Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1834
View
18
Reply

[INFORMASI] Mesin Fotokopi Disadur Emas (5 Gambar)

[Copy link]

Author: novelloverzz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-10-2012 02:21 PM | Show all posts |Read mode
Ini ialah karya seni yang diberi nama CANON. Ianya dihasilkan oleh Yogi Proktor dan sebuah mesin fotokopi Canon disadur dengan emas. Apakah maksud tersirat disini? Yogi tidak memberitahu sebabnya tetapi kami rasa ianya karya sinis mengejek obsesi golongan kaya yang mahukan segala benda milik mereka disadur dengan emas.





Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 02:26 PM | Show all posts
aku nk try fotostat emas byk2 la camni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 06:16 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 07:17 PM | Show all posts
bleh fotostat emas ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 07:41 PM | Show all posts
silau mata itamku...dek kerana silau emas ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2012 10:34 PM | Show all posts
Malam2 kena simpan dalam peti besi ni kalau tak mau lesap
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2012 11:31 AM | Show all posts
nak kikis boleh
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 05:07 PM | Show all posts
kikis emas tu pstu gadai
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2012 12:31 PM | Show all posts
hebat sgh... bersilau mata tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:59 AM | Show all posts
wah pasti mahal, aku baru tahu, padahal aku sering buat artikel tentang mesin fotokopi canon seperti di blogku http://www.osc-office.com/rekome ... s-untuk-kantor-anda
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:12 PM | Show all posts
wow...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kaya melampau ni mmg pelik pon mcm adik sultan brunei tu. Buat ukiran patung emas, jamban p0n emas... tahi keluar emas ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 04:44 PM | Show all posts
Letak dkt rumah tak senang duduk hari2 takut kena curi
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 01:49 PM | Show all posts
ni kalau ada boleh photostat duit x haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 03:38 PM | Show all posts
mau kena ada huard khas utk jaga mesin ni je
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 03:40 PM | Show all posts
mak aaaii
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 04:12 PM | Show all posts
Tgk gambar tu, terkejut aku ada org mengintai belakang mesin photocopy

Anyway, klu rasa duit tu dah byk sgt sampai tak terhabis, why not gembirakan hati sendiri walaupun org lain mcm aku ni akan anggap ridiculous giler
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:02 PM | Show all posts
bawak balik mesin ni. gadai
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:34 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051566s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list