Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20621
View
666
Reply

✿ CARI 2012 K-drama Awards (Artikel pg.26, post #638) ✿

[Copy link]

Author: dauswq       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-2-2013 02:07 PM | Show all posts |Read mode






























   
Last edited by dauswq on 10-1-2014 01:26 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 02:07 PM | Show all posts
INTISARI ANUGERAH

1. Tulang Belakang Majlis Anugerah CARI K-drama 2012- Post #3 - KLIK SINI

2. Aktiviti Berkredit Sepanjang Anugerah - Post #5 - KLIK SINI

3. Keputusan Majlis Anugerah 2012 K-drama - Post #6 -KLIK SINI

4. Ucapan Supermod isabel, & AJK  - Post #7 - KLIK SINI

5. Keputusan Fesyen Red Carpet Terbaik - Post #13 - KLIK SINI

4. Keputusan Peraduan Tekaan Anugerah - Post #14 - KLIK SINI

6. Sesi bergaya Karpet Merah bermula... - Post #16 - KLIK SINI





Last edited by dauswq on 24-2-2013 11:34 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 02:07 PM | Show all posts

















Barisan AJK CARI 2012 K-Drama Award







[Moderator]

VVIP Pengerusi - isabel
VIP Pemerhati - dauswq, nzhass79, teky, kittie, eddlisa_uyuk
Penganjur - dauswq


[Ahli Jawatankuasa]

Bahagian Promosi & Pengiklanan

dauswq (Reporter & Deejay)
parasitology (Deejay)
rukiaichigo (Reporter)

Bahagian Undian
dauswq (Juru Audit Undian)
parasitology (Kiraan Peringkat Akhir)
mafilee (Kiraan Peringkat Awal)
rukiaichigo (Kiraan Peringkat Awal)

Bahagian Reka Cipta Grafik

dark_chocolate (Banner & Poster)
dauswq (Hiasan & Montaj)
parasitology (Hiasan & Montaj)

Bahagian Urusan Kuiz Fantastic

dauswq (Pemerhati)
parasitology (Fasilitator 1)
mafilee (Fasilitator 2)
rukiaichigo (Fasilitator 3)



Last edited by dauswq on 13-2-2013 02:12 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 02:07 PM | Show all posts
Majlis Anugerah CARI 2012 K-Drama akan bersiaran di konti thread ini pada malam 8.00 pm, 23/2/2013.

Bagi memudahkan anda mengikuti perkembangan semasa, sila klik username saya, "dauswq" dan "parasitology" di avatar bersebelahan dan klik "follow". Selepas majlis selesai, anda boleh memilih untuk "unfollow" kembali.



Last edited by dauswq on 21-2-2013 04:59 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 02:07 PM | Show all posts












PROGRAM KHAS ANUGERAH




CARI 2012 K-DRAMA ROADSHOW:
FANTASTIC QUIZ





Fantastic Quiz telah dilancarkan selama 2 minggu bermula 4 Februari 2013 dan dikendalikan oleh fasilitator parasitology, mafilee dan rukiaichigo. Penjawab yang tepat akan mendapat point dan mereka akan "redeem" point dalam bentuk kredit. Saksikan kemeriahan paparan kuiz di thread ini.

Link benang forum: KLIK SINI






PERADUAN TEKAAN ANUGERAH




Peraduan Tekaan Anugerah adalah peraduan yang mengandungi beberapa soalan yang perlu diteka berkenaan Anugerah CARI K-drama 2012 . Warga K-drama fans hanya perlu mengisi jawapan pada "survey sheet" yang disediakan. Peraduan telah pun tamat semasa undian peringkat akhir dijalankan.


Hadiah

1st - 80 kredit
2nd - 50 kredit
3rd - 30 kredit







DAFTAR MASUK MAJLIS ANUGERAH
& BEST DRESS CONTEST





Daftar masuk Majlis Anugerah bermula pada pukul 6.00 petang 23/2/2013 di thread ini.  Thread akan dibuka. Anda diminta untuk check-in dengan sedikit ucapan dan bergaya fesyen yang anda gemari. Sila sertakan sekali TOKEN di atas semasa check-in, jika tidak, penyertaan anda terbatal. Fesyen dan ucapan TERBAIK akan dipilih oleh moderator. Klik link di bawah untuk cara meng-"check-in" anugerah.


