Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1975
View
11
Reply

Perayaan Ulang Tahun Revolusi Iran 1979 Yang Menggelikan Hati

[Copy link]

Author: oni313       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2013 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Upacara sempena sambutan ulangtahun Revolusi Iran 1979. Beginilah cara mereka menyambut 'kepulangan' tokoh Revolusi Syiah dan wakil Imam Mahdi Syiah (Messiah Dajjal) - Khomeini dari Perancis untuk mengasaskan kerajaan wilayah al-faqih di Iran pada tahun 1979. 'Kepulangan' Naib Imam (penghubung penganut Syiah dengan Messiah Dajjal mereka) ini disambut dengan 'penuh penghormatan' dan lakonan yang menggelikan hati..




















betapa taksub nya puak2 syiah iran pada khomeini....



Last edited by oni313 on 19-3-2013 10:55 PM

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2013 08:29 PM | Show all posts
ntah apa apa ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2013 08:57 PM | Show all posts
extra besar plak gambar tu


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2013 09:08 PM | Show all posts
MissNigga posted on 12-2-2013 08:29 PM
ntah apa apa ...

previously, iran diperintah oleh raja kan? baru smlam tngok dokumentari maharani farah pahlavi, ex queen of iran.... i think, the situation in iran is getting worse, makin lama, makin ketat undang2 kat sner klau nak dibandingkan dgn zaman pemerintahan beraja iran....

dia ckap, walupun dah lebih 30 tahun revolusi berlaku, smpai skrg dia masih berharap tuk balik ker iran.... kat dokumentari tu tnjuk kawan farah pahlavi ni, siap beli tanah dan pokok dari iran, tuk dihantar kpd farah sbg pengubat rindu dia pada tanah iran...

pic sheols, jemputan khas VIP oleh valentino time kat rome...




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2013 09:19 PM | Show all posts
oni313 posted on 12-2-2013 09:08 PM
previously, iran diperintah oleh raja kan? baru smlam tngok dokumentari maharani farah pahlavi, ex ...

sejarah keluarga pahlavi ni memang interesting...
semua kaum kerabat hidup dalam exile... merempat kat dunia barat...
yang terkini, salah sorg anak pahlavi ni membunuh diri kat boston (kalo tak silap) ... pasai depress nad  stress ..
apa apa pun, iols prefer iran diperintah oleh keluarga pahlavi as compred to menjadi republik dan diperintah oleh presiden.. pasai orang orang syiah ni .... semacam lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2013 09:27 PM | Show all posts
Macam2 hal dia orang ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2013 10:36 PM | Show all posts
MissNigga posted on 12-2-2013 09:19 PM
sejarah keluarga pahlavi ni memang interesting...
semua kaum kerabat hidup dalam exile... meremp ...

heee....iolls klau boleh, jngan kate nak brsembang ngan org syiah, pandang diorg pun iolls takut, especially kat KL ni, bersepah syiah iran...

dia ada 4 anak, sorg trlampau depress smpai overdose sleeping pills, sorg lagi bunuh diri, depress katenyer, sal tpakse merempat kat tmpat lain... tp farah ni takde le merempat sngat, gomen france ngan US siap offer bodyguard lg tuk dia....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 06:05 PM | Show all posts
mngarut la dorg nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 12:05 PM | Show all posts
tah memende dieorag ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 12:30 PM | Show all posts
takde siapa boleh jadi stand in Khomeini ke? Ini pakai cutout kadbod ajer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 12:37 PM | Show all posts
alphawolf posted on 14-2-2013 12:30 PM
takde siapa boleh jadi stand in Khomeini ke? Ini pakai cutout kadbod ajer...

obviously dorunk xde agent lookalike mcm kt us


yg kelakarnya askar² tu sumer...tabik kat kadbod???
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 02:53 AM | Show all posts
bertudung nie ajaran syiah   

https://www.facebook.com/inthenow/videos/701174110032961/



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list