Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
159394
View
991
Reply

Wanita, Isteri dan Jamu

[Copy link]

Author: vasepecah       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-2-2013 03:08 PM | Show all posts
cupu posted on 28-2-2013 02:57 PM
saya suka juga try2 jamu ni..jamu mak dara,susuk dara..ok la..harga pun ok gak kan?tapi awal tahun a ...

HIK2 BAU DOWNY XHILANG TU ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2013 03:10 PM | Show all posts
okawa posted on 28-2-2013 03:07 PM
Kalau badan panas, tak disarankan makan jamu kot. Jamu susuk dara tu, seller tak sebarang saja jual. ...

JAMU SUSUK DARA ... NI TGH FEMES KAN SKRG
TGK TESTIMONI MELETOP2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2013 03:11 PM | Show all posts
vasepecah posted on 28-2-2013 03:08 PM
HIK2 BAU DOWNY XHILANG TU ....

means keputihan takde..if ada keputihan, kdg2 ada bau tengik...tp klu xde pape problem dia bau sweet
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2013 03:17 PM | Show all posts
220796 posted on 28-2-2013 03:11 PM
means keputihan takde..if ada keputihan, kdg2 ada bau tengik...tp klu xde pape problem dia bau swe ...

FAHAM WAK ... KALO SPENDER BAU XBEST FAHAM2 LAA KAN...

MCM VASE MMG JENIS XDE KEPUTIHAN, ADE PUN TIME PEGNANT SAJE, SAMPAI KUAR DISCAJ KALER HIJAU...
TIME PEGNANT MMG BERPANTYLINER SENTIASA... TIME NI MISSV KENA SERVIS SETIAP 2 MINGGU SEKALI OLEH GYNAE...
SAKIT OOO
TAPI PAS BESALIN MMG LANGSUNG XDE DAH...


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2013 03:41 PM | Show all posts
Eura ambik bidadari jer dari tahun 2008 smpai skang...mmg miss V takde problem...keputihan jrg2 sgt ada...Alhamdulillah...

Pastu lepas bersalin haritu eura try jamu ratu dara + ratu mirifica...ok jugak, membuang angin dgn jayanya...xde masalah sembelit...yg penting jamu ratu mirifica tu byk membantu mengangkat semula barang2 yg 'kendur' selepas bersalin...kulit muka pun bersih, jerawat dah takde...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 10:17 AM | Show all posts
Wah Ramai jugak rupanya porumer sinI yg mengamalkan pengambilan jamu
Bibik abang bila tengok mlm2 ai menelan jamu muka jadi blur sbb dia ingat wanita sini mkn ubat moden sajer..
Kalu dgr dia crite bab2 jamu yg pompuan indon makan buat ku rasa kagum no wonder diaorg kulit tegang & nampak kuat fizikal..

Dia makan jamu yg buat sendiri jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 10:56 AM | Show all posts
Eura posted on 28-2-2013 03:41 PM
Eura ambik bidadari jer dari tahun 2008 smpai skang...mmg miss V takde problem...keputihan jrg2 sgt  ...

berkesan ye jamu ratu dara & jamu ratu mirifica tu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 11:16 AM | Show all posts
okawa posted on 24-2-2013 04:32 PM
Serasi dgn jamu susuk dara tu. Keputihan clean, breast firm, cergas badan, suami puji non stop.
Tap ...

hehehehhehe girly pon sama..

lepas opt cyst last year n kene jab lucrin 6 mths.. badan nih... aduhai.... teramat lah lemah. sakit pinggang bagai...asik nak tido jer
Abis je piod (setelah 8 bulan stop).. terus amik jamu mak dara.. alhamdullilah.. lega sikit badan ni.. angin2 pon kuar lancar hahahhaha

n sakit2 pinggang sume dah ok..cik hubby pon suke tgk sy skrg..dah x letih/sakit mcm dulu...badan pon solid jer wpon rs mcm x kurus pon... hahahhahaha

okawa... sy pon igt end mth ni nak amik ubat kurus lah...tp pening pikir nak amik apa..

