Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
111934
View
722
Reply

segala info berkenaan INJECTION disini

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Post time 18-7-2012 09:58 PM | Show all posts
Reply 49# asteruk


   rasanya kalau sinus tu baik amik vit c.lagi bagus untuk sinus.rasanya placenta ni boleh mncerahkan jugak.sory dear,i x pakar sngat kalau u  nak mntak nasihat.tapi stakat bkongsi info tu boleh laa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2012 10:04 PM | Show all posts
Reply 50# aina_shaira


   i bukan orang kedah dear.tapi study kat kedah.try p klinik venkat d alor star dear.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2012 10:06 PM | Show all posts
Reply 52# gee_wmc


    byknya duit uollsssss even masih blajaq lagi mampu cucuk nokkkkssss,kelas kau
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 02:00 AM | Show all posts
Reply  gee_wmc


    byknya duit uollsssss even masih blajaq lagi mampu cucuk nokkkkssss,kelas k ...
aina_shaira Post at 18-7-2012 22:06



   duit ehsan pama je noks..mak dan kakak2 gee mmg jenis jaga kulit.of cos laa kena kulit cantik jugak.ni invstment untk diri sndiri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 08:02 AM | Show all posts
.. uolsss .. tahu tak kat MELAKA  .. maksud kak lid pekan melaka .. klinik  mana yangboleh injek ni? ada kustemertanya ... kak lid tak tauu ..


apapaun.. sesiapa yang pernah buat injection vitamin n gluta  n kolagen .. pasti akan nak dan nak dan nak lagi .......
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 08:16 AM | Show all posts

GLUTAX 5G





Glutatione 5000mg + Ascorbine Acid 1500mg + Alpha Lipoic Acid 200mg +  Collagen Extract 350mg.

UPGRADED VERSION OF GLUTAX 3G TO GLUTAX 5G

HIGHEST GLUTATHIONE 5000mg IN THE MARKET !



MORE POWERFUL, MORE FASTER RESULT, MORE WHITENING !

SEE THE DIFFERENCE AFTER THE FIRST INJECTION !


Now,  a fairer and whiter, pimple and acne free complexion can be yours! Your  beauty is in your hands, do not wait more, feel and see the difference  in 4 weeks...! A smoother, clearer, flawless, younger, and whiter skin  within, from inside-out..!

  • Whiten the skin faster and faster.
  • Glutathione content of the highest in the market.
  • See the difference after the first injection.

* The result depends on individual metabolism.

SEE THE DIFFERENCE IN JUST 1 MONTH! A RADIANT-FLAWLESS SKIN! PORES FINER!

YOUNGER LOOKING! ROSY-WHITE GLOW FROM HEAD TO TOE!!!


Ingredients :

Glutatione 5000mg
Ascorbine Acid 1500mg
Alpha Lipoic Acid 200mg
Collagen Extract 350mg.

Packing : 5 ampoules & 5 vials
Origin : Italy  

Recommended Dosage:
  One ampoules/injection every week for 1 or 2 months (*depends to your  body metabolism). Then can reduce the dosage to 1 injection every 2  weeks for maintainance. However, a doctors advice is needed if you wish  to know regarding the dosage.

Injection Method:
This product is administered by intravenously (IV) or intramuscular (IM)

Not Suitable For:
- Breast feeder.
- Injection on women period.
- Allergy to vitamin (any kind).
- Pregnant woman
- Patient with cardiovascular problem
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2012 08:54 AM | Show all posts
Post Last Edit by asteruk at 19-7-2012 08:56
duit ehsan pama je noks..mak dan kakak2 gee mmg jenis jaga kulit.of cos laa kena kulit cant ...
gee_wmc Post at 19-7-2012 02:00



   gee, tak sabar nak buat injection placenta, wlupun baca kat internet dia mcm ada gak ckp pasal unknown2 side effect ni, tp nak ikutkan sume pun ada side effect, since ur doc siap tunjuk buku tebal lg bg kat u sruh baca psl 1001 kebaikan pasal placenta ni.. nak cakap pe lg kan? tak sabar nak dpt kulit mcm baby
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 09:12 AM | Show all posts
Reply 57# asteruk


