Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
89279
View
2030
Reply

BADMINTON - SEASON 10

 Close [Copy link]

Author: wawaKKK       Show all posts   Read mode

Post time 24-11-2012 04:38 PM | Show all posts
Chong Wei menang 21-19,21-15

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2012 09:55 AM | Show all posts
ambok posted on 24-11-2012 01:07 AM
kalau aku nak beli tiket utk semi final & final sahaja, ko rasa dapat tak seat kat area L6 & L7 ar ...

insyaallah dpt kot... hari jumaat aritu aku pegi beli tiket, byk gak lagi seat yg kosong... tapi kalau ko beli pada hari perlawanan, ada kemungkinan L6 & L7 tu dah full... baik ko beli dari skrg...

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 09:59 AM | Show all posts
Yonex Sunrise Hong Kong Open 2012

Jadual Akhir

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2012 10:05 AM | Show all posts
matsyeh posted on 25-11-2012 09:59 AM
Yonex Sunrise Hong Kong Open 2012

Jadual Akhir

kompem aku takut nak tgk live...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 10:22 AM | Show all posts
wawaKKK posted on 25-11-2012 10:05 AM
kompem aku takut nak tgk live...

Ada live ka final hari ni. Sbb semalam semi pun depa tak tunjuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2012 10:32 AM | Show all posts
matsyeh posted on 25-11-2012 10:22 AM
Ada live ka final hari ni. Sbb semalam semi pun depa tak tunjuk

rasanya ade kot...


Live on Astro SuperSport (Ch. 811)
23/11 13:00 Quarter-finals
24/11 13:00 Semi-finals
25/11 13:30 Finals

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 10:35 AM | Show all posts
wawaKKK posted on 25-11-2012 10:32 AM
rasanya ade kot...

Mungkin la kot semalam masa bukak sesi mlm dia tak tunjuk live. Sesi pukul 1 tak tengok pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2012 10:48 AM | Show all posts
matsyeh posted on 25-11-2012 10:35 AM
Mungkin la kot semalam masa bukak sesi mlm dia tak tunjuk live. Sesi pukul 1 tak tengok pulak

ha'ah... diaorg tunjuk yg 1st session aje... kedekut bebenor astro ni tau... nasib baik LCW & KKK/TBH main 1st session smlm...

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 04:12 PM | Show all posts
chong wei kalah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 04:44 PM | Show all posts
matsyeh posted on 25-11-2012 04:12 PM
chong wei kalah pulak

lutut dhh lembikk dhh...
straightt set lakk tu kalah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 07:07 PM | Show all posts
Yonex Sunrise Hong Kong Open 2012
keputusan final


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 08:31 AM | Show all posts
smlm sumer kalah... takde mood langsong ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 09:50 AM | Show all posts
Kumpoo Macau Open Badminton Grand Prix Gold 2012




info kat sini  =>  http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=C625E261-B972-4592-BE2F-18069542FD0C





Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:01 PM | Show all posts
wawaKKK posted on 26-11-2012 09:50 AM
Kumpoo Macau Open Badminton Grand Prix Gold 2012

good luck tuk semua pemain malaysia ....

nampak fairuz partner ngan vountus ... vountus dah keluar BAM ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-11-2012 08:36 AM | Show all posts
kayla posted on 26-11-2012 11:01 PM
good luck tuk semua pemain malaysia ....

nampak fairuz partner ngan vountus ... vountus dah kel ...

kalau tak silap aku, mmg vountus tu dah kuar BAM... ade isu dulu yg dia rasa BAM tu pilih kasih...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 08:38 AM | Show all posts
sayang park joo bong tak jadi datang ke malaysia.....

BAM sepatutnya mulakan langkah baru, cari 2,3 orang jurulatih pemain single dari China

banyak teknik dan latihan yg diamalkan oleh pemain china perlu kita pelajari....seperti latihan didalam air



china memiliki berbondong-bondong bekas pemain yg berkualiti.....panggil dan bayar jer gaji mereka....paling tidak pun bayar jer kat bao chun lai yg baru bersara tuh, sudah dia ajar coach kita semua rahsia dan teknik terbaru yg diamalkan oleh pemain2 china
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 09:15 PM | Show all posts
wawaKKK posted on 27-11-2012 08:36 AM
kalau tak silap aku, mmg vountus tu dah kuar BAM... ade isu dulu yg dia rasa BAM tu pilih kasih... ...

ooo gitu ke ....
tak pasan lak cite pasal vountus ni ....



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 09:16 PM | Show all posts
ambok posted on 27-11-2012 08:38 AM
sayang park joo bong tak jadi datang ke malaysia.....

BAM sepatutnya mulakan langkah baru, cari 2 ...

tulah pasal .. sayang betul kan ..... jepun tak nak lepaskan dia ...
ingatkan nak start era baru kat malaysia tahun depan ..nampaknye tinggal harapan je lahhhhh ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2012 10:50 AM | Show all posts
tinggal satu aje wakil malaysia kat qfinals... tu pon bukan under BAM...

-
Alvent Yulianto CHANDRA [5]
Markis KIDO



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2012 10:05 AM | Show all posts




start 12/12/2012 - 16/12/2012


info kat sini  ==>  http://www.bwfbadminton.org/tournamentcalendar_event.aspx?id=15590





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105080s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list