Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
112030
View
722
Reply

segala info berkenaan INJECTION disini

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Post time 6-12-2013 02:28 PM | Show all posts
sape prnh injek glutax 9g??
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2013 04:11 PM | Show all posts
kat bangi klinik mana leh cucuk cucuk ni...??

rasa nak try
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2013 04:20 PM | Show all posts
sue_0586 posted on 9-12-2013 04:11 PM
kat bangi klinik mana leh cucuk cucuk ni...??

rasa nak try

cuba faces of beauty...

ada kat Gateway Bangi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2013 04:21 PM | Show all posts
sayawifenikmie posted on 19-7-2012 08:16 AM
GLUTAX 5G

skrg dah ada GLUTAX 9G

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2013 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
PutriJ posted on 9-12-2013 04:20 PM
cuba faces of beauty...

ada kat Gateway Bangi

Ye? Penah try? Agak2 mahal x?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2013 09:36 PM | Show all posts
PutriJ posted on 9-12-2013 04:21 PM
skrg dah ada GLUTAX 9G


yupp.... ada

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2013 08:33 AM | Show all posts
sue_0586 posted on 9-12-2013 08:19 PM
Ye? Penah try? Agak2 mahal x?

x mahal. Mmang berpatutan..pakai aethetatic nya pun ...terkenal......

u leh contact dia........
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2013 08:33 AM | Show all posts
sayawifenikmie posted on 9-12-2013 09:36 PM
yupp.... ada

jadi camner agaknya nanti
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2013 02:20 PM | Show all posts
PutriJ posted on 10-12-2013 08:33 AM
x mahal. Mmang berpatutan..pakai aethetatic nya pun ...terkenal......

u leh contact dia........

Contact ke terus ke kedai tu?

Dorang memang dah ada vit c tu atau kena bawa sendiri?

Sorry banyak tanya becoz I nerves tak penah buat...

Nak hilangkan parut jerawat ni je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2013 02:37 PM | Show all posts
sue_0586 posted on 10-12-2013 02:20 PM
Contact ke terus ke kedai tu?

Dorang memang dah ada vit c tu atau kena bawa sendiri?

ada dah..sana mereka perform yang mereka punya..kat luar banyak synthetic bahaya tau..


ni...InsyaAllah.

i pm you ...i recommend bcoz this owner mmang beretika
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2013 03:05 PM | Show all posts
PutriJ posted on 10-12-2013 02:37 PM
ada dah..sana mereka perform yang mereka punya..kat luar banyak synthetic bahaya tau..

Ok tq2.. I tot u la the owner..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2013 05:17 PM | Show all posts
sue_0586 posted on 10-12-2013 03:05 PM
Ok tq2.. I tot u la the owner..hihi

tak hehehe.. i x ada bussiness heeeee..

tapi i suka explore benda2 mcam ni..la ni ...nak slim pun inject jerk....

settle...


Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2013 10:24 AM | Show all posts
gee_wmc posted on 17-7-2012 03:44 PM
Reply 34# PrincesCity

ade ke org jab placenta kt muka?
Last edited by NikNatasya on 12-12-2013 10:38 AM

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2013 10:42 AM | Show all posts
klu jab tranexamic acid cmne yer?
bgus tak result die dr glutax 9g?
tranexamic acid utk mghentikan drah actually tp ia utk whitening jgk eks?
btol ke glutax 9g ni die ade campuran yiest dgn kanji?
ermmm...confius...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2013 11:29 AM | Show all posts
PutriJ posted on 10-12-2013 05:17 PM
tak hehehe.. i x ada bussiness heeeee..

tapi i suka explore benda2 mcam ni..la ni ...nak slim p ...

i suka ayat last tu put... he3..kat mana nak inject kasi slim?? kos brapa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 08:38 AM | Show all posts
veriton77 posted on 12-12-2013 11:29 AM
i suka ayat last tu put... he3..kat mana nak inject kasi slim?? kos brapa?

i pm yeeee...

kalau u tngk kesannya ..teruja
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 10:23 AM | Show all posts
PutriJ posted on 13-12-2013 08:38 AM
i pm yeeee...

kalau u tngk kesannya ..teruja

Salam.

Saya berminat untuk buat injection ni. tolong berikan full add dan ctc no tempat buat injuction. now buat kat pandamaran .

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 10:25 AM | Show all posts
Salam.

Dah 5 kali buat injection vic C kat pandamran Klang. Hajat hati nak buat injection placenta , doktor ni tak buat lah pulak . ada saper2 yang tahu di sekitar shah alam or klang yg blh buat injection placenta. klinik ko boleh tapi kena sediakan wang besar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 10:57 AM | Show all posts
PutriJ posted on 10-12-2013 02:37 PM
ada dah..sana mereka perform yang mereka punya..kat luar banyak synthetic bahaya tau..

pm i jugak putri...manalah tahu boleh cuba......hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 11:06 AM | Show all posts
sheiladasila posted on 13-12-2013 10:25 AM
Salam.

Dah 5 kali buat injection vic C kat pandamran Klang. Hajat hati nak buat injection placen ...

yang ini mmang package menarik..nak inject apa pun ada......
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 11:10 AM | Show all posts
yang i suka about her ..walau dia buat bussiness ..tapi x melihat RM sahaja...

she will ensure all the substance is halal....

teruja nak try ....stemcell dari plants for injection and not to forget Glutax 9G....

utk cairkan lemak pun teruja..since Dr nya pun alahai.......best
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 11:16 AM | Show all posts
klinik mne kt klntn bleh jab kt muke ekk??
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:21 PM | Show all posts
PutriJ posted on 13-12-2013 11:10 AM
yang i suka about her ..walau dia buat bussiness ..tapi x melihat RM sahaja...

she will ensure al ...

pm me too utk slim pls....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 04:16 PM | Show all posts
PutriJ posted on 13-12-2013 11:10 AM
yang i suka about her ..walau dia buat bussiness ..tapi x melihat RM sahaja...

she will ensure al ...

putri..kat mane clinic doc tu? nak terai gak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 05:59 PM | Show all posts
itik_kuning posted on 17-12-2013 03:21 PM
pm me too utk slim pls....

ok.. will pm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056797s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list