JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
60165
View
1316
Reply

Borak Santai Bersama Geng F1

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:44 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:37 AM
aku dah byk kali tukar ofis, slalu aku bw laptop je..tp sbb laptop dah kena curi..

pakai la pc  ...

kalo tu kene request lap top lagi la....iPad ni nak surf internat ok la...lain2 tu nak kene lap top jugak

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:50 AM | Show all posts
akughi posted on 21-1-2013 10:44 AM
kalo tu kene request lap top lagi la....iPad ni nak surf internat ok la...lain2 tu nak kene lap to ...

aku dah minta..

boss siap cakap ` beli sendiri la`..



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 11:38 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:50 AM
aku dah minta..

boss siap cakap ` beli sendiri la`..

amboiiiiii sedap betul mulut dia berkata kata..........nampak nyer ko kene korbankn duit sikit la...kalo tak..ko hadap la PC lame tu...tak pun..ko buat report konon konon ade kerosakan kat CPU...maybe idea ni boleh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 09:01 PM | Show all posts
tolong delete posting² spammer lahanat dalam bod ni

@weta_studio

@card_reader  
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 10:20 AM | Show all posts
satusembilan posted on 21-1-2013 09:01 PM
tolong delete posting2 spammer lahanat dalam bod ni

@weta_studio

dah delete..apehal plak nak spam2 ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2013 12:06 PM | Show all posts
weta_studio posted on 22-1-2013 10:20 AM
dah delete..apehal plak nak spam2 ni..

aduuuhhhhh emo betul smp buat spam
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 12:16 PM | Show all posts
kes sentap dgn mod kat bod lain,
pastu spam kat bod lain nak tambah kedit sebab newbie kan kalau dorang tepek gambar akan keluar link sahaja
bangang punya spammer!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2013 12:22 PM | Show all posts
satusembilan posted on 22-1-2013 12:16 PM
kes sentap dgn mod kat bod lain,
pastu spam kat bod lain nak tambah kedit sebab newbie kan kalau d ...

dah tu kecut...siap buat nick lain tuk buat spam .....kalo tak kuat mantel sila jangan gatal gatal gi berforum kat CI ...gi kat board sejarah...sane tak de org sangat ...dah tu board F1 jadi mangse...dah la pengunjung tak ramai...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2013 12:23 PM | Show all posts
satusembilan posted on 22-1-2013 12:16 PM
kes sentap dgn mod kat bod lain,
pastu spam kat bod lain nak tambah kedit sebab newbie kan kalau d ...

thn ni ade thread thread baru dan idea baru yg segar kat board kite ni....harap harap dapat tarik pelancong

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 02:50 PM | Show all posts
edit sikitlah tajuk thread ni, letak BORAK kat depan tajuk tu

konpius aku

BORAK SANTAI BERSAMA GENG F1
tak payah guna huruf besar, susah nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 04:08 PM | Show all posts
yg tu kena suh akughi buat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 08:44 AM | Show all posts
weta_studio posted on 22-1-2013 04:08 PM
yg tu kena suh akughi buat

weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


tolong delete posting sampah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 09:24 AM | Show all posts
akughi posted on 25-1-2013 08:44 AM
weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pening gak aku tgk spam2 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 09:49 AM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 09:24 AM
pening gak aku tgk spam2 ni

ape bende la diaorg ni....kalo tak tahan jgn masuk CI tu....ni dah la lembik...tapi gigih nak berbahas kat otai otai CI....dah tu bile tersungkur...mula la salin kulit buat spam
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 12:24 PM | Show all posts
aku cadangkan kat mod letak RP 3/4/5 kat setiap thread kat sini

dgn cara tu sahaja spammer² bangsat ni tak leh spam bod ni



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 03:23 PM | Show all posts
satusembilan posted on 25-1-2013 12:24 PM
aku cadangkan kat mod letak RP 3/4/5 kat setiap thread kat sini

dgn cara tu sahaja spammer²  ...

bernas idea ko tu.....jap aku panggil weta...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 03:25 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 09:24 AM
pening gak aku tgk spam2 ni

bro...19 ade cadangan...setiap thread kat sini ko letak RP 3/4/5...baru la nick yg baru wujud tak leh buat taik kat sini...cam ner....

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 03:37 PM | Show all posts
akughi posted on 25-1-2013 03:25 PM
bro...19 ade cadangan...setiap thread kat sini ko letak RP 3/4/5...baru la nick yg baru wujud tak  ...

aku bole letak RA setiap thread..

cuma aku kalo bole taknak effect/sapa2 newbie yg berminat join thread ni..

kesian gak dgn diaorg..ye la aku pun pernah jd newbie satu masa dlu..nak masuk thread kena posting2 byk..

nasib baik F1 takde RA masa tu.....


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 03:38 PM | Show all posts
kalo dah tak bole kontrol aku minta bantuan admin/supermod
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 03:43 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 03:37 PM
aku bole letak RA setiap thread..

cuma aku kalo bole taknak effect/sapa2 newbie yg berminat joi ...

dalam pemerhatian aku....jarang sangat ade newbie berposting kat sini.....tapi ape ape pun...semua atas pertimbangaan ko....

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 04:15 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 03:37 PM
aku bole letak RA setiap thread..

cuma aku kalo bole taknak effect/sapa2 newbie yg berminat joi ...

yup, aku tahu tu masalahnya kalau letap RP kat setiap thread, tak boleh SR

dan admin tak kasi letak RP sebab nanti orang yg tak reg tak boleh masuk dan baca

kalau mcm tu memang takde jalan penyelesaian untuk masalah spammer ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 04:18 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 03:38 PM
kalo dah tak bole kontrol aku minta bantuan admin/supermod

apa yg dorang boleh buat?

supermod porem cari ni mana ada yg aktif online, online pun kadang²
gila kuasa nakkan gelaran supermod tu je
admin6 yg rajin online utk selesaikan masalah² dlm porem ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 06:57 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
  Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~







                                                      

                                                     
     Lihat !    nyata bahagian sulit perang_sivil mencapai tahap tembam
       yang memuaskan selepas tempoh yang munasabah iaitu 6 bulan.







      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.















SIGNATURE .........................................................................................................................................
Terserlah ...bahagian kewanitaan  perang_sivil @ DARSITA lebih tembam dan
semestinya menambah keintiman ketika bersama. Lihat avatar.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 06:57 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
  Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~







                                                      

                                                     
     Lihat !    nyata bahagian sulit perang_sivil mencapai tahap tembam
       yang memuaskan selepas tempoh yang munasabah iaitu 6 bulan.







      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.















SIGNATURE .........................................................................................................................................
Terserlah ...bahagian kewanitaan  perang_sivil @ DARSITA lebih tembam dan
semestinya menambah keintiman ketika bersama. Lihat avatar.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 06:57 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
  Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~







                                                      

                                                     
     Lihat !    nyata bahagian sulit perang_sivil mencapai tahap tembam
       yang memuaskan selepas tempoh yang munasabah iaitu 6 bulan.







      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.















SIGNATURE .........................................................................................................................................
Terserlah ...bahagian kewanitaan  perang_sivil @ DARSITA lebih tembam dan
semestinya menambah keintiman ketika bersama. Lihat avatar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055700s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list