Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78364
View
1320
Reply

Borak Santai Bersama Geng F1

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Post time 21-1-2013 10:16 AM | Show all posts
akughi posted on 16-1-2013 10:36 AM
sekali budak baru nak join board ni jutawan segera daaaaa.... baru je aku suruh dia selenggar ...

tak dapat la akughi..ni pc company punya..

byk data penting..kang aku plak dicampak keluar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:19 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:16 AM
tak dapat la akughi..ni pc company punya..

byk data penting..kang aku plak dicampak keluar :lol ...

ko buat la mogok tak nak buat keje atau mogok lapo....gantung sepanduk "kami perlukan PC baru" buat ramai ramai....baru bos ko bukak mate....harap harap dia tukar la PC tu..tapi jgn smp ko pulak kene tukar
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:23 AM | Show all posts
akughi posted on 21-1-2013 10:19 AM
ko buat la mogok tak nak buat keje atau mogok lapo....gantung sepanduk "kami perlukan PC baru" bua ...

hehe

aku takdela smp buat macam tu..ni pun aku baru ditukar office..
dpt la pc lama..bertuah betol...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:26 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:23 AM
hehe

aku takdela smp buat macam tu..ni pun aku baru ditukar office..

ko tukar unit lain ke jabatan lain weta.....ni mesti ko dah berkurun duk kat tempat lame tu kan...kerusi ko tu pun dah karat...ko je tak nak tukar tempat lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:37 AM | Show all posts
akughi posted on 21-1-2013 10:26 AM
ko tukar unit lain ke jabatan lain weta.....ni mesti ko dah berkurun duk kat tempat lame tu kan... ...

aku dah byk kali tukar ofis, slalu aku bw laptop je..tp sbb laptop dah kena curi..

pakai la pc yg aku dpt skrg...company bagi ipad..tp aku tak bole buat keja dgn ipad..

maksud aku `real work` la..yg nak buat mcm2 kerja..bkn nak check email/FB etc semua tu



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:44 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:37 AM
aku dah byk kali tukar ofis, slalu aku bw laptop je..tp sbb laptop dah kena curi..

pakai la pc  ...

kalo tu kene request lap top lagi la....iPad ni nak surf internat ok la...lain2 tu nak kene lap top jugak

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:50 AM | Show all posts
akughi posted on 21-1-2013 10:44 AM
kalo tu kene request lap top lagi la....iPad ni nak surf internat ok la...lain2 tu nak kene lap to ...

aku dah minta..

boss siap cakap ` beli sendiri la`..



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 11:38 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:50 AM
aku dah minta..

boss siap cakap ` beli sendiri la`..

amboiiiiii sedap betul mulut dia berkata kata..........nampak nyer ko kene korbankn duit sikit la...kalo tak..ko hadap la PC lame tu...tak pun..ko buat report konon konon ade kerosakan kat CPU...maybe idea ni boleh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 09:01 PM | Show all posts
tolong delete posting² spammer lahanat dalam bod ni

@weta_studio

@card_reader  
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 10:20 AM | Show all posts
satusembilan posted on 21-1-2013 09:01 PM
tolong delete posting2 spammer lahanat dalam bod ni

@weta_studio

dah delete..apehal plak nak spam2 ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2013 12:06 PM | Show all posts
weta_studio posted on 22-1-2013 10:20 AM
dah delete..apehal plak nak spam2 ni..

aduuuhhhhh emo betul smp buat spam
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 12:16 PM | Show all posts
kes sentap dgn mod kat bod lain,
pastu spam kat bod lain nak tambah kedit sebab newbie kan kalau dorang tepek gambar akan keluar link sahaja
bangang punya spammer!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2013 12:22 PM | Show all posts
satusembilan posted on 22-1-2013 12:16 PM
kes sentap dgn mod kat bod lain,
pastu spam kat bod lain nak tambah kedit sebab newbie kan kalau d ...

dah tu kecut...siap buat nick lain tuk buat spam .....kalo tak kuat mantel sila jangan gatal gatal gi berforum kat CI ...gi kat board sejarah...sane tak de org sangat ...dah tu board F1 jadi mangse...dah la pengunjung tak ramai...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2013 12:23 PM | Show all posts
satusembilan posted on 22-1-2013 12:16 PM
kes sentap dgn mod kat bod lain,
pastu spam kat bod lain nak tambah kedit sebab newbie kan kalau d ...

thn ni ade thread thread baru dan idea baru yg segar kat board kite ni....harap harap dapat tarik pelancong

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 02:50 PM | Show all posts
edit sikitlah tajuk thread ni, letak BORAK kat depan tajuk tu

konpius aku

BORAK SANTAI BERSAMA GENG F1
tak payah guna huruf besar, susah nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 04:08 PM | Show all posts
yg tu kena suh akughi buat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 08:44 AM | Show all posts
weta_studio posted on 22-1-2013 04:08 PM
yg tu kena suh akughi buat

weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


tolong delete posting sampah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 09:24 AM | Show all posts
akughi posted on 25-1-2013 08:44 AM
weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pening gak aku tgk spam2 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 09:49 AM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 09:24 AM
pening gak aku tgk spam2 ni

ape bende la diaorg ni....kalo tak tahan jgn masuk CI tu....ni dah la lembik...tapi gigih nak berbahas kat otai otai CI....dah tu bile tersungkur...mula la salin kulit buat spam
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 12:24 PM | Show all posts
aku cadangkan kat mod letak RP 3/4/5 kat setiap thread kat sini

dgn cara tu sahaja spammer² bangsat ni tak leh spam bod ni



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081253s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list