Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
110406
View
717
Reply

segala info berkenaan INJECTION disini

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2013 11:07 AM | Show all posts
gee_wmc posted on 17-7-2012 12:09 PM
klinik i g tu,doc tu ad jual jugak tapi x amik dari doc sbb dah biasa beli on9 dari sorang  ...

pm i jgkk pleaseeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 11:20 AM | Show all posts
naanie posted on 17-3-2013 01:57 PM
i pon guna..i dpt 150 jer promo price..now i pon x sure sapa yg jual ori..n clinic mana area shah  ...

kalau dkt sunway.. u bwk je ape yg u nk enjet tu then nt dok tu enjet kan.. u pg dkt klinit medivron sunway mentari
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
veriton77 posted on 26-12-2013 08:27 AM
tq for ur explanations.. berminat nak jab tren..tapi masih takot..he3...

haha same2. takpe kalau takot nak jab tren banyak lagi injection yg lain . skrng ni dah mcm2 dah .''macam2 adoo''
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2013 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I ni da masuk tahun ke 2 inject.pd sesape yg allergik injection tu xdisyorkn la..ape2 pn pls consult dlu ngn doc masing2la... I wat suntikan 2x jab. Iv teknik utk vit c. Suntik bahu utk placenta..mmg jauh beza skrg tau
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2013 05:05 PM | Show all posts
cikpinkish posted on 29-12-2013 11:53 PM
I ni da masuk tahun ke 2 inject.pd sesape yg allergik injection tu xdisyorkn la..ape2 pn pls consult ...

cik pinkish u inject dkt doc mana..i tgh nak inject placenta

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2014 11:12 AM | Show all posts
1st cucuk vit c..semalaman sakit kepala...
apasal erk...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2014 12:31 PM | Show all posts
uols camner nyer nk ilangkan bengkak lebam pas jab..coz ai jab smggu 2 kali,monday jab tren..friday jab vit c..nk g ke ari jumaat tu still lebam x ilang lgk..cm seriau nk jab kedua time tgh lebam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2014 12:34 PM | Show all posts
MISSLIYA posted on 19-12-2013 11:15 AM
aku tahun lepas aku inject Tren , aku inject 2minggu sekali . dah habis inject 10 amp memang berkesa ...

aish teruja nyer dgr..ai baru pes jab.skin ai x de lah gelap pun..leh kategori cerah gak kot..tp saja nk lgk cerah..ahaks,,byk beza tak pas 10 amp u jab?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2014 12:37 PM | Show all posts
MISSLIYA posted on 26-12-2013 07:14 AM
i beli dari online jer . brand die xtahu pulakhihi sebab selame ni orang cuma sebut tren je and  ...

teruja nk jab smpi 10 amp..ai beli tren kat sorg poremer cari gak...sapa2 nk bli kat dia leh pm dia k..rege dia pun murah dr on9 (masa ai beli kat dia lah) hihi
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2014 01:58 PM | Show all posts
zulra posted on 24-12-2013 10:03 PM
Ni kedai ke? Full add ade

dia ada salon....

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2014 07:00 PM | Show all posts
nana posted on 3-1-2014 11:12 AM
1st cucuk vit c..semalaman sakit kepala...
apasal erk...

kalau injection untuk kulit ni selalunye memang akan alami pening , loya selepas injection tu . saya pun pernah kene . tapi kalau terok sgt baik tanya doc
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2014 07:03 PM | Show all posts
aQuA_dIaMoNd posted on 3-1-2014 12:34 PM
aish teruja nyer dgr..ai baru pes jab.skin ai x de lah gelap pun..leh kategori cerah gak kot..tp s ...

beza sanga , hehe kalau dulu kulit saya ni putih jugak tapi putih melayu , ala2 macam adira af punye kulit sebelum jadi retiss . . tapi lepas dah sepuluh jab ni memang kulit saya putih gebu macam amoi chainese, tu yang sayg beno kulit ni dok jaga hari2 takot kalau hitam balik
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 10:08 AM | Show all posts
MISSLIYA posted on 4-1-2014 07:03 PM
beza sanga , hehe kalau dulu kulit saya ni putih jugak tapi putih melayu , ala2 macam adira af pun ...

yuhuuuuuu..u buat i teruja aje.....u jab ape ye n beli kt mne..sorry i xsempat nk selak balik post u..baca last page n terus excited ni sbb i uk berkira2 nk injek n jab ni..tq kalau sudi share ye cik adik putih gebu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 08:45 PM | Show all posts
cikdara posted on 7-1-2014 10:08 AM
yuhuuuuuu..u buat i teruja aje.....u jab ape ye n beli kt mne..sorry i xsempat nk selak balik post ...

