Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
148136
View
526
Reply

SABUN PALING BERKESAN UNTUK CERAHKAN KULIT..jom,kongsi pengalaman.

[Copy link]

Author: PrincesCity       Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2012 11:58 AM | Show all posts
wnazzee posted on 25-9-2012 11:05 PM
kalu yang ori dari filipina percayalah dier tak semurah tue dan harga sabun dier antara yang termaha ...

sis u jual ke sabun likas ni? pm i harga sabun ni.. skrg ni pkai sabun gluta yg kaler putih oren tu jer..nampak perubahan jgk ler kulit muka ni..

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:12 PM | Show all posts
myakayina posted on 26-9-2012 11:58 AM
sis u jual ke sabun likas ni? pm i harga sabun ni.. skrg ni pkai sabun gluta yg kaler putih oren t ...

akak da pm yea sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:16 PM | Show all posts

SkinWhite Advanced Whitening Soap - Power Whitening
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:17 PM | Show all posts

Maxi-Peel Exfoliant Soap With Papaya Enzymes - yang nie pun banyak tiruan nie hehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:19 PM | Show all posts

Met Tathione Whitening Soap

Sabun nie akak pakai untuk muka jek sebab mahal tapi akak dah pakai 2 bulan tak luak-luak jek agaknya sebiji boleh tahan setahun kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:20 PM | Show all posts

Activewhite L-Glutathione Soap with Collagen

Sabun nie makcik depan umah akak pakai katanya jeragat dier dah start pudar-pudar....makcik tue umo 57 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:21 PM | Show all posts

iWhite Gluta Berry White Soap
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:22 PM | Show all posts

Kojic acid soap with glutathione
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:23 PM | Show all posts

Kojie San Skin Lightening Soap
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:25 PM | Show all posts



Gluta C nie ader 2...satu yang putih satu yang ader papaya sabun dier kaler oren...akak pakai sabun yang ader papaya untuk mandi
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:26 PM | Show all posts

Activewhite l-glutathione bleaching soap
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:29 PM | Show all posts
sabun putih putih nie banyak dalam market yang penting kena beli yang original, pastu terpulang pada budget dan kena sabar memakai sebab kalu sabun yang ori-ori nie yang akak perasan dier takde hidrokuinon (tul ker akak eja eh) bagai...jadi memerlukan kesabaran yang tinggi gak lar...mcm akak nak ilangkan belang jam ngan gelang tue amik masa 2 bulan jugak sis...abis ler 2-3 ketul sabun ditonyoh
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 12:59 PM | Show all posts
wnazzee posted on 26-9-2012 12:29 PM
sabun putih putih nie banyak dalam market yang penting kena beli yang original, pastu terpulang pada ...

akak, cek pm yer..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 03:03 PM | Show all posts
MsLing posted on 26-9-2012 12:59 PM
akak, cek pm yer..

akak da reply yea sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 05:14 PM | Show all posts
U all..utk muke i pki aura maya je..mmg putih cketla muke tp tona muke i xsekate..gelap kt zon T (bhgn hidung n mate).. Dlu x nmpk sgt sb muke gelap..ble da cerah cket nmpkla gelap kt hidung n mate..huhuu..
Cane nk wt tona kulit sekata ek? Tkt nk try sabun2 ni sb pena dlu try sabun apetah..lg tmbh jerawat..putih x pun..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 09:22 AM | Show all posts
mcm2  produk   udah  try   ..  sabun beras la  tu  la  tp   tgk  yg  baru2  x  pnh  test  lg   
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 11:56 AM | Show all posts
sabun2 ni utk tonyoh di badan ke atau di muka?? baca mcm ramai bagi testi yg kat muka je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 12:49 PM | Show all posts
wnazzee posted on 26-9-2012 12:26 PM
Activewhite l-glutathione bleaching soap


akak leh pm x harga2 sabun ni, nk wat perbandingan harga
dan mana satu yg sesuai tuk pakai..thanks..

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 02:32 PM | Show all posts
Skrg tgh guna sabun susu beras utk badan..kulit lembut ler tp cerah tu cam takde perubahan pun...sobsobsob...sabun apa yg bagus ek nk cerahkan tangan n kaki jer...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 03:16 PM | Show all posts
zasyunisa posted on 27-9-2012 02:32 PM
Skrg tgh guna sabun susu beras utk badan..kulit lembut ler tp cerah tu cam takde perubahan pun...sob ...

sabun nie kena tegar memakai sis...bukan sekejap sis...akak pakai pun 2 bulan baru nampak kesan dier berketol-ketol gak gunanya sis...sis cuba gluta c mcm akak pakai tapi kebanyakan sabun putih insyaAllah berkesan cuma kena bersabar memakainya sis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084672s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list