Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
117563
View
2105
Reply

< 1 NIGHT 2 DAYS SEASON 3 > ~New Member Yoon Si Yoon~

 Close [Copy link]

Author: makdik2301       Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2013 09:38 AM | Show all posts
aisyah : thanks for the photo... tengok kat fb.. lebh kurang gak gambo2 yg ada ni...

abg besar pun ada.... harus lah kan... idola UTW tu!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 09:39 AM | Show all posts
morning  yorubun!!!!

hensem nye UTW!!!besri btui pengantin tuh!!!!

nape aku rse muke HD makin besar ye?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 10:06 AM | Show all posts
berseri2 UTW ni....mmg da lame menanti la tu. huahuahua
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 10:27 AM | Show all posts
Uhm Tae Woong and his ballerina bride Yoon Hye Jin have finally tied the knot in a beautiful wedding ceremony that was decorated with numerous top stars.

Uhm Tae Woong and Yoon Hye Jin held their wedding on January 9 in Seouls Conrad Hotel. Stars who have come to celebrate this union include Lee Hyori, miss As Suzy, Shinhwas Eric, Joo Won, Sung Shi Kyung, Kim Jong Min, Kang Ho Dong, Kim Seung Woo, Kim Nam Joo, Jung Ryeo Won, Han Chae Young, Go Ara, Hwang Jung Min, Kim Jung Eun, Lee Sun Kyun, Cha Yae Ryun, Yoo Hae Jin, Ahn Sung Ki, Kim Yoon Suk and many more.

It is known that Sung Shi Kyung and Yoo Hee Yeol sang the wedding song for the ceremony.

Uhm Tae Woon met his bride Yoon Hye Jin through his sister Uhm Jung Hwa, last June. They will be leaving for Bali on January 10 for their honeymoon.

Congratulations to the happy couple! Now lets check out some of the dazzling stars who attended the wedding!
soompi

hwang jung min(blakon -kwn dgn kakak utw) nanti ada muncul kat 1n2d @kbsw time mrk ada race dgn staff.. cha tae hyun jumpa dia kat lobi kbs... entah apa hwang jung min ckp smp kena cover dgn icon

suzy pun ada

kalau tgk video utw malu2 nak buat dia dah kahwin...



kalau tgk
Last edited by ctaisyah on 10-1-2013 10:34 AM

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 11:04 AM | Show all posts
ctaisyah posted on 10-1-2013 10:27 AM
hwang jung min(blakon -kwn dgn kakak utw) nanti ada muncul kat 1n2d @kbsw time mrk ada race dgn st ...

tgk kt senarai name yg dtg...choding ngna heodang xde..

klau sesape nk g jumpe UTW...g r bali ....untung2 dpt jumpe UTW ngna wife die!!!

JM dtg x pake tongkat!!!x cam org saket!!!!hehe..bgaye je!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 12:21 PM | Show all posts



agak ganas mrk main nie... kjm yg hny jd ref turt jd mangsa ksw


joowon kena gigit



Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 12:45 PM | Show all posts
ctaisyah posted on 10-1-2013 12:21 PM
agak ganas mrk main nie... kjm yg hny jd ref turt jd mangsa ksw

tu tatooo ape plak tuh!!gmbo aweek ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 01:06 PM | Show all posts
Salam .. part 9 dah .. dahsyat nyer korang keke .. mesti best giler kan meeting korang hari tuh .. aku mampu tgk gambar je la ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 02:26 PM | Show all posts
pcyduck posted on 10-1-2013 11:04 AM
tgk kt senarai name yg dtg...choding ngna heodang xde..

klau sesape nk g jumpe UTW...g r ...

Choding tu umah sebelah je kot ngn wedding event UTW ni.....yobo ko da ke jeju ke??
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 02:58 PM | Show all posts
ctaisyah posted on 10-1-2013 12:21 PM
agak ganas mrk main nie... kjm yg hny jd ref turt jd mangsa ksw

sapa yg gigit ni aisyah?

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 03:53 PM | Show all posts
hye yorobun semalam tak masuk.. nervous oppa nak kahwin lololol kisahnya dok tunggu jugak update dr aisyah hihi aku ni nak carik x reti kekeke^^ thank you so much aisyah update...

gambar kahwin beliau dan isteri sangat cantik.. ai like

/kejadah line aku ni xleh tepek gambar
Last edited by aznee85 on 10-1-2013 03:57 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 04:01 PM | Show all posts
ctaisyah posted on 9-1-2013 07:58 PM
mrk yg pernah dtg ke 1n2d  s1 lee sun gyun (epi best friend -kwn utw  ) serta Jongshin ( season 2 ep ...

lee sun gyun ni yg saya tunggu pic dia.. nasib baik ada hihi sempoi dtg wedding besfren pakai sport shoes.. ngan rambut mcm tak mandi.. baju gedoboh~

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 04:43 PM | Show all posts
spt dijanjikan utw / agency  dia akhirnya wat keluarkan gmbr  nie...







JOM SERBU BALI INDONESIA....

Last edited by ctaisyah on 10-1-2013 05:00 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 04:48 PM | Show all posts
SBB MRK BERDUA DAH KE SANA.....








Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 04:58 PM | Show all posts
intuitable posted on 10-1-2013 02:58 PM
sapa yg gigit ni aisyah?

suguen...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 07:49 PM | Show all posts
pcyduck posted on 8-1-2013 10:46 AM
agak2 sape r temna rapat yg hadir tuh kan?rsenye yobo mesti xde!!!

neck pillow....syg btu ...

haku br tgk episode tuh duck. terharu gak haku masa seungwoo dgn ssk srh pilih cth sbb nk bg chance dia tdo dlm dek kepenatan shooting. haku rasa sbb cth ni cam committed n dia x penah tunjuk dia penat pun kt set 1n2d. mlm tu xnpk lgsg pun dia lemau. tp si huiyeol tu mmg klaka la! xsangka lak haku dia cam klaka gak bila dia kepenatan. sengal gila seh! dh la seblum tu haku takut dia grumpy bila dh penat cuz dia tu cam ala2 ramli ms dh kn level dia. stock org gempak2. si keding yg gilo! sengal gak masa dia lenguh ddk sujud tu then dia tukar bersimpuh. muka xde perasaan je. pastu x blh blah masa ni kjm ni menipu jwpn lwn dgn huiyeol tuh.







Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 08:00 PM | Show all posts
ctaisyah posted on 10-1-2013 04:58 PM
suguen...

haha! si sugeun ni mmg dr season 1 lg suka cam dok gigit or sakit kn org physically. bkn dia penah gigit kaki sapa ntah, x sure season 1 ke 2. slumber badak je dia bukak stokin mangsa gigitan dia tu then dia gigit.


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2013 09:00 AM | Show all posts
ctaisyah posted on 10-1-2013 04:43 PM
spt dijanjikan utw / agency  dia akhirnya wat keluarkan gmbr  nie...

aisyah.... thanks again

gambo UTW ngan wife very de cun!

romantik juga


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2013 09:01 AM | Show all posts
ctaisyah posted on 10-1-2013 04:48 PM
SBB MRK BERDUA DAH KE SANA.....

dah sampai ke bali depa!



Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2013 09:04 AM | Show all posts
intuitable posted on 10-1-2013 07:49 PM
haku br tgk episode tuh duck. terharu gak haku masa seungwoo dgn ssk srh pilih cth sbb nk bg chanc ...

memang masa hee-yeol duduk bertimpuh tu - tak bleh blah betul muka heols...
macam tak de perasaan aje
but cute hoccay!




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085426s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list