hahaha . ok saya jab tren . atau name penuh die " tranexamanic acid" (kalau tak silap lah ejaan) . beli dari ig jer . dah banyak jual online tren ni tapi pandai-pandai pilih lah owner yang jual sebab ade yang harga mahal melampau . tapi kalau nak beli terus dari klinik-klinik yang khas untuk kulit pun ade rasenye (sila google sedri sebab saya tak tahu ) . tapi ape-ape pun baik lah usha-usha dulu harga and jenis-jenis injection yang nak guna , sebab sekrang ni dah macam-macam ado lah pelbagai name injection .
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 11:38 AM | Show all posts
ai dh 2 kali jab tren 2 kali jab vit c..ramai tegur skin cm cantik..x sbr nk dpt kn 10 jab utk tren...nk tgk result cmner tp x nk lah cm adira..seremmmm ai..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 11:58 AM | Show all posts
apa kata uols semua ni sharebrand apa yang uols pakai n kegunaan nya untuk apa. iols ni berminat tapi takdek info la nak jab2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 03:14 PM | Show all posts
itik_kuning posted on 9-1-2014 11:58 AM
apa kata uols semua ni sharebrand apa yang uols pakai n kegunaan nya untuk apa. iols ni berminat tap ...

Hi..

just nk share ape yg i inject. i inject glutax12 (kombinasi of 12000mg gluta, collagen,vitamin e and c). I beli from Aestatic clinic kat kelantan, doc tu kawan hasben i dulu dia penah keje ngan dr ko kat penang branch. Dr ko pun guna yg ni tp dia charge lg mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 03:31 PM | Show all posts
kakiah12 posted on 9-1-2014 03:14 PM
Hi..

just nk share ape yg i inject. i inject glutax12 (kombinasi of 12000mg gluta, collagen,vit ...

ha info macam ni la bagus.

u inject kat klinik mana? cara penggunaannya macam mana, i mean berapa kali kena inject.

any side effect?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 03:43 PM | Show all posts
itik_kuning posted on 9-1-2014 03:31 PM
ha info macam ni la bagus.

u inject kat klinik mana? cara penggunaannya macam mana, i mean bera ...

I beli dkt sana tp inject dkt KL sbb i duk sini. i pegi je klinik mediviron dia charge rm20 per jab. doc tu kate selamat, bini dia sndr dah 3 yrs inject. i br masuk second jab dah nampak la kulit lg cerah dr biase dan rambut pun makin lembut....tp yg i risau skang i belum period takut terpregnan sbb i baru ambik my second jab last week. risau pulak kalo preggy mmg tak boleh jab.mintak2 la dtg period....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 03:47 PM | Show all posts
kakiah12 posted on 9-1-2014 03:43 PM
I beli dkt sana tp inject dkt KL sbb i duk sini. i pegi je klinik mediviron dia charge rm20 per ja ...

harganya okay tak?

nanti kita pm la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 posted on 9-1-2014 03:14 PM
Hi..

just nk share ape yg i inject. i inject glutax12 (kombinasi of 12000mg gluta, collagen,vit ...

Brp harga. Mmg kena amik tiap2 mggu ke. Bole ke nk try dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 03:31 PM | Show all posts
raudhah0916 posted on 9-1-2014 07:32 PM
Brp harga. Mmg kena amik tiap2 mggu ke. Bole ke nk try dulu

Hi..

Harga dia 400 per box. ade 6 set... 1 set per jab. u boleh jab dua minggu sekali dear
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo bole thn mhl jugak yer. Td i bru tnya klinik samudera, seri manjung rm65, utk vit c n colagen n upah...rasa2 ok x. Mslh i ialah utk hilang jrwt, parut2 jrwt, blackhead, whitehead kt muka ni...nk cerahkn pun yer jugak. Kulit jnis kombinasi to oil, sbb ada jrwt..
So sape leh suggest i jab yg mana
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2014 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
aQuA_dIaMoNd posted on 9-1-2014 11:38 AM
ai dh 2 kali jab tren 2 kali jab vit c..ramai tegur skin cm cantik..x sbr nk dpt kn 10 jab utk tren. ...

Sis...nak tanya. U guna tren brand ysp ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2014 04:55 PM | Show all posts
MISSLIYA posted on 8-1-2014 08:45 PM
hahaha . ok saya jab tren . atau name penuh die " tranexamanic acid" (kalau tak silap lah ejaan) . ...

okeyyy tren acid tu ye..worraitttt..notedd!!!tq sbb sharing...skrg jgk i stalk ig jual tren..heheheheh..
semoga u bertambah cantik gebu gebasss..murah rejeki pjg umur ye...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list