JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
67991
View
1318
Reply

Borak Santai Bersama Geng F1

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2013 03:47 PM | Show all posts
weta_studio posted on 1-2-2013 04:04 PM
spam spam...

letak gambar ni jadi banner bod ni boleh tak?
sebab RBR jadi WC tahun lepas dari dibiarkan kosong takde banner
kalau ada gambar lain nanti boleh tukar itu pun kalau aku rajin buat



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 03:55 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 03:47 PM
letak gambar ni jadi banner bod ni boleh tak?
sebab RBR jadi WC tahun lepas  dari d ...

cantik gak cadangan ko ni...banner tukar setiap thn ikut WC team berkenaan...lagi pun design kereta bertukar setiap thn.....satu lagi aku dah vote banner ko kat CI...cun jugak banner ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 03:59 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 03:55 PM
cantik gak cadangan ko ni...banner tukar setiap thn ikut WC team berkenaan...lagi pun design keret ...

tapi kalau alonso jadi WC, automatik aku tak reti buat banner

banner kar CI tu dah 10 bulan baru sekarang nak undi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:02 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 03:59 PM
tapi kalau alonso jadi WC, automatik aku tak reti buat banner

banner kar CI tu dah 10 bul ...

aduhhhh ini yang tak cantik ni.....2013 adalah kebangkitan....2014 banner kereta merah kat board F1....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:06 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 04:02 PM
aduhhhh ini yang tak cantik ni.....2013 adalah kebangkitan....2014 banner kereta merah kat board F ...

tak bertukar banner rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:20 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 03:47 PM
letak gambar ni jadi banner bod ni boleh tak?
sebab RBR jadi WC tahun lepas  dari d ...

kalo ko boleh buat..letak muka sebastian vettel kat mane2 area situ..

at least org tau..sebastian vettel menang dgn redbull racing
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:20 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 03:55 PM
cantik gak cadangan ko ni...banner tukar setiap thn ikut WC team berkenaan...lagi pun design keret ...

mmg ketinggalan zaman betul la ko ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:25 PM | Show all posts
weta_studio posted on 4-2-2013 04:20 PM
kalo ko boleh buat..letak muka sebastian vettel kat mane2 area situ..

at least org tau..sebasti ...

betul tu...letak muke vetel kat mane2 area....dah tu letak sekali muke alonso kat depan sekali...boleh org tau...alonso naib juara 2012
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:28 PM | Show all posts
weta_studio posted on 4-2-2013 04:20 PM
kalo ko boleh buat..letak muka sebastian vettel kat mane2 area situ..

at least org tau..sebasti ...

sebastian vettel malu katanya kalau gambar dia porumer² CARI tengok

aku punya photoshop sudah takdelah, jadi susah nak edit gambar

esok² kalau aku ada semula photoshop, aku edit buat baru

ko mintak gambar vettel, nanti 'KALAU' alonso menang WC, akughi nak jugak gambar alonso dlm banner parah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:31 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 04:28 PM
sebastian vettel malu katanya kalau gambar dia porumer² CARI tengok

aku punya photos ...

ko pakai photoshop CS je...version ni tak dah kene crek siap siap...kalo CS 6 mmg pakai sebulan je la...janji gambo alonso aku dapat menempel same
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 04:36 PM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 04:31 PM
ko pakai photoshop CS je...version ni tak dah kene crek siap siap...kalo CS 6 mmg pakai sebulan je ...

yg penting ada idea nak buat
kalau pakai CS 1000 pun kalau idea takde, mengarut jadinya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 04:38 PM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 04:36 PM
yg penting ada idea nak buat  
kalau pakai CS 1000 pun kalau idea takde, mengarut jadinya :l ...

kalo gambo alonso ko tak payah la pikir idea gempak gempak...cukup la sekadar buat kulit dia nampak gebu ngan bercahaye...pah tu ko tepek je...tu pun dah nampak ceria banner ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2013 10:16 AM | Show all posts
satusembilan posted on 4-2-2013 04:28 PM
sebastian vettel malu katanya kalau gambar dia porumer2 CARI tengok

aku punya photos ...

mcm akughi ckp..pakai trial je dlu..takpun guna pirate

kalo bole la design tu neutral..ada gambar kereta F1/Rally/Motogp..baru la bod bermotor..

amacam??...muka vettel tu letak la juga
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2013 10:18 AM | Show all posts
akughi posted on 4-2-2013 04:38 PM
kalo gambo alonso ko tak payah la pikir idea gempak gempak...cukup la sekadar buat kulit dia nampa ...

gambar alonso kalo dia menang tahun ni...banner tahun depan taruk la muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2013 12:46 PM | Show all posts
weta_studio posted on 5-2-2013 10:16 AM
mcm akughi ckp..pakai trial je dlu..takpun guna pirate

kalo bole la design tu neutral..ad ...

tak dapatlah nak buat banner camtu photoshop aku dah KO



Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 02:17 AM | Show all posts
salam dan selamat sejahtera kepada otai2 dan abang2, saya newbie tumpang masuk tambah ilmu... hehehe,bab f1 ni baru nak follow, mohon bang2 tunjuk ajar... by the way, bulan 3 da race kat sepang kan? ada sapa2 pergi tak? hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2013 08:22 AM | Show all posts
medpaat posted on 13-2-2013 02:17 AM
salam dan selamat sejahtera kepada otai2 dan abang2, saya newbie tumpang masuk tambah ilmu... hehehe ...

hehehehhehehe nampaknye ade geng baru nak memeriahkan board F1 ni....

welcome...welcome...welcome.....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2013 08:23 AM | Show all posts
medpaat posted on 13-2-2013 02:17 AM
salam dan selamat sejahtera kepada otai2 dan abang2, saya newbie tumpang masuk tambah ilmu... hehehe ...

ko sokong team atau driver?

bagi la tau kot kot ade driver yg ko minat....skrg ni yg tgh hot alonso....yg lain tu suam suam kuku je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 08:30 AM | Show all posts
medpaat posted on 13-2-2013 02:17 AM
salam dan selamat sejahtera kepada otai2 dan abang2, saya newbie tumpang masuk tambah ilmu... hehehe ...

salam sejahtera..

takde hal..join je..



Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 08:31 AM | Show all posts
akughi posted on 13-2-2013 08:23 AM
ko sokong team atau driver?

bagi la tau kot kot ade driver yg ko minat....skrg ni yg tgh hot al ...

ye la alonso ko tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046966s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list