Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
17456
View
27
Reply

LAPORAN PENUH KEPUTUSAN MAHKAMAH UNTUK KES PEMBUNUHAN JULIANA MD FUZI

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2013 02:56 PM | Show all posts
md_nana posted on 18-9-2013 10:31 AM
nape tak ditepek gambo si lelaki?

maybe sbb dia ada anak kecik.. so tak nak anak dia yg tak bersalah dikeji jiran..

btw.. kedua2 pesalah ni dah digantung ke belum?.. rayuan pun tahun lepas baru dpt keputusan kalo tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2013 03:19 PM | Show all posts
lee_sakura posted on 17-9-2013 05:33 PM
aku sepupu arwah umur kami sama dan nama kami pon hampir sama...huhuuhuhuhu sedih giler ngan kes die ...

al-fatihah untuk arwah...

mengikut kata forensik arwah meninggal dalam masa 30 saat ke 1 minit sahaja..
maksudnya arwah tak menanggung sakit yg lama sebelum meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 08:57 AM | Show all posts
lee_sakura posted on 17-9-2013 05:35 PM
diorg kawan sejak sekolah...noralina ajak arwah kluar konon sbb dh lama xjumpe...

Yg saya heran tu.................kenapa sampai naik ke bilik hotel??

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 11:35 AM | Show all posts
ok la ....camnie la keterangan dalam mahkamah....ada yang komen konon2 kes antatunya konon2 diaorang komen sambil duk sebelah hakim...tapi sendiri tak pernah masuk mahkamah...konon2 OKT kes antatunya tue bukan yang sebenar la...itu la ini lah...aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 02:00 PM | Show all posts
niceghost2005 posted on 25-9-2013 08:57 AM
Yg saya heran tu.................kenapa sampai naik ke bilik hotel??

nana(juliana) ikut OKT1(noralina) nailk bilik hotel sbb OKT1 ckp tertinggal wallet dlm bilik hotel...OKT1 minta nana teman die je, time tu OKT2 masih dalam kete..xlama lps nana n OKT1 naik bilik hotel barulah OKT2 naik...bukannya nana ikot OKT2 naik hotel berdua-duaan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 02:20 PM | Show all posts
lee_sakura posted on 25-9-2013 02:00 PM
nana(juliana) ikut OKT1(noralina) nailk bilik hotel sbb OKT1 ckp tertinggal wallet dlm bilik hotel ...

Lee_sakura,

Tidak saya menuduh Juliana mengikuti lelaki(OKT2) naik ke bilik hotel.
Yg saya heran, sudah lama tak jumpa............then naik ke hotel.

Dari firasat saya, Juliana ini bersangka baik dgn OKT1.
Al maklum lah................pompuan n pompuan.
Tiba tiba OKT2 masuk bilik hotel.

Rupanya, dia sudah di perangkap.

NAWAITU OKT1 n OKT2 dari awal lagi amat lah jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2013 08:14 AM | Show all posts
keadilan utk arwah nana...smalam mahkamah putrajaya dh tetapkn yg hukuman gantung kepada pembunuh dikekalkan...miss u nana
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2013 08:49 AM | Show all posts
Pasangan kekasih membunuh pelajar kekal ke tali gantung



PUTRAJAYA C Mahkamah Persekutuan di sini semalam mengekalkan sabitan dan hukuman mati ke atas seorang wanita dan teman lelakinya kerana membunuh pelajar Kolej Universiti Islam Antarabangsa, Juliana Md. Fuzi, enam tahun lalu.

Panel lima hakim dipengerusikan Ketua Hakim Negara, Tun Arifin Zakaria sebulat suara menolak rayuan terakhir Noralina Ahmad Dasuki, 26, dan Muhammad Khairul Anuar Abdullah, 31, terhadap keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072406s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list