Tutorial meng-check-in anugerah: KLIK SINI

Hadiah

1st - 50 kredit
2nd - 30 kredit
3rd - 15 kredit

Last edited by dauswq on 22-2-2013 12:12 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2013 02:07 PM | Show all posts
ANUGERAH CARI 2012 K-DRAMA




[TvN] Answer me 1997
[MBC] Moon That Embraces The Sun
[KBS] Nice Guy
[SBS] Rooftop Prince
[MBC] The King 2Hearts





1. Lee Woo Jung (Main), Lee Sun Hye (Assistant) & Kim Ran Joo (Assistant) - Answer me 1997
2. Jung Yoon Jung - Arang The Magistrate
3. Hong Jin Ah & Hong Ja Ram - King 2Hearts
4. Jin Soo Wan & Jung Eun Gwol (Original Author) - Moon That Embraces The Sun
5. Lee Kyung Hee - Nice Guy

6. Lee Hee Myung - Rooftop Prince





Joo Won - Bridal Mask
Kim Soo Hyun - Moon Embrace The Sun
Lee Seung Gi - King 2Hearts
Park Yoo Chun - Rooftop Prince
Song Jong Ki -Nice Guy
Uhm Tae Wong - Equator Man





Ha Ji Won - King 2Hearts
Han Ga In - Moon Embrace Sun
Han Ji Min - Rooftop Prince
Moon Chae Won -Nice Guy
Shin Min Ah - Arang The Magistrate
Yoo Eun Hye - I Miss You





Jo Jung Suk - King 2Hearts
Jung In Woo - Moon Embraces The Sun
Park Ki Woong - Bridal Mask
Yeo In Go - I Miss You
Yoo Seung Ho - I Miss You





Jung Yoo Mi - Rooftop Prince
Kim So Hyun - I Miss You
Kim Yoo Jung - Moon Embraces The Sun
Park Shi Yeon - Nice Guy
Suzy - Big





Park Yoo Chun - Rooftop Prince
Lee Jun Ki - Arang The Magistrate
Song Jong Ki -Nice Guy
Lee Seung Gi - King 2Hearts
Kim Soo Hyun - Moon Embrace The Sun





Ha Ji Won - King 2Hearts
Han Ji Min - Rooftop Prince
Moon Chae Won -Nice Guy
Shin Min Ah - Arang The Magistrate
Yoo Eun Hye - I Miss You







Arang The Magistrate
Gentleman's Dignity
King 2Hearts
Moon Embraces The Sun
Rooftop Prince
To Beautiful You





1. THE FIRST MEETING BETWEEN PARK HA & LEE GAK - ROOFTOP PRINCE
2. PRINCE YANG MYUNG DIED WITH THE KING AT HIS SIDE - THE MOON THAT EMBRACE THE SUN
3. ELEVATOR SCENE - ROOFTOP PRINCE
4. WEDDING SCENE - ROOFTOP PRINCE
5. PRINCESS WATCHED THE VIDEO OF SHI KYUNG'S LAST MOMENT- KING 2 HEARTS





Lee Jung Ki & Shin Min Ah - Arang The Magistrate
Lee Seung Gi & Ha Ji Won - King 2Hearts
Park Yoo Chun & Han Ji Min - Rooftop Prince
Seo In Guk & Jun Eun Ji - Answer me 1997
Song Jong Ki & Moon Chae Won - Nice Guy


*RESULTS:* Bold berkaler merah



Last edited by dauswq on 9-2-2014 10:54 PM

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 09:52 AM | Show all posts
Assalamuailaikum dan salam sejahtera kepada semua warga Asian & Latin Mania yang sama ada yang lama dan baru


Terima kasih kerana memberi peluang kbel memberi ucapan dan maafkan diri kbel yang serba kekurangan kerana cara penyampaian
tidak segempak dan sekreatif para AJK ya.


