Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16070
View
81
Reply

Audi A5, Mini, Beetle, 325 Coupe, C180 & Golf GTI. Mana satu?

[Copy link]

Author: DCrystal       Show all posts   Read mode

Post time 3-2-2013 12:43 AM | Show all posts
farahanafarah posted on 26-1-2013 12:25 AM
saya bagi pendapat sikit ye...saya kureng sikit kereta recond or second...kecuali ferrari, lambo...i ...

fuh!!!!mantap!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 12:44 AM | Show all posts
DCrystal posted on 26-1-2013 02:00 AM
Elo.
Setelah teliti komen2 semua, dapat pandangan kawan2 lain dan tanya En. Google, akhirnya aku sh ...

mmg smart.
tp aku mnt yg 4 pintu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 02:23 PM | Show all posts
DCrystal posted on 26-1-2013 02:00 AM
Elo.
Setelah teliti komen2 semua, dapat pandangan kawan2 lain dan tanya En. Google, akhirnya aku sh ...

eh TT...tanya ckit, adik ngko ni keje hape ek...bestnye umo muda lg tpi ada duwet manyak ooo...padahal aku sebaya die je cuma ada seko kancil ngan umah teres buruk jer...leh ar soh adik ngko ajar haku camana nk jd cam die ekkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 08:33 PM | Show all posts
audi A5 mmg mantop

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 08:24 AM | Show all posts
http://3.bp.blogspot.com/-AkUqQC ... rocco_0-520x351.jpg




Model : scirocco 2.0 TSI
Harga : from RM190k - RM245k


amik yang ni la TT....baru ranggi Last edited by akughi on 4-2-2013 08:39 AM

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 09:35 PM | Show all posts
bodykit ABT tu sahaja dah cecah puluh ribu RM
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 02:39 AM | Show all posts
tupai posted on 2-2-2013 04:19 PM
how much?

Brunei dollar 55k but we got it for lesser since we bought it cash.  Kalo nak convert to ringgit msia u multiply by 2.5 kot!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 05:42 PM | Show all posts
Menunggu pelancaran Audi A6 Hybrid. Berapa la harganya yek? Sebab masih dalam range 2000 c.c & ada pengecualian duti impot ngan duti eksais.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 04:09 PM | Show all posts
DCrystal posted on 26-1-2013 02:00 AM
Elo.
Setelah teliti komen2 semua, dapat pandangan kawan2 lain dan tanya En. Google, akhirnya aku sh ...

lawaaaaaa.....!!

excellent choice !!  
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 11:22 PM | Show all posts
kayalah adik ko...kene belajar mcm mana nk improve income ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 01:29 AM | Show all posts
Vw ade class tersendiri. Design dia kdg klau compare dgn harga nk sebut ponn speecless..tp poweerr. Audi very the classsyyy.. Tp me minat alphard n vellfire hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:58 PM | Show all posts
go for audi..

sempat snap beberapa photo kat Airport Munich









Yg hybrid version kat mesia tu bole consider murah..tp batteri dkt rm50K
very powerful car..dont play play

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2013 11:38 AM | Show all posts

hmmmm bila kawan aku nak gi car shopping nie......early this year kata one of the goal for this year nak tukar 5 series dia kepada audi S5....
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2013 09:21 AM | Show all posts
jenglut posted on 12-4-2013 12:58 PM
go for audi..

sempat snap beberapa photo kat Airport Munich

Umang ai...

Bateri saja RM50k..... Gilos....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 06:30 PM | Show all posts
Saja nak ceita kisah A5 adik aku sikit. Aritu dia bawak kete dia gi Rumah Pengasih sebab ada keje kat sana. Pada masa yang sama, ada lawatan dari budak2 sekolah. Budak2 yang datang melawat tu katanya budak2 nakal kat sekolah. Melawat Rumah Pengasih untuk bagi kesedaran sikit kot.
Time budak2 tu nak balik, adik aku tengok budak2 tu ambik gambo ngan kete. Dia pun buat tak kisah jer lagiipun setakat ambik gambar jer pun. Time adik aku nak balik, terkejut dia. Kete tu calar teruk. Ada 2 tempat. Satu kat bahagian belakang ada garis halus dan dalam. Kat pintu kiri belah depan plak, calar besar gila sampai terkopek cat. Kete baru jer beli. 6 bulan pun tak sampai. Sedih dia.
Gi tanya kat kedai, kedai cakap tak boleh touch up, kena cat satu panel terus. Sayangnya cat satu panel, kualiti dia tak sama ngan cat original. So, adik aku biarkan jer. Sayang nak cat katanya.
Bila aku tanya, tak gi report ngan sekolah diorang ke? Adik aku malas nak panjang cerita. Minggu lepas, time dia tengok2 gambar kat internet, terjumpa gambo budak2 tu. Ni gambo dia. Anak sapa la ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2013 08:34 AM | Show all posts
DCrystal posted on 26-1-2013 02:00 AM
Elo.
Setelah teliti komen2 semua, dapat pandangan kawan2 lain dan tanya En. Google, akhirnya aku sh ...

contemplating of getting one.....

tapi tak sure lagi....performance wise ok tak?  berbaloi tak dgn reganya??


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-5-2013 10:55 AM | Show all posts
garnet posted on 13-5-2013 08:34 AM
contemplating of getting one.....

tapi tak sure lagi....performance wise ok tak?  berbaloi tak  ...

Performance ok jer kot. Bukan guna untuk gi racing pun. Kete tu dah siap tukar rim 20" tapi kalo setakat BMW 5 series tu boleh makan lagi la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2013 06:20 PM | Show all posts
bestnyer dapat audi...my dream car....my dream gak la nak bayo...beli mampu..pastu puasa sepanjang tahun...yer la maintaince semua tu...

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2013 06:21 PM | Show all posts
DCrystal posted on 11-5-2013 06:30 PM
Saja nak ceita kisah A5 adik aku sikit. Aritu dia bawak kete dia gi Rumah Pengasih sebab ada keje ka ...

jahatnyaaaa...
dengki x tentu pasal....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2013 01:00 PM | Show all posts
Wowww..cantiknya kaler merah audi tu ...
sbb tula aku malas beli audi..sbb nnt ramai2 nak amik gambar abih calar balar..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list