Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
21379
View
303
Reply

FIA FORMULA ONE 2013

[Copy link]

Author: weta_studio       Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2013 10:36 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:34 AM
ooooooo ingat majlis perbandaran sepang....sbb aku ade keje kat sane

boleh juga klau mps yg tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:37 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 10:30 AM
mmg lembab pon..tp suke gak

dia tak lembap...cume kadang2 tu tersasul langgar bontot org
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2013 10:37 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:21 AM
abis tu nak amik gambo helmet merah baju tulis petronas?

cet...dia dah bersara lagi....

baik ambik orang pakai hemet kat pit stop je ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:39 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:37 AM
dia tak lembap...cume kadang2 tu tersasul langgar bontot org

yer..mcm sengaja jek iols tgk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2013 10:39 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 10:30 AM
mmg lembab pon..tp suke gak

btol2..mmg lembab

kuar api plak tu dari depan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:40 AM | Show all posts
ainiz81 posted on 26-3-2013 10:39 AM
yer..mcm sengaja jek iols tgk

aniz tak tau ke....kat sepang ade angin lintang pukang...si helmet biru tu mesti terkena angin tu...tu yg tergodok tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:41 AM | Show all posts
weta_studio posted on 26-3-2013 10:39 AM
btol2..mmg lembab

kuar api plak tu dari depan

iols suka gak..biarlah mcm mna pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:42 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:40 AM
aniz tak tau ke....kat sepang ade angin lintang pukang...si helmet biru tu mesti terkena angin tu. ...

yer ke?? tak rsa pon
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:42 AM | Show all posts
weta_studio posted on 26-3-2013 10:39 AM
btol2..mmg lembab

kuar api plak tu dari depan

ko bab nasi tambah mmg power kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2013 10:46 AM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 10:42 AM
ko bab nasi tambah mmg power kan



ilek la akughi...

gurau je..

aku dah hilang tujuan dah..tak tau nak sokong siape..kimi pun bole la..tu pun makan asap dgn perez..

jauh lagi ni..tunggu kat europe je la
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:49 AM | Show all posts
weta_studio posted on 26-3-2013 10:46 AM
ilek la akughi...

gurau je..

hahahahahahahaha kimi kimi...ko jangan lupe...dia pernah popular dgn nama jolokan mat dinding
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 12:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 12:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 12:33 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 10:40 PM | Show all posts
akughi posted on 26-3-2013 08:45 AM
gi sorang tak fill la bro...kene gi ngan geng la baru syok....tapi kalo awek tak best sbb depa ni  ...

gi sorang2 jer taun ni, next year bawa org rumah pulak, dia mmg nak ikut tapi kena keje so apa nak dikato, buleh la aku cuci mata tgk minah saleh, org rumah aku mmg minat F1, kata dia ''F1 ni sukan berprestij dan ada gaya, penonton pun tak bergaduh mcm bolasepak''
boring gak la tgk sorang2 tapi aku peramah gi tegur org buat kawan, jumpa la satu mamat sabah org lahad datu, borak2 la dgn dia    sebelum race mula (race dah mula mcm mana nak borak, bising gila) marah betul mamat tu dgn org sulu, habis keluar cerita pasal pinggan belah 2 dah kena gadai..

kalau dapat tiket murah macam ko bro mmg untung... ni tak duduk atas rumput pun kena bagi duit ratus2...
mcm kata member aku yg tak reti tgk F1 ''duduk atas rumput tgh panas pastu bising ekzos sakit telinga dan tgk kete pusing kat situ jer tapi kena bayar ratus2 buat hape'' ... malas aku ajak org lain pasni, tu yg aku pegi sorang jer..

aku tak rasa nak muntah sbb aku mmg kaki pegi trek tapi rasa nak maki jer cina2 yg jual air dgn nasi cekik darah tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2013 09:32 AM | Show all posts
masa_lalu posted on 26-3-2013 10:40 PM
gi sorang2 jer taun ni, next year bawa org rumah pulak, dia mmg nak ikut tapi kena keje so apa nak ...

tapi aku banyak kali gak duk atas rumput .....dulu tiket kat padang 50heng je...pahtu naik seratus...ape boleh buat...dah minat punye pasal....padang pun padang la..... aku gi sane nak dgr bunyi bising enjin F1...tu yg buat stim tu...kalo org yg tak minat dia cakap mcm member ko tu.....rugi bawak org cam tu ......

ko kene cari tiket yg org jual murah2 tu.....paling kurang pun boleh dapat duk kat gate K

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2013 01:45 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2013 09:00 PM | Show all posts
dulu ada test kereta F1 kat sepang sebelum musim...sekarang x ada lagi ker..?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2013 01:25 PM | Show all posts
cucusaddam posted on 30-3-2013 09:00 PM
dulu ada test kereta F1 kat sepang sebelum musim...sekarang x ada lagi ker..?

ade ke?

dah lupe dah la pulak..

selalu motogp je
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2013 03:57 PM | Show all posts




dah lame tak de gambo pit babes
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098895s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list