Melihat betapa Bod ini berkembang sebenarnya membuatkan kbel terharu, dari cuma Bod Soap Opera yang tiada apa-apa kini dikenali sebagai Asian Drama & Telenovela bermula dari hanya sebagai forumer biasa yang begitu teruja dengan K-Drama sejak bermulanya kbel membuat summary setiap episode untuk korean drama kepada forumer yang pada ketika itu cuma berharapkan stesen tv menayangkan drama korea bersubtitle. Sehingga kemudianya kbel menjadi MOD pada BOD tersebut. Menerima cacian dan makian yang menyatakan artist asian tiada class telah membuatkan kbel dengan sedaya upaya melobi kepada SMod dan admin supaya mengasingkan dan menubuhkan Asian Celebirites khas untuk Celebirites Asia. Dan bermula itu kbel berusaha untuk memajukan kedua2 bod ini tapi ini semua kbel tidak akan boleh lakukan bersendirian tanpa bantuan dan segala sokongan klu bukan dari co-MOD @eddlisa_uyuk, @nzhass79, @Kittie dan para forumer setia. Tanpa kalian siapa kbel ni.. Terima kasih dan kbel sangat...sangat...sangat...sayang pada kalian semua.


Dan maafkan diri kbel sebab bila naik pangkat saja menjadi SMod,  pertama kali telah mempergunakan kuasa veto, kbel sekali lagi memaksa pihak admin untuk merombak menaik lagi martabat Asian Drama & Telenovela dan Asian Celebirities untuk disatukan dibawah Bod utama iaitu Asian & Latin. Syukur alhamdullilah kini bod ini terus berkembang dan selama dibawah jagaan para momod belum pernah lagi bod semua ni mengalami masalah dan setiap forumer yang berchat didalam ni semuanya saling berkongsi informasi, ramah, baik hati, saling hormat menghormati dan bersopan santun kerana sekiranya tercipta sedikit salah faham semuanya akan berdamai kembali tanpa ada sedikit dendam dan dengki. Sekali lagi ribuan terima kasih kbel ucapan kepada co-mod kbel yang sentiasa setia dan memahami disebabkan kbel kini jarang turun padang di kesemua bod. Dan disebabkan itu kbel melepaskan jawatan sebagai MOD dikesemua bod dan memberikan laluan kepada MOD baru iaitu @dauswq dan @teky semoga dengan kedatangan mereka ini akan lebih memantapkan BOD.


Nah dengan kedatangan mereka BOD ini semakin berseri bukan.. Untuk pertama kalinya BOD ini melangkah setapak lagi kehadapan dengan mengadakan CARI 2012 K-DRAMA AWARD yang buat julung kalinya diadakan didalam bod ini. Jutaan tahniah kepada kesemua, gabungan forumer lama dan baru telah membuatkan anugerah ini berjalan dengan jayanya walaupun cuma dilakukan dialam maya. Dan penglibatan kesemua forumer didalam anugerah ini juga sangat mengembirakan. Oleh itu kbel ingin menyampaikan setinggi penghargaan tidak terhingg sekali lagi bermula kepada Pengajur utama iaitu MOD @dauswq dibantu oleh AJK beliau iaitu @rukiaichigo, @parasitology, @mafilee, dark_chocolate.


Akhir sekali, kbel dengan gembiranya meresmikan Majlis Anugerah Cari K-Drama 2012 ini yang akan berlangsung pada sabtu ini iaitu 23 Feb 2013. Segulung tahniah sekali lagi diucapkan kepada para AJK yang telah bertungkus lumus sepanjang anugerah ini dijalankan dan juga ribuan terima kasih kepada pengundi-pengundi dan peminat setia K-Drama. Anugerah ini adalah merupakan anugerah yang PERTAMA dan jangan pula anugerah yang TERAKHIR dari pihak pengajur dan AJK. Semoga ditahun hadapan kita akan maju dan maju dan terus bersatu tanpa mengira taraf, usia dan genre kita.


