Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20928
View
303
Reply

FIA FORMULA ONE 2013

[Copy link]

Author: weta_studio       Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2013 08:54 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 08:46 AM
thn depan kalo gi sepang duk kat G1....make sure amik gambo driver ferarri yg helmet biru :lo ...

insyaallah gi..tiap2 tahun mesti ada tix saphire/emerald ni..tp iols tde camera canggih
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:00 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 08:54 AM
insyaallah gi..tiap2 tahun mesti ada tix saphire/emerald ni..tp iols tde camera canggih

haby dapat tiket free ke atau beli sendiri? kalo free boleh la roger roger geng kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:02 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 09:00 AM
haby dapat tiket free ke atau beli sendiri? kalo free boleh la roger roger geng kat sini

beli tp bukan ori price..tak smpai pun 500 utk 2 tix..berbaloi la
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:06 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 09:02 AM
beli tp bukan ori price..tak smpai pun 500 utk 2 tix..berbaloi la

ayoyo...cam ner boleh jadi cam tu....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:10 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 09:06 AM
ayoyo...cam ner boleh jadi cam tu....

biasalah underground
mula2 dia nak 1k..last2 nego punya nego dpt rm490 sb dah jumaat pon msa tu..last year hb ainiz beli 1k 2 tix..dia mmg suka f1 sgt2

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:18 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 09:10 AM
biasalah underground
mula2 dia nak 1k..last2 nego punya nego dpt rm490 sb dah jumaat pon msa t ...

ayoooo mahalnye dia beli...tiket tu free, tapi dia jual....lain kali amik 300 je......hb sokong team atau driver?

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:28 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 09:18 AM
ayoooo mahalnye dia beli...tiket tu free, tapi dia jual....lain kali amik 300 je......hb sokong te ...

takpe lah sbb org yg sama gak jual every year..kalau tak next year tak dpt lak..takmo lah yg hill stand
hb ainiz sokong team redbull...

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:55 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 09:28 AM
takpe lah sbb org yg sama gak jual every year..kalau tak next year tak dpt lak..takmo lah yg hill  ...

bagi tau dia...redbull dah bergolak...baik beralih kpd ferarri...driver berhelmet biru semakin menyerlah dan sentiasa bersinar2

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 09:56 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 09:55 AM
bagi tau dia...redbull dah bergolak...baik beralih kpd ferarri...driver berhelmet biru sema ...

ainiz yg minat ferrari..hr tu tak abis2 snap pic keta ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:01 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 09:56 AM
ainiz yg minat ferrari..hr tu tak abis2 snap pic keta ni

kalo gitu...boleh la dafrat name kat thread ferarri...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:04 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:01 AM
kalo gitu...boleh la dafrat name kat thread ferarri...

ok no problem..tp cam kelakar je

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:07 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 10:04 AM
ok no problem..tp cam kelakar je

kat sane ade borang permohonan tuk jadi ahli ferarri...pas masuk pun ade tau
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:11 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:07 AM
kat sane ade borang permohonan tuk jadi ahli ferarri...pas masuk pun ade tau

yer la tp mcm funny sbb dari warga mps tetiba gi sukan bermotor
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:16 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 10:11 AM
yer la tp mcm funny sbb dari warga mps tetiba gi sukan bermotor

ape warga mps ni? ehhhhh biase je kalo tukar ke sukan bermotor ....ko tak biase lagi kot

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2013 10:18 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 08:46 AM
thn depan kalo gi sepang duk kat G1....make sure amik gambo driver ferarri yg helmet biru :lo ...

helmet biru buat ape...abis bateri je snap gambar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2013 10:19 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 10:11 AM
yer la tp mcm funny sbb dari warga mps tetiba gi sukan bermotor

tukar je..no hal..



Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:21 AM | Show all posts
weta_studio posted on 26-3-2013 10:18 AM
helmet biru buat ape...abis bateri je snap gambar

abis tu nak amik gambo helmet merah baju tulis petronas?

cet...dia dah bersara lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:29 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:16 AM
ape warga mps ni? ehhhhh biase je kalo tukar ke sukan bermotor ....ko tak biase lagi kot

mps le...misteri paranormal sakti
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:30 AM | Show all posts
weta_studio posted on 26-3-2013 10:18 AM
helmet biru buat ape...abis bateri je snap gambar

mmg lembab pon..tp suke gak

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:34 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 10:29 AM
mps le...misteri paranormal sakti

ooooooo ingat majlis perbandaran sepang....sbb aku ade keje kat sane
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.897266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list