honestly lelaki yg kulit halus mulus putih gebu ni tak macho la....unless u bukan lelaki sejati....my hubby mmg jenis kulit putih merah & moist without any lotion on his skin....but pelik la u know why? whenever he wanted to play football with shortpants 1 padang will shout 'anak dara dah turun padang!!!!!' so dia terpaksa pakai 3 quarter pants or legging inside then baru pakai short pants outside.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2012 02:11 AM | Show all posts
Reply 58# 220796


   haha siannya husband you.. haha.. biarla.. ok pe laki kulit putih.. tapi kena macho la.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2012 08:11 AM | Show all posts
Reply 59# asteruk


of coz doa macho la bro.....tp disebabkan kulitnye yg putih merah yg klu berjemur pon takkan jadi gelap....takat merah je...then lps mandi dia back to normal.....dgn ketinggian almost 170cm & brt 75kg dia sorg yg sasa & berdada bidang.....hilang macho sbb kulit putih sgt sampaikan org pggil dia '*** jambu' or 'xxx comel'
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2012 09:18 AM | Show all posts
Reply  asteruk


of coz doa macho la bro.....tp disebabkan kulitnye yg putih merah yg klu berjem ...
220796 Post at 20-7-2012 08:11



   miss.. biar saya cite sikit ni.. classmates sy ramai yg komplen kata diorang hitam n nak jadi putih.. siap cakap "aku ni ensem cuma tak putih je bro" sedangkan aku rasa org ni klu nak ensem tu kulit gelap pun still leh nampak ensem klu betul2 ensem la.. kulit putih ni sebenarnya bonus.. klu ada kulit putih pastu badan plak tough macho mcm husband you tu.. mmg org jeles la tu.. confirm yg perli2 tu sume kulit2 yg tak putih.. actually ramai je laki yg nak kulit putih.. klu tak masakan ramai laki skrg ni pon mengalahkan pompan makan pil gluta sume tu.. so cakap kat your hubby bersyukur lah ek.. dia dapat apa org lain nak dapat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2012 09:25 AM | Show all posts
Post Last Edit by 220796 at 20-7-2012 09:29

Reply 61# asteruk


u know dia tak kisah pon...tp i yg rimas org pggil dia comel/jambu....panggilan tu buat tak macho tau....dr zaman sekolah i malu couple dgn dia....bila dia ajak blk jalan saing smggu sekali sbb dia duk hostel, sy suh dia bjemur kat gelanggang sepaktakraw smggu.....dia tak jd gelap tp mcm udang kena bakar le pulak.... ....gi tepi laut pon i sanggup labuhkan pants or skirts jnji tak nmpk kaki i yg tak segebu kaki dia....sib baik dia ada bulu kaki...klu tak lg parah kot ..so u dh ambik je jab or telan pil gluta? u tau ramai kwn2 i prefer lelaki yg kulit sawo matang.... my son tak ikut abah dia....tak ikut i jugak...he's sawo matang.....jgn la nnti2 dia kalut nak putih bila dh besar nnti kan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2012 10:22 AM | Show all posts
Reply 62# 220796


   actually i ni lebih kurang hubby you la dulu masa kecik2.. i kulit putih.. sampai ada kata keputihan i tu macam "tepung nak mampos" so i plak jenis yg tak kisah.. main panas sume.. sekali dh besar2 terus jadi gelap.. badan ok je putih.. so dah lama2 ni rasa rindu lak nak berkulit putih balik.. tu je.. lg pon i just nak sekatakan kulit badan i ni plus nak bg kulit ni nampak sihat.. memandangkan i ni cerah so nak bg cerah la ikut warna kulit badan.. n pasal nak kulit gebu tu sbb dulu i gebu.. org kata mcm anak patung.. tu je.. rasa nak kembalikan apa yg i ada.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2012 01:11 AM | Show all posts
menarikkkkk sgt placenta nihhh...wahai forumer babes...nak tya kt mane ado offer service ni kalo area kl yer?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 03:03 PM | Show all posts
Kalau yg tinggal kt melaka, boleh contact saya kalau berminat... kalau takut allergic, blh skin test dulu... add fb saya, byk info psl vit c collagen & glutathione injection.. http://www.facebook.com/khairul.bin.5
peace XD
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 11:34 PM | Show all posts
gee_wmc posted on 17-7-2012 12:36 AM
adik,ni akak nak tanya,knapa x sambung je citer pasal injection kat rumah suntikan vitamnin c sana t ...

