JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
60170
View
1316
Reply

Borak Santai Bersama Geng F1

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 31-1-2013 08:11 AM | Show all posts
pagi pagi aku dah nampak spammer
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 10:21 AM | Show all posts
dia datang dengan tembam sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 12:48 PM | Show all posts
aku rasa mod kena buka satu thread khas utk spammer menyepam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2013 02:10 PM | Show all posts
satusembilan posted on 31-1-2013 12:48 PM
aku rasa mod kena buka satu thread khas utk spammer menyepam

nanti tak nak pulak dia tabur sperma dia kat thread tu...sbb tak de org tengok ...macam mane pun dia mesti nak tabur kat thread yg ade org melepak
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 02:42 PM | Show all posts
spammer mental tu menyepam kat sini sebab nak tambah kedit je, utk keluarkan gambar yg dia tepek

kalau kedit tak cukup gambar yg newbie tepek hanya keluar link sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2013 04:04 PM | Show all posts
spam spam...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2013 02:28 PM | Show all posts
tak letih ker dorang ni menyepam tiap2 hari...

semalam kt thread pahang pun byk dorang ni menyepam...dekat 20 post  saya delete...pastu tolak kedit dia...


Last edited by sfhzuraz on 2-2-2013 02:30 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 08:18 AM | Show all posts
sfhzuraz posted on 2-2-2013 02:28 PM
tak letih ker dorang ni menyepam tiap2 hari...

semalam kt thread pahang pun byk dorang ni menyepa ...

bukan letih pun copy paste je....tapi dia tak tau ke spam tu sampah...tak de org peduli pun...dah tu buat sakit mate ade la...

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 10:03 AM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 08:18 AM
bukan letih pun copy paste je....tapi dia tak tau ke spam tu sampah...tak de org peduli pun...dah  ...

w/pun copy paste tp still kena create email utk buat id baru...dan masalahnya berapa lama spammer tu nk marahkan ex mod berkenaan....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 10:42 AM | Show all posts
sfhzuraz posted on 4-2-2013 10:03 AM
w/pun copy paste tp still kena create email utk buat id baru...dan masalahnya berapa lama spammer  ...

tak tau la...ni semua keje buang mase....tapi gigih nak pedajal org lain.....aku rase hidup dia terganggu dek emosi huru hara dia tu...mungkin zaman kanak kanak dia kene dera hari hari smp mantel mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 03:47 PM | Show all posts
weta_studio posted on 1-2-2013 04:04 PM
spam spam...

letak gambar ni jadi banner bod ni boleh tak?
sebab RBR jadi WC tahun lepas dari dibiarkan kosong takde banner
kalau ada gambar lain nanti boleh tukar itu pun kalau aku rajin buat



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 03:55 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 03:47 PM
letak gambar ni jadi banner bod ni boleh tak?
sebab RBR jadi WC tahun lepas  dari d ...

cantik gak cadangan ko ni...banner tukar setiap thn ikut WC team berkenaan...lagi pun design kereta bertukar setiap thn.....satu lagi aku dah vote banner ko kat CI...cun jugak banner ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 03:59 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 03:55 PM
cantik gak cadangan ko ni...banner tukar setiap thn ikut WC team berkenaan...lagi pun design keret ...

tapi kalau alonso jadi WC, automatik aku tak reti buat banner

banner kar CI tu dah 10 bulan baru sekarang nak undi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:02 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 03:59 PM
tapi kalau alonso jadi WC, automatik aku tak reti buat banner

banner kar CI tu dah 10 bul ...

aduhhhh ini yang tak cantik ni.....2013 adalah kebangkitan....2014 banner kereta merah kat board F1....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:06 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 04:02 PM
aduhhhh ini yang tak cantik ni.....2013 adalah kebangkitan....2014 banner kereta merah kat board F ...

tak bertukar banner rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:20 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 03:47 PM
letak gambar ni jadi banner bod ni boleh tak?
sebab RBR jadi WC tahun lepas  dari d ...

kalo ko boleh buat..letak muka sebastian vettel kat mane2 area situ..

at least org tau..sebastian vettel menang dgn redbull racing
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:20 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 03:55 PM
cantik gak cadangan ko ni...banner tukar setiap thn ikut WC team berkenaan...lagi pun design keret ...

mmg ketinggalan zaman betul la ko ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:25 PM | Show all posts
weta_studio posted on 4-2-2013 04:20 PM
kalo ko boleh buat..letak muka sebastian vettel kat mane2 area situ..

at least org tau..sebasti ...

betul tu...letak muke vetel kat mane2 area....dah tu letak sekali muke alonso kat depan sekali...boleh org tau...alonso naib juara 2012
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:28 PM | Show all posts
weta_studio posted on 4-2-2013 04:20 PM
kalo ko boleh buat..letak muka sebastian vettel kat mane2 area situ..

at least org tau..sebasti ...

sebastian vettel malu katanya kalau gambar dia porumer² CARI tengok

aku punya photoshop sudah takdelah, jadi susah nak edit gambar

esok² kalau aku ada semula photoshop, aku edit buat baru

ko mintak gambar vettel, nanti 'KALAU' alonso menang WC, akughi nak jugak gambar alonso dlm banner parah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:31 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 04:28 PM
sebastian vettel malu katanya kalau gambar dia porumer² CARI tengok

aku punya photos ...

ko pakai photoshop CS je...version ni tak dah kene crek siap siap...kalo CS 6 mmg pakai sebulan je la...janji gambo alonso aku dapat menempel same
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:36 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 04:31 PM
ko pakai photoshop CS je...version ni tak dah kene crek siap siap...kalo CS 6 mmg pakai sebulan je ...

yg penting ada idea nak buat
kalau pakai CS 1000 pun kalau idea takde, mengarut jadinya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:38 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 04:36 PM
yg penting ada idea nak buat  
kalau pakai CS 1000 pun kalau idea takde, mengarut jadinya :l ...

kalo gambo alonso ko tak payah la pikir idea gempak gempak...cukup la sekadar buat kulit dia nampak gebu ngan bercahaye...pah tu ko tepek je...tu pun dah nampak ceria banner ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2013 10:16 AM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 04:28 PM
sebastian vettel malu katanya kalau gambar dia porumer2 CARI tengok

aku punya photos ...

mcm akughi ckp..pakai trial je dlu..takpun guna pirate

kalo bole la design tu neutral..ada gambar kereta F1/Rally/Motogp..baru la bod bermotor..

amacam??...muka vettel tu letak la juga
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2013 10:18 AM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 04:38 PM
kalo gambo alonso ko tak payah la pikir idea gempak gempak...cukup la sekadar buat kulit dia nampa ...

gambar alonso kalo dia menang tahun ni...banner tahun depan taruk la muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2013 12:46 PM | Show all posts
weta_studio posted on 5-2-2013 10:16 AM
mcm akughi ckp..pakai trial je dlu..takpun guna pirate

kalo bole la design tu neutral..ad ...

tak dapatlah nak buat banner camtu photoshop aku dah KO



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046875s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list