mcm nk amik Figure Up capsule / acai berry ABC ker/ Deherbs ker??? aduhai... yg mana bole buat bdn kita kurus ae...

dah tingin nak kurus ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 11:21 AM | Show all posts
cupu posted on 28-2-2013 02:57 PM
saya suka juga try2 jamu ni..jamu mak dara,susuk dara..ok la..harga pun ok gak kan?tapi awal tahun a ...



yg ni ker
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2013 11:24 AM | Show all posts
skrg ni vase tgh try herba permaisuri ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 11:34 AM | Show all posts
ny_herbs posted on 28-2-2013 11:09 AM
bagus makan jamu ni..kepada kaum hawa..
lebih2 lagi yang dah melahirkan anak..
elok sangat2 makan  ...

sis,pm sy sis.tq
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 11:35 AM | Show all posts
Rase macam nak try sume jamu2 yg ade sbb nak dpt sume  kebaikan jamu2 nih...
Skali xbangun2 kan..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 11:45 AM | Show all posts

fresh tu.tak kena gaya simpan mmg bkulat.bertahun dah saya amalkan maajun ni.
Kandungan MAB ini terdiri daripada bahan-bahan herba yang terpilih sahaja.Pastinya ia mengandungi khasiat dan mampumilik dengan harganya yang murah,jimat dan sangat efektif untuk mengawal dan merancang kehamilan dengan baik.Tanpa kesan sampingan,efek dan mudarat seperti pening,loya,jerawat,haid sedikit,haid tidak teratur dan pertambahan berat badan yang menyebabkan kegemukan .

Kandungan MAB :

kacip Fatimah
serapat
senduduk
inai
manjakani
madu
jintan hitam/habatuss sauda
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 01:43 PM | Show all posts
vasepecah posted on 14-3-2013 11:24 AM
skrg ni vase tgh try herba permaisuri ...

dh berapa lama vase consume HP?rasa ada perubahan positif tak..
sy dh 2 tahun makan & alhamdulillah byk kesan yg baik..rasa malas pulak nk cuba jamu yg lain dlm masa terdekat ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2013 10:59 AM | Show all posts
cruz2 posted on 14-3-2013 01:43 PM
dh berapa lama vase consume HP?rasa ada perubahan positif tak..
sy dh 2 tahun makan & alhamduli ...

buat masa ni , belum ade efek ape lagi .....
tang membuang ayaq beso pun, tidak laa hari2 .... badan sy lmbt kot nk bertindak balas
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 02:01 PM | Show all posts
pernah dgr org bgtau pasal satu jamu ni . "jamu tolak angin" ... ada saper2 reseller kat sini ker?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 02:13 PM | Show all posts
cataleya posted on 15-3-2013 02:01 PM
pernah dgr org bgtau pasal satu jamu ni . "jamu tolak angin" ... ada saper2 reseller kat sini ker?

jamu tolak angin ke herba tuju angin keluaran HPA marketing tu sis?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 02:16 PM | Show all posts
220796 posted on 15-3-2013 02:13 PM
jamu tolak angin ke herba tuju angin keluaran HPA marketing tu sis?

jamu tolak angin .. dgrnya keluaran dari indonesia. tgh cari klau ada saper2 yg reseller nya ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 02:19 PM | Show all posts
cataleya posted on 15-3-2013 02:16 PM
jamu tolak angin .. dgrnya keluaran dari indonesia. tgh cari klau ada saper2 yg reseller nya ..

ooo...herba tolak angin dari indonesia..best ke jamu tu sis? tak jauh dr umah sy ada kompleks bukit jambul tu ada le byk jamu dari indon ni....boleh la intai2 nnti klu bagus..... tp byk produk yg ssh nak dibawa msuk sbb xde KKM kata tokeh kedai tu sbb sy dok ambik jamu sehat badan aka jamu gemuk tuk gain weight
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 02:21 PM | Show all posts
now sy ambik jamu ni...jimat sbb 1 kapsul sehari je

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.947328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list