golongan ni cucuk human placenta ke sheep? ada jgk dgr kwn kpd kwn amik human placenta mmg sgt kebabomzz. teringin nk try tp xleh la plak kan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 11:38 PM | Show all posts
gee_wmc posted on 17-7-2012 10:19 AM
Reply 14# PrincesCity

haha betui2 mmg wujud lelaki mcm ni..mcm kwn iols..gigih nk kulit putih melepak bibir pink sbb katanye mcm itu lg prmpuan minat..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 11:16 AM | Show all posts
Tetiba mcm menarik pulak nak try injec jugak la.. Boleh sapa2 suggest kat area kl x..  Pm me plz
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 06:53 PM | Show all posts
saya mmg sgt berminat nk inject gluta+vit c. cadang nk beli nc24 crystalize whitening yg katanya ramai orang guna dan berkesan tu. sbb fokus nk cerahkan semula kulit muka yg dh rentung dek sinaran UV
dah pun jumpa klinik di klang yg 'sudi' menginject dgn kos yg berpatutan, tp masalahnya skrg, bnyk sgt yg penjual online yg menjual produk yg sama dgn harga yg berbeza. tak pasti nk beli dari mana. tak yakin pn satu hal. tak sanggup tertipu.
sgt berminat untuk beli injection ni online, harap sesiapa sudi berkongsi maklumat ttg penjual online gluta yg boleh dipercayai

tolonglah pm saya ya
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2013 01:55 PM | Show all posts
asteruk posted on 16-7-2012 07:25 PM
oh ya lg satu nak tanya awak dah mengamalkan suntikan ni dah berapa lama? kulit awak mmg na ...

Dear,
i beli nc24 rm 150 (promo) injection rm 20-25 sekali inject..ikut clinic..ada clinic 10, 15..kalau baru2, disarankan inject seminggu sekali..lepas 4 kali inject, boleh 2 minggu sekali dan lepas 4x, 3 minggu sekali..gitew.. adik bole kira lah 150 ada 5x injection..plus cost inject..baru2 dlm sebulan la ..tp now i pon dah x tau kat mana nak beli..sebab byk tiruan..ada kat cari ni kata pg clinic ranjit ss 15..tp i x survey lagi..i pon mcm u dik..budget2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2013 01:57 PM | Show all posts
samish posted on 24-2-2013 06:53 PM
saya mmg sgt berminat nk inject gluta+vit c. cadang nk beli nc24 crystalize whitening yg katanya ram ...

i pon guna..i dpt 150 jer promo price..now i pon x sure sapa yg jual ori..n clinic mana area shah alam/subang yg bole inject
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2013 05:15 PM | Show all posts
tinker_bell posted on 17-7-2012 02:52 PM
Reply 16# asteruk

letak yogurt everyday dkt muka..mesti kulit halus cam baby..pakai yogurt yg ad ...

kawan aku ada jugak cakap guna yogurt kulit leh jadi halus. dia kata guna as masker. letak je kat muka then cuci. ko pun buat mcmtu ke?

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2013 06:10 PM | Show all posts
hani85 posted on 17-3-2013 05:15 PM
kawan aku ada jugak cakap guna yogurt kulit leh jadi halus. dia kata guna as masker. letak je kat  ...

yup..buat every pagi..lepas cuci muka..cuci blk..baru pakai toner..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2013 12:14 PM | Show all posts
samish posted on 24-2-2013 06:53 PM
saya mmg sgt berminat nk inject gluta+vit c. cadang nk beli nc24 crystalize whitening yg katanya ram ...

kau lelaki ek? aku pun berminat gak nak inject2 ni tapi tak arif. aku lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2013 09:09 PM | Show all posts
I am new to all d jab. Teringin juga buat jab tp mcm other forumer x tau nk beli dgn sapa utk dpt yg ori. Boleh dpt cluex.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051787s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list