Wassalam


isabel - Super Mod Mforum










Last edited by isabel on 22-2-2013 11:33 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 11:04 AM | Show all posts





Last edited by mafilee on 21-2-2013 04:30 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 11:06 AM | Show all posts




Last edited by parasitology on 21-2-2013 05:46 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 11:40 AM | Show all posts
aku chop ucapan aku kat sini





kata dua drpd aku yg dipaksa buat oleh daus!!!
jgn gelakkan ayat2 skema yg keluar ye!!
dan tutup mata je kalo aku nyer kad ucapan ni membuhsankan!
serta abaikan je typing error ku itu!!
Last edited by dauswq on 22-2-2013 12:10 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2013 04:32 PM | Show all posts









Salam penghargaan saya ucapkan kepada semua k-drama lovers...
Anda pasti teruja untuk menyaksikan majlis anugerah CARI K-Drama 2012 yang belum pernah dibuat sebelum ini...


Terima kasih saya ucapkan kepada AJK-AJK seperti parasitology, rukiaichigo dan mafilee yang membantu saya merealisasikan impian ini. Tidak lupa juga kepada peminat-peminat k-drama yang sudi mengundi dan menilai sendiri kredibiliti drama-drama yang dipertandingkan.

Alhamdulillah......
Akhirnya setelah 2 bulan bersusah-payah bersama-sama team saya....Majlis Anugerah CARI-Kdrama  dapat juga diadakan pada sabtu, 23/2/2012...


Jika moderator kelapangan, anugerah yang sama bakal dianjurkan pada tahun depan. Insyaallah penilaian drama akan dibuat lebih telus, terperinci dan berkesan.

Sekian sahaja nukilan ringkasan daripada saya, wassalam.....



Last edited by dauswq on 21-2-2013 04:55 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2013 04:36 PM | Show all posts
♥Nikmati juadah istimewa sepanjang majlis...
  

  
  Nasi Darbo Somali


  
  Ayam Goreng Pandan
  
  
  
  
Sambal Udang Petai



Rendang Daging Minang




Ulam-ulaman
  
  
  
  
  ABC
  
  
  
  Puding Ketan Hijau
  
  
  
  
  Air Sirap Bandung & Teh Ais
  
   Last edited by dauswq on 22-2-2013 12:09 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2013 04:38 PM | Show all posts
KEPUTUSAN FESYEN RED CARPET TERBAIK

YoonArang

1. Cara posing/melaram  7.5 + 5 + 6 = 18.5
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  11 + 8 + 11 = 30
3. Kreativiti forumer  8 + 5 + 6 = 19


total : 22.5

ichi

1. Cara posing/melaram  6 + 7 + 7 = 20
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  12 + 10 + 13 = 35
3. Kreativiti forumer  6 + 5 + 4 = 15


total : 23.34

hyie

1. Cara posing/melaram  6 + 4 + 7.5 = 17.5
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  9 + 7 + 10 = 26
3. Kreativiti forumer  6 + 7 + 4 = 17


total : 20.17

nicrye

1. Cara posing/melaram  8 + 7 + 6 = 21
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  13+ 11 + 11 = 35
3. Kreativiti forumer  6.5 + 5 + 3 = 14.5


total : 23.5

ismaha

1. Cara posing/melaram  7.5 + 5 + 7 = 19.5
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  11.5 + 8 + 12 = 31.5
3. Kreativiti forumer  6 + 7 + 4 = 17


total : 22.67

adifrs

1. Cara posing/melaram  7.5 + 10 + 8 = 25.5
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  10 + 14 + 13.5 = 37.5
3. Kreativiti forumer  6.5 + 8 + 5 = 19.5


total : 27.5

skymania

1. Cara posing/melaram  8 + 8 + 8 = 24
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  12.5 + 14 + 13 = 39.5
3. Kreativiti forumer  7 + 6 + 5 = 18


total : 27.17

makdik2301

1. Cara posing/melaram  7 + 9 + 8.5 = 24.5
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  10.5 + 13 + 13 = 36.5
3. Kreativiti forumer  6.5 + 7 + 6 = 19.5


