Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
89383
View
2030
Reply

BADMINTON - SEASON 10

 Close [Copy link]

Author: wawaKKK       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2012 08:55 AM | Show all posts |Read mode
Edited by karambunai at 10-2-2017 12:47 AM

alhamdulillah dah masok rumah ke 10 dah... tak sangka kan... hrp2 sempena rumah ke 10 ni, sukan badminton kita akan bertambah maju ke hadapan... walaupun tak lama lagi dato LCW akan bersara, diharapkan skuad pelapis negara akan mengikuti jejak langkah kejayaan dato LCW...


starting hari ni... marilah kita sokong players malaysia walaupun dato LCW takde kat tournament ni... sibuk preparation nak kawen kekdahnyer...





Live at Astro Supersport (811)
26/10 23:00 Quarter-finals
27/10 14:00 Semi-finals
28/10 14:00 Finals


draw, schedule, live score semua kat sini  ==>  http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=715D0989-8767-4036-BD07-9ECF428FEF10



tournament website  ==> http://www.yonexifb.com/en/home-uk.html








Last edited by karambunai on 19-8-2013 06:06 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2012 09:05 AM | Show all posts
ade lagi satu tournament start 25hb nanti...


World Junior Championships
25/10/2012-03/11/2012
Chiba, Japan

info kat sini  ==>  http://www.badminton-chiba.com/wjc2012/eng.html



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2012 09:13 AM | Show all posts
pre wedding photos dato & datin...













Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2012 09:14 AM | Show all posts











semoga berbahagia ke anak cucu... chewaaahhhh...




Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2012 09:34 AM | Show all posts
cekkkk inn umah baru..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2012 09:37 AM | Show all posts
miyoma posted on 23-10-2012 09:34 AM
cekkkk inn umah baru..

jemput jemput... buat la mcm rumah sendiri ye...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2012 09:38 AM | Show all posts
wawaKKK posted on 23-10-2012 09:37 AM
jemput jemput... buat la mcm rumah sendiri ye...

dah wat sepah dah pon
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2012 08:54 PM | Show all posts
wooo umah baru .....
thank you wawa

kali ni ambik masa dekat setahun nak abihkan umah lama tu kan ..biasanye 6 bulan je ...

@wawaKKK  ... thanks tuk gambar2 kawin datuk ....
takut tengok kuku datin ...mcm kuku antu ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:29 AM | Show all posts
hi guys, tq wawa sebab bukakan thread br. tq gak pada forumer yang lain sebab banyak bagi sumbangan pada thread badminton ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2012 08:28 AM | Show all posts
kayla posted on 23-10-2012 08:54 PM
wooo umah baru .....
thank you wawa

no problem kay... kira bukak thread badminton ni kan dah jadi keje aku...


ha'ah kan... dekat setahun ambil masa nak abiskan thread lama... maklumlah badminton negara pon ala2 suam2 kuku kan... hrp dato aje yg menang tournaments...


lain kan muka WMC bila dah makeup pengantin... tapi cantik laa... pandai dato pilih pasangan hidup... hrp2 cepat la kita semur dpt anak buah ye...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2012 08:29 AM | Show all posts
karambunai posted on 24-10-2012 06:29 AM
hi guys, tq wawa sebab bukakan thread br. tq gak pada forumer yang lain sebab banyak bagi sumbangan  ...

hi incik karam... you're welcome...

thanks for the credits ye...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 09:21 AM | Show all posts
tak sangka lak zakry latif ada partner dgn Peeraya Munkitamorn dari Thailand untuk XD..fuh..tak susah ke nak training dgn player negara lain? ke memang Peeraya training di Malaysia??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2012 10:46 AM | Show all posts
abas8888 posted on 24-10-2012 09:21 AM
tak sangka lak zakry latif ada partner dgn Peeraya Munkitamorn dari Thailand untuk XD..fuh..tak susa ...

tak sure laa...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2012 10:46 AM | Show all posts
sepadan aje diaorg ni...







Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 10:08 AM | Show all posts
Yonex French Badminton Open 2012  yang tinggal hanya Daren Liew

Hari ni Semi final

[b]Jan O Jorgensen [6]                -                Daren Liew
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku da lame x tengok badminton match yg buat jantung nk terberenti. MD QF kali ni best sbb nampak laa fighting spirit team msia kan. Walaupun kalah rubber game...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2012 12:14 AM | Show all posts
-
18-21 21-17 21-10

pergh...liew daren mara ke final french super series....


teringat kata2 taufik hadayat beberapa tahun yg lalu ... 'liew daren bermain bagus dan mungkin boleh ganti lee chong wei satu hari nanti'

harap2 sangat liew daren mampu meningkat lagi.....seperti datuk lee chong wei dulu, dia mula meningkat dan menonjol dgn ketara dalam usia sekitar usia 25 dan 26 tahun (lebih kurang usia daren sekarang)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2012 07:43 AM | Show all posts
ambok posted on 28-10-2012 12:14 AM
[/td][/tr]
[/table][/td][/tr]
[/table]

tahniah daren...


final hari ni lawan viktor axelsen...good luck!!




Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2012 09:31 AM | Show all posts
Laju betoi daren ni main,
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 02:17 AM | Show all posts
tahniah daren sbb menang french open ni..

dah lama tak ucap tahniah kepada org lain selain datuk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list