Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10143
View
71
Reply

kamera AES

[Copy link]

Author: mamaezah       Show all posts   Read mode

Post time 24-11-2012 11:02 AM | Show all posts
AES NI GAZET KER? MASIH DALAM PERTIKAIAN LAGI KAN... LAGI PUN ISU AES NI PERLU PANDANGAN ORANG AWAM... JPJ NAK IMPLEMENT SESUKA HATI DORANG JE... ORANG AWAM MASIH BLUR AND TAK TAU LOKASI KAT MANE KAMERA AES NI DIPASANG.. NIAT NAK MENDIDIK TU BAGUS... TAPI JANGAN NAK MENGANIAYA DAH LER........
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 11:28 AM | Show all posts
baru kena flash dgn AES kat slim river, nasib baik aku jadi co pilot je, project engineer aku yg kena.... mampus bos bising surat saman sampai nanti... 140 kmh.... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 01:12 PM | Show all posts
sedikit maklumat mengenai PENGINTIP AES.

pendek kata kamera ini sangat canggih dan sangat tajam penglihatannya sehingga ia mampu mengesan kesalahan jalanraya tidak kira pada waktu siang atau pada waktu malam (24 jam). Boleh mengesan :-

1) Kesalahan melebihi had laju dgn gambar yg sangat tajam (High Definition Resolusition Capture) boleh nampak pemandu dan tulisan pada Roadtax dengan sangat jelas.
2) Kesalahan cermin gelap melebihi peraturan yg ditetapkan
3) Kesalahan tidak memakai tali pinggang
4) Kesalahan menggunakan telefon bimbit ketika memandu.

sumber : http://budakhutankampung.blogspot.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 04:34 PM | Show all posts
AES dgn iron dome mane lg power?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 10:50 PM | Show all posts
ari tuh nyaris.....traffic light tetibe kuning...aku brek mengejot sebab aku terkejot...kah2.....
sib bek kete belakang tak hentam......kalo jalan gak confirm kene tembak......waaaa...yang geram next traffic light ada lak masa...ciskek tol

AES di traffic light patut diletak bersama sistem masa....huhu....

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 01:48 AM | Show all posts
SAYA DH DAPAT DUA

SATU KT DEPAN SHELL SERI KEMBANGAN TU

LAGI SATU HIWAY UTARA SELATAN DEKAT KAJANG

DAH 600. MAMPUS LAA AKU.

PERSOALANNYA, KENA BAYAR KE TIDAK NIH? CONFIUS. KALAU X BYR SAMPAI DUE DATE KENA NAIK COURT. TP RAMAI CKP JGN BYR LAGI.

NTAH LAH.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:12 AM | Show all posts
nak tanya sikit ni,kenapa saman AES bila check online di myeg dgn sms takde rekod pn pasal saman tu, belom up to date lagi eh saman AES ni..nak bayar guna online ni..hum..aduihaii..~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2012 11:45 AM | Show all posts
leanazlea posted on 26-11-2012 11:12 AM
nak tanya sikit ni,kenapa saman AES bila check online di myeg dgn sms takde rekod pn pasal saman tu, ...

hari tu dalam sinar fm punya news mama dengaq benda ni baru pilot run dan kalau kita dapat saman sila abaikan.......parlimen pun tak putuskan lagi. kat pjaya ni bersepah....adohaiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 01:42 PM | Show all posts
Baru je kene tembak kat Tapah...Silau mata den..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 08:44 AM | Show all posts
tah hape2 saje lahh ~ @_@ ~
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 08:53 AM | Show all posts
mamaezah posted on 26-11-2012 11:45 AM
hari tu dalam sinar fm punya news mama dengaq benda ni baru pilot run dan kalau kita dapat saman s ...

betul ke?
dah kene mahkamah 4.1.2013 kalu xbyr...
so abaikan jer lah eyhh...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:14 AM | Show all posts
AnnaMarrytta posted on 26-11-2012 01:48 AM
SAYA DH DAPAT DUA

SATU KT DEPAN SHELL SERI KEMBANGAN TU

Wah ... Sudan kena 2 saman ...... Susah Bagi kinta biasa rakyat ......
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 03:06 PM | Show all posts
nanti ade lak aes detect PATI .. he he .. link dgn jabatan pendaftaran dan jabatan imigresen ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 09:02 PM | Show all posts
leanazlea posted on 26-11-2012 11:12 AM
nak tanya sikit ni,kenapa saman AES bila check online di myeg dgn sms takde rekod pn pasal saman tu, ...

check kt website JPJ
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 09:59 PM | Show all posts
aku pn bru pas kene, nnt kuarla gambo aku smbil isap rkok
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 10:00 PM | Show all posts
raxief posted on 25-11-2012 04:34 PM
AES dgn iron dome mane lg power?

kalu iron dome mau hancusss
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 08:25 AM | Show all posts
oke, masih terai check kt website jpj.. button semak mcm tak berfungsi je ni.. harrrammm...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2012 08:58 AM | Show all posts
leanazlea posted on 29-11-2012 08:25 AM
oke, masih terai check kt website jpj.. button semak mcm tak berfungsi je ni.. harrrammm...

bila button tu tak berfungsi, itu bermaksud "kami halalkan segala saman bg awak donia akhrat"
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 11:38 AM | Show all posts
hahaha chantiekkk.. pepandai jelah buat andaian sendiri hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 08:45 AM | Show all posts
AnnaMarrytta posted on 26-11-2012 01:48 AM
SAYA DH DAPAT DUA

SATU KT DEPAN SHELL SERI KEMBANGAN TU

aku pun dah dapat nie...

yang pelik nya hanya tau bila nak renew roadtax...tu pun dah rm300..sialan!tak dapat nak renew rodtax..tapi insuran lepas pulak~

tapi yang herannya tak penah pun terima apa2 sepanjang kene tu?mana gambarnya?takkan nak refer ke jabatan trafik?

jahanam malaysia nie..memula wajibkan bayar insuran..then skrg kenakan saman dan wajibkan bayar saman...

baru blh berkereta!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085092s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list