total : 26.83

thafly

1. Cara posing/melaram  7 + 6 + 5 = 18
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  12 + 4 + 10 = 26
3. Kreativiti forumer  6 + 7 + 3 = 16


total : 20

hanasensei

1. Cara posing/melaram  7 + 9 + 6 = 22
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  11.5 + 13 + 12 = 36.5
3. Kreativiti forumer  6 + 8 + 4 = 18


total : 25.5

BeasT

1. Cara posing/melaram  7.5 + 7 + 6 = 20.5
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  11.5 + 11 + 11 =33.5
3. Kreativiti forumer  6.5 + 7 + 4 = 17.5


total : 23.83

eyka

1. Cara posing/melaram  7 + 7 + 5 = 19
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  11 + 10 + 11.5 = 32.5
3. Kreativiti forumer  6.5 + 5 + 3 = 14.5


total : 22

airwickss

1. Cara posing/melaram  7 + 9 + 7 = 23
2. Keseragaman dan keseluruhan persembahan fesyen  11.5 + 14 + 13 = 38.5
3. Kreativiti forumer  6.5 + 9 + 7 = 22.5


total : 28



PEMENANG

1. airwickss - 28.00
2. adifrs - 27.50
3. skymania - 27.17


Credit to @parasitology for calculating the scores
Last edited by dauswq on 22-10-2013 12:13 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2013 04:38 PM | Show all posts
PERADUAN TEKAAN ONLINE ANUGERAH
2. Siapakah anda jangka pemenang anugerah "Critically Acclaimed Best Actress"?

Moon Chae Won - Nice Guy


*
3. Berapa banyakkah kemenangan yang akan diraih  oleh drama "Moon That Embraces The Sun" dalam semua kategori yang dicalonkan?

1 - 2




*
4. Berapakah banyakkah purata markah yang diperolehi oleh drama "Answer me 1997" dari 37.5 bagi kategori "Best Picture"?

25.00 - 29.99




*
5. Apakah anugerah yang bakal dimenangi oleh Park Yoo Chun?
(Pilih 1 hingga 3 sahaja)
Tiada Anugerah




*
6. Drama manakah yang akan meraih "Best Picture" dalam  CARI 2012 K-drama Awards?

Rooftop Prince


Forumer
2
3
4
5
6
hyie




solara




clara_nur

x

kwekerotx



hanasensei




adifrsx

x
melia_star




eddlisa_uyuk
x


nicrye




adikmanis

xx
thaflyx
x

shiraloveyouxx


khaliesahx
x

fazy
x


ismaha




idadae
xx

pcyduck
x


twinkystarxx

x
dark_chocolatex

x
BeasT



x
chaerimx



cux



ichix



cintaungu
xx

kebayaungux


x
mangaini




underwoodrockz
x

parasitologyx
x

alinorlina




airwicksx

xx
ice123456




ifbest




vamplave




honey_jelly




eyka




makdik2301xx


lonso
x


shila




FanCT



x

2 orang berjaya betul 3 daripada 5.

1. twinkystar
2. airwicks



Last edited by dauswq on 22-10-2013 12:10 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2013 06:13 PM | Show all posts








Marilah bersama-sama meraikan Majlis Anugerah CARI K-Drama 2012 yang disiarkan secara langsung melalui radio virtual dikendalikan oleh deejay "dauswq" dan "parasitology"!

Red Carpet akan dimulakan pada jam 6 petang.. Majlis anugerah bermula pada 8.00 malam.
.





