Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
110089
View
716
Reply

APPLE; IPHONE, IPAD & IPOD - III-DISCUSS HERE

[Copy link]

Author: paler kembang       Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2013 10:53 AM | Show all posts
Check in
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 11:00 AM | Show all posts
  1. (ada setengah org nye ipad mini katanye tk leh cas penuh coz ade masalah ape ntah)
Copy the Code
ni problem yg mis hadapi skrg ni, mula2 elok je boleh caj smp 100%, tp skrg ni the most boleh caj smp 91% , pastu menurun 89% ... nak buat mcm mana eh? confuse betul...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 09:37 AM | Show all posts
pearl.silver posted on 20-2-2013 12:28 PM
wahh...tido 5 jam jek...ngehehehe....

nnt kalu jelbrek ipad mini tu roger kite leh?..hehe...

huhu dh berjaya jailbreak mlm td
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 05:42 PM | Show all posts
miskucing posted on 22-2-2013 11:00 AM
ni problem yg mis hadapi skrg ni, mula2 elok je boleh caj smp 100%, tp skrg ni the most boleh caj sm ...

hantar balik kedai....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2013 10:48 AM | Show all posts
nak tnye ipad  ni ape yg best nye ek? sebab saya tgh survey nak beli ipad @ samsung tab..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2013 01:30 PM | Show all posts
jgfjhdjhg posted on 23-2-2013 09:37 AM
huhu dh berjaya jailbreak mlm td

wow!!!

jelbrek sendiri ke?....
kamu ade di area mane?..
hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2013 07:31 PM | Show all posts
nak tanye. aku nak load msg whatsapp yg lama2. dlm bln 7 punya la. tp bile load baru smpi bln 10 tetibe hang pastu terus close. nape eh? ade cara lain tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2013 10:22 PM | Show all posts
pearl.silver posted on 27-2-2013 01:30 PM
wow!!!

jelbrek sendiri ke?....

sy kat shah alam
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2013 09:09 PM | Show all posts
nak tanya...screen ip4 sy tiba2 jd white pastu ada garis2 mcm warna pelangi.
tapi org call blh lg jawab, msg masuk pon dgr (tapi xblh baca la)
cuba buat screenshot then pindah tgk dlm laptop..ok je..dia capture la gmbar kat wallpaper tu..
apa mslah tu eh? kalau hntar kedai mahal x kna cas?
kna tukar screen ke?
tq in advance
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 11:55 AM | Show all posts
jiha1602 posted on 28-2-2013 09:09 PM
nak tanya...screen ip4 sy tiba2 jd white pastu ada garis2 mcm warna pelangi.
tapi org call blh lg j ...

Dulu ipad 2 jb aku kena mcm tu gak..lepas restore ok balik..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2013 02:44 AM | Show all posts
tengah pikir betul-betul nak rembat ke x iphone 5
penyanggup nak beli hp aku skang dah ada
berbaloi ke ni...da la aku xpenah pegang iphone
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2013 10:01 PM | Show all posts
setelah fikir dan kaji sedalam dalam maka aku membeli lar ipad 4 wifi only 32gb. Memula nak sambar 4g tapi mcm tak berbaloi jer kalau setakat additional feature dia 4g and gps. Sekarang tengh fikir either nak jailbreak atau tidak hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 12:15 PM | Show all posts
kiwibenz posted on 3-3-2013 02:44 AM
tengah pikir betul-betul nak rembat ke x iphone 5
penyanggup nak beli hp aku skang dah ada
berbalo ...

beli jer........kalau pikir banayk kali...memang tak jadi der
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 12:16 PM | Show all posts
mizlily posted on 27-2-2013 10:48 AM
nak tnye ipad  ni ape yg best nye ek? sebab saya tgh survey nak beli ipad @ samsung tab..

hehe....screen besar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 01:08 PM | Show all posts
ryzerhive posted on 4-3-2013 12:15 PM
beli jer........kalau pikir banayk kali...memang tak jadi der

haishh banyak beza gila iphone 5 dengan note 2.
ketara kat bateri tuh. serba salah haku
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 07:12 PM | Show all posts
Btw ada tutorial ntuk jailbreak
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 12:16 PM | Show all posts
Nak tanya pasal youtube, kenapa bila search video dari vivo tak jumpa eeh, even pakai safari pun tak boleh view? Ay fix for this.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 12:19 PM | Show all posts
Aku cari eminem, yg kelur byk kan prody dan cover.... Aiyoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 11:07 PM | Show all posts
kiwibenz posted on 4-3-2013 01:08 PM
haishh banyak beza gila iphone 5 dengan note 2.
ketara kat bateri tuh. serba salah haku ...

apple terkenal dgn kualiti....tetapi samsung terkenal dgn kuantiti....hehehe.....renung2 kan lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 01:49 AM | Show all posts
ip4s or i5?

now tengah guna ip4s...tp gatal lak nk amek i5..cume terpikir berbaloi ke x...or better amek ipad mini jek..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117430s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list