Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36955
View
294
Reply

MARI MEMBOKEH (Volume II)

[Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 29-4-2013 07:41 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 28-4-2013 08:27 PM
teringat manual Canon..tah bila nak try

Haip! Jangan malas2... Try lah kaka blings, seronok bila dah boleh jinakkan bokeh, mcm2 idea boleh muncul lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 07:51 PM | Show all posts
nhuser posted on 29-4-2013 10:28 AM
"Releasing the bokeh"


Syantek light bokeh
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 08:42 PM | Show all posts
kitul posted on 29-4-2013 03:51 AM
Syantek light bokeh

Memang syok Wak... Bermain dgn lights
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2013 09:47 AM | Show all posts

DSC_3495.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2013 09:35 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2013 09:39 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 12:27 AM | Show all posts


As is basis.... takder edit langsung....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 12:34 AM | Show all posts
auntieagony posted on 11-5-2013 12:27 AM
As is basis.... takder edit langsung....

nak lagi ler......more and more


Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 12:48 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 11-5-2013 12:34 AM
nak lagi ler......more and more

Kena tunggu kejap sbb en suamiku pinjam lappyku (tulah beli lagi lappy yg entah-apa2 tu!). Semua gambar auntie store kat lappy tu. skrg tgh guna iPad. Rasa mlm ni nak marathon mengupload gambar... Insha Allah, kalau tak TERlelap...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 12:51 AM | Show all posts
auntieagony posted on 11-5-2013 12:48 AM
Kena tunggu kejap sbb en suamiku pinjam lappyku (tulah beli lagi lappy yg entah-apa2 tu!). Semua g ...

itulah kita, dah umur-umur gini baru nak kenal semua ni, dulu2 sibuk kija, sibuk kemas, sibuk masak, sibuk gaduh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 01:04 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 11-5-2013 12:51 AM
itulah kita, dah umur-umur gini baru nak kenal semua ni, dulu2 sibuk kija, sibuk kemas, sibuk masa ...

Better late than never!

Auntie ni baru sethn dua ni jer cuba meng"seni" kan jiwa... Semasa kija dulu, very practical thinking, most of the time => follow the brain and ignore the heart/feelings, dah dilatih begitu utk make the best decisions in the shortest time & achieve the desired results. Kerja dulu pun kat industri yg kdg-kala kena ada hati kering!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 01:07 AM | Show all posts
auntieagony posted on 11-5-2013 01:04 AM
Better late than never!

Auntie ni baru sethn dua ni jer cuba meng"seni" kan jiwa... Semasa k ...

different line dgn I tapi tetap kija....kalau kija mmg sibuk
sekarang dah relax, tapi sibuk jugek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 01:08 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 01:09 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 01:13 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 11-5-2013 01:07 AM
different line dgn I tapi tetap kija....kalau kija mmg sibuk
sekarang dah relax, tapi sibuk jug ...

Sesibuk mana pun sekarang ni tapi tak mengatasi kesibukan auntie semasa bekerja dulu di samping menjaga anak2 yg tgh membesar. Skrg mcm holiday sepanjang hayat jika dibandingkan dgn keadaan dulu...

En suamiku ni apasal tak abis2 lagi ni? Mata dah start nak ngantuk ni!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 01:14 AM | Show all posts
auntieagony posted on 11-5-2013 01:13 AM
Sesibuk mana pun sekarang ni tapi tak mengatasi kesibukan auntie semasa bekerja dulu di samping me ...

Tepat sekali. Tak ada dateline, tak ada report...aminnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2013 01:22 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 01:27 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 11-5-2013 01:14 AM
Tepat sekali. Tak ada dateline, tak ada report...aminnn

Takder target, takder KPI, takder meetings, takder power breakfast/lunch/dinner, takder jadi panel kat DI session, takder jadi panel of interviewers, takder nak kena counsel difficult staff (skrg nyahtoksidkan jer!), tak perlu nak hadap presentations, tak perlu nak beli working clothes, tak payah join the traffic jams, tak perlu shopping during the peak periods, tak perlu pergi outstation for work, tak perlu tidur kat hotel  sengsorang (hated that).... But I still did not regret my working life..... Mematangkan@men"tua"kan auntie... Alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 09:48 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 09:56 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082203s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list