  




Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 06:21 PM | Show all posts



Ke






ACARA RED CARPET BERMULA SEKARANG










@YoonArang
  
@ichi

@hyie

@nicrye  

@ismaha

@alinorlina

@adifrs

@skymania

@makdik2301

@thafly

@norim

@mushroomsup

@hanasensei

@fazy

@BeasT

@eyka

@manganini

@chaerim

@airwickss

@adel7
  
@shiraloveyou




Last edited by parasitology on 25-2-2013 12:04 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 06:21 PM | Show all posts
ehem ehem.. dah leh ke lalu kt red carpet ni.. hehehe.. dtg awal ni.. first time join





nak datang bwk couple leh ke?

saya datang dgn budak bedua ni..



almaklum la.. dlu da penah kene gosip ngn TOP.. so utk tdak menjadikn lebih salah paham.. maka, terpksa la bwk si GD.. die pon nak jgk ikot.. kekekeke..

ucapan :
saya adalah rasa seronok sgt dgn pertandingan2 yg di anjurkn..
kuiz pon besh sbb dpt menambh ilmu dan mengeratkn lagi silaturrahim sesame kite.. hehehe

semoga tahun dpn ade lagi aktiviti gini..

last skali..

ucapan plg feveret kdrama thn 2012.. tiru jean thiery cha..

" The best poem is the one that is yet to be written.The most beautiful song is the one yet to be sung. The best days are the days we have yet to live. The widest sea has yet to be sailed. The farthest journey has yet to end. (Our journey starts now) "

Jean Thierry Cha/Cha Seung Jo

(Cheongdamdong Alice)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 06:22 PM | Show all posts
Salamsemuaaaa~ Anneyong yorubun~

Ichi dah sampai^^
Terima Kasih kepada warga AJK Anugerah Cari 2012 K-Awards yang sudi mengundang ichi ke majlis gilang gemilang yang diadakan buat pertama kali ini..
Semoga majlis mlm ini berjalan dengan lancar dan tahniah kpd Mod2 dan Ajk2 yang bersusah payah menganjurkan kdrama awards 2012 ini dan tahniah jg kpd pemenang2 kuiz...
yg tak bejaya cube lg thn depan hahahahaa *aku ler tuh*



semoga kdrama award ini akan jadi acara tahunan kat porum ni

Chookahhaeyo !!!







Last edited by ichi on 23-2-2013 06:24 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 06:25 PM | Show all posts
YoonArang posted on 23-2-2013 06:21 PM
ehem ehem.. dah leh ke lalu kt red carpet ni.. hehehe.. dtg awal ni.. first time join

SELAMAT DATANG cik YoonArang

sila makan2 dulu apa yang ada
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 06:30 PM | Show all posts
ichi posted on 23-2-2013 06:22 PM
Salamsemuaaaa~ Anneyong yorubun~

Ichi dah sampai^^ Terima Kasih kepada warga AJK Anugerah Cari 20 ...

selamat datang ichi...lawa baju
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 06:50 PM | Show all posts
parasitology posted on 23-2-2013 06:30 PM
selamat datang ichi...lawa baju

tenkiu2...

terliur plak tgk menu2 tuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2013 06:56 PM | Show all posts
ichi posted on 23-2-2013 06:50 PM
tenkiu2...

terliur plak tgk menu2 tuh

sila jgn malu segan menjamu selera



Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 07:00 PM | Show all posts


Cakkkk!!!



Annyong haseyo! Jung Eun-Ji imnida...



Terima kasih kepada pihak penganjur kerana sudi menjemput saya ke majlis yang gilang gemilang ini. Maaflah baju saya tak cukup kain sebab kain kat kedai dah habis. Apapun, good luck untuk semua finalis malam ini. Fighting!!!





Last edited by hyie on 23-2-2013 07:02 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 07:11 PM | Show all posts
nk lalu kapet merah jugak boley...?...
xsbr nk tau keputusan award mlm nie.
seronok sgt dpt join mengundi utk anugerah2 yg dipertandingkan.
t.kasih kpd momod dan ajk2 yg bertugas. semoga tahun akan datang akan lebih meriah.



Youngie masuk...hehe


bwk masuk harry






Last edited by nicrye on 23-2-2013 08:15 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 07:15 PM | Show all posts

Good evning to all.........is masuk mengadap sbb nk tau sapo yg menang

tahniah pada yg terlibat yg menjayakan kdrama award ini......& tahniah jugak pada yg menang kuiz...walopun xdapat join.....,

boleh lalu dah di red carpet kan.......bedebar siot..... jeng jeng jeng





Last edited by ismaha on 23-2-2013 07:26 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071420s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list