Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
106761
View
1701
Reply

Koleksi Close Up/Makro/Makhluk Halus V.3

[Copy link]

Author: bulat       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-11-2012 02:59 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 27-11-2012 02:52 PM
ingatkan ranting ke daun kering. kecik sgt

bling...cuba bagi tip sikit kat area macamana sebenarnya makhluk2 ni banyak berkumpul
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 03:02 PM | Show all posts
bulat posted on 27-11-2012 02:59 PM
bling...cuba bagi tip sikit kat area macamana sebenarnya makhluk2 ni banyak berkumpul

ini bukan hutan, ini hanya belukar kecil belakang rumah jiran, rumah kampung..kawasan tu sedikit lembab, bawah pokok...yg serangga Temingat ni tak tahulah asyik pindah randah dr satu ke satu pokok buat sarang, kalau masa menggigit sakit nehh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-11-2012 03:41 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 27-11-2012 03:02 PM
ini bukan hutan, ini hanya belukar kecil belakang rumah jiran, rumah kampung..kawasan tu sedikit l ...

aku pun ada jugak masuk belukar kat kampung tapi tak lah banyak spesis yg jumpa, agaknya aku tak cukup teliti kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 03:42 PM | Show all posts
bulat posted on 27-11-2012 03:41 PM
aku pun ada jugak masuk belukar kat kampung tapi tak lah banyak spesis yg jumpa, agaknya aku tak c ...

actually bukan mudah nak nampak, selalunya nampak mcm ranting jah, most of them sembunyi bawah daun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-11-2012 04:12 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 27-11-2012 03:42 PM
actually bukan mudah nak nampak, selalunya nampak mcm ranting jah, most of them sembunyi bawah dau ...

patutlah, aku ni jenis tengok atas daun jah nak belek2 ni tak berapa rajin sikit




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-11-2012 04:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 04:49 PM | Show all posts
bulat posted on 27-11-2012 04:46 PM

cute sangat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 09:26 AM | Show all posts
Goldkey posted on 25-11-2012 09:55 AM
Topaz DeNoise tu gapo dio wei?...

Topaz DeNoise tu adalah filter tambahan dlm Photoshop... kena download pastu run, automatik dia akan masuk dlm Photoshop...  

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 10:22 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 26-11-2012 10:48 AM
viper punya koleksi mmg superb, senapang apa dia pakai

tima kasih sis... takde la superb pun... tuan bulat punya lagi hebat dari saya.

senapang biasa² jer...

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 12:15 PM | Show all posts
huhuh......mmg byk stok........pelik2....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 12:59 PM | Show all posts
lanung5566 posted on 28-11-2012 12:15 PM
huhuh......mmg byk stok........pelik2....

lama dah nung dok nepek gambar makhluk halus


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 01:00 PM | Show all posts
halus sgt, tak dapat nak fokus tepat



Last edited by bulat on 28-11-2012 01:09 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 01:06 PM | Show all posts
viper_2803 posted on 28-11-2012 10:22 AM
tima kasih sis... takde la superb pun... tuan bulat punya lagi hebat dari saya.

senapang biasa& ...

aiseh, jgnlah merendah diri pulok...gambar2 tu memang cun




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 01:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 01:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 01:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 01:26 PM | Show all posts
bulat posted on 28-11-2012 01:06 PM
aiseh, jgnlah merendah diri pulok...gambar2 tu memang cun

wow....cun... ni camouflage

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 01:31 PM | Show all posts
bulat posted on 28-11-2012 01:00 PM
halus sgt, tak dapat nak fokus tepat

bokeh yg cun gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 02:11 PM | Show all posts
Goldkey posted on 25-11-2012 09:55 AM
Topaz DeNoise tu gapo dio wei?...

sebelum tu...mohon keizinan sis blings utk re-edit sedikit gambar spider sis utk dijadikan contoh....

berikut adalah perbezaan sebelum dan selepas menggunakan Topaz DeNoise



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 02:40 PM | Show all posts
bulat posted on 28-11-2012 01:09 PM

this is beautiful
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150031s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list