macam sakit bila i tekan. macam mengeras. bole i nak tahu sebab apa and macam mana nak atasi ya? And i punya kencing pun kluar color pink after inject, but dah lama2 tu okay balik. Thank you.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:38 AM | Show all posts
Edited by ck.farah at 16-5-2017 11:46 AM
mermaidcantik replied at 10-4-2017 12:15 PM
Hi, i nak tanya. I dah inject mixing white kali ketiga, then kat tempat tu macam sakit bila i teka ...

itu adalah normal. ia mengeras kerana semasa drip u gengam terlalu kuat / takut / keras kan tangan. kencing berwarna pink mengikut warna jenis injection. mcm saya drip veniscy nexygen prowhite , kencing warna kuning pekat. itu hanya la semnetara selepas drip , ada yg berwarna ungggu. thts why after drip drink a lot of water.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:44 AM | Show all posts
hai kpd sesiapa yang baru nak try injection whitening/ nak beli.
saya nak beli cindella/snowwhite/green tea (new) salah satu antara nya
if ada yang nak share beli , do pm ws 0176844825
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:47 PM | Show all posts
ck.farah replied at 16-5-2017 11:44 AM
hai kpd sesiapa yang baru nak try injection whitening/ nak beli.
saya nak beli cindella/snowwhite/ ...

now  u dh pakai yg mane utk drip??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045070s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list