JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
68009
View
1318
Reply

Borak Santai Bersama Geng F1

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-1-2013 03:23 PM | Show all posts
satusembilan posted on 25-1-2013 12:24 PM
aku cadangkan kat mod letak RP 3/4/5 kat setiap thread kat sini

dgn cara tu sahaja spammer²  ...

bernas idea ko tu.....jap aku panggil weta...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 03:25 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 09:24 AM
pening gak aku tgk spam2 ni

bro...19 ade cadangan...setiap thread kat sini ko letak RP 3/4/5...baru la nick yg baru wujud tak leh buat taik kat sini...cam ner....

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 03:37 PM | Show all posts
akughi posted on 25-1-2013 03:25 PM
bro...19 ade cadangan...setiap thread kat sini ko letak RP 3/4/5...baru la nick yg baru wujud tak  ...

aku bole letak RA setiap thread..

cuma aku kalo bole taknak effect/sapa2 newbie yg berminat join thread ni..

kesian gak dgn diaorg..ye la aku pun pernah jd newbie satu masa dlu..nak masuk thread kena posting2 byk..

nasib baik F1 takde RA masa tu.....


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 03:38 PM | Show all posts
kalo dah tak bole kontrol aku minta bantuan admin/supermod
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2013 03:43 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 03:37 PM
aku bole letak RA setiap thread..

cuma aku kalo bole taknak effect/sapa2 newbie yg berminat joi ...

dalam pemerhatian aku....jarang sangat ade newbie berposting kat sini.....tapi ape ape pun...semua atas pertimbangaan ko....

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 04:15 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 03:37 PM
aku bole letak RA setiap thread..

cuma aku kalo bole taknak effect/sapa2 newbie yg berminat joi ...

yup, aku tahu tu masalahnya kalau letap RP kat setiap thread, tak boleh SR

dan admin tak kasi letak RP sebab nanti orang yg tak reg tak boleh masuk dan baca

kalau mcm tu memang takde jalan penyelesaian untuk masalah spammer ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 04:18 PM | Show all posts
weta_studio posted on 25-1-2013 03:38 PM
kalo dah tak bole kontrol aku minta bantuan admin/supermod

apa yg dorang boleh buat?

supermod porem cari ni mana ada yg aktif online, online pun kadang²
gila kuasa nakkan gelaran supermod tu je
admin6 yg rajin online utk selesaikan masalah² dlm porem ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 06:57 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
  Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~







                                                      

                                                     
     Lihat !    nyata bahagian sulit perang_sivil mencapai tahap tembam
       yang memuaskan selepas tempoh yang munasabah iaitu 6 bulan.







      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.















SIGNATURE .........................................................................................................................................
Terserlah ...bahagian kewanitaan  perang_sivil @ DARSITA lebih tembam dan
semestinya menambah keintiman ketika bersama. Lihat avatar.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 06:57 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
  Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~







                                                      

                                                     
     Lihat !    nyata bahagian sulit perang_sivil mencapai tahap tembam
       yang memuaskan selepas tempoh yang munasabah iaitu 6 bulan.







      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.















SIGNATURE .........................................................................................................................................
Terserlah ...bahagian kewanitaan  perang_sivil @ DARSITA lebih tembam dan
semestinya menambah keintiman ketika bersama. Lihat avatar.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 06:57 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
  Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~







                                                      

                                                     
     Lihat !    nyata bahagian sulit perang_sivil mencapai tahap tembam
       yang memuaskan selepas tempoh yang munasabah iaitu 6 bulan.







      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.















SIGNATURE .........................................................................................................................................
Terserlah ...bahagian kewanitaan  perang_sivil @ DARSITA lebih tembam dan
semestinya menambah keintiman ketika bersama. Lihat avatar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2013 08:11 AM | Show all posts
pagi pagi aku dah nampak spammer
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 10:21 AM | Show all posts
dia datang dengan tembam sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 12:48 PM | Show all posts
aku rasa mod kena buka satu thread khas utk spammer menyepam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2013 02:10 PM | Show all posts
satusembilan posted on 31-1-2013 12:48 PM
aku rasa mod kena buka satu thread khas utk spammer menyepam

nanti tak nak pulak dia tabur sperma dia kat thread tu...sbb tak de org tengok ...macam mane pun dia mesti nak tabur kat thread yg ade org melepak
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 02:42 PM | Show all posts
spammer mental tu menyepam kat sini sebab nak tambah kedit je, utk keluarkan gambar yg dia tepek

kalau kedit tak cukup gambar yg newbie tepek hanya keluar link sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2013 04:04 PM | Show all posts
spam spam...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2013 02:28 PM | Show all posts
tak letih ker dorang ni menyepam tiap2 hari...

semalam kt thread pahang pun byk dorang ni menyepam...dekat 20 post  saya delete...pastu tolak kedit dia...


Last edited by sfhzuraz on 2-2-2013 02:30 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 08:18 AM | Show all posts
sfhzuraz posted on 2-2-2013 02:28 PM
tak letih ker dorang ni menyepam tiap2 hari...

semalam kt thread pahang pun byk dorang ni menyepa ...

bukan letih pun copy paste je....tapi dia tak tau ke spam tu sampah...tak de org peduli pun...dah tu buat sakit mate ade la...

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 10:03 AM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 08:18 AM
bukan letih pun copy paste je....tapi dia tak tau ke spam tu sampah...tak de org peduli pun...dah  ...

w/pun copy paste tp still kena create email utk buat id baru...dan masalahnya berapa lama spammer tu nk marahkan ex mod berkenaan....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 10:42 AM | Show all posts
sfhzuraz posted on 4-2-2013 10:03 AM
w/pun copy paste tp still kena create email utk buat id baru...dan masalahnya berapa lama spammer  ...

tak tau la...ni semua keje buang mase....tapi gigih nak pedajal org lain.....aku rase hidup dia terganggu dek emosi huru hara dia tu...mungkin zaman kanak kanak dia kene dera hari hari smp mantel mcm ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041559s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list