Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12
Return to list New
7356
View
26
Reply

New Super Car bit buggati veyron !!

[Copy link]

Author: AdamBillionaire       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 2-4-2013 02:31 AM | Show all posts
lavendernovella posted on 2-4-2013 02:08 AM
adam mesti teringin nak sebuah nih ... beli adam .. jgn tak beli...

kalau beli? next year ferrari tentu keluar model baru..

adam choices ferrari atau nissan gtr.. nissan gtr 2015 mungkin ada version hybrid dpt enjin 700 horse power blh bid ferrari, lamborghini..

2013 punya enjin 545 hp kalau tak silap adam. boleh lari 60m/ 2.7 second..


nape adam pilih nissan gtr? sebab murah, dalam banyak gadget menarik, spare part lg murah dari ferrari, ferrari branded kepuasan mmg tinggi tp maintanance, risiko terbakar amat tinggi..

kes dulu ferrari 458 terbakar sebab pelekat kt exhaust cair terjadi akibat dari geseran tayar dengan pelekat. jd pelekat cair maka berlakulah percikan api dan kebakaran..

la ferrari tak tahu apa masalah dia pula.. dulu nissan gtr masalah launch control.. skrng dh ok kut.. lama senyap lavender?? pg mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 08:06 AM | Show all posts
oh ini lah feghaghi?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 02:54 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 2-4-2013 02:31 AM
kalau beli? next year ferrari tentu keluar model baru..

adam choices ferrari atau nissan  ...

byk tau tu pasal keter ish ish... entah2 ada baper bijik keter bosar2 kat rumah nih... ermmm

sesekali tu pernah lah teringin nak wolkswagen bettle sebijik dan fiat 500 sebijik, smart for 2 sebijik, kadang2 tu kalau tetiba rasa kaya raya teringin nak audi tt coupe yang boleh bukak atap

fiat 500, just imagine adam, just imagine.........

dgn syarat sumer jenis keter kaler kuning sahaja..

ps: tertiba muncul baru terbangun dari hibernasi heehehheheh



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2013 03:13 PM | Show all posts
lavendernovella posted on 2-4-2013 02:54 PM
byk tau tu pasal keter ish ish... entah2 ada baper bijik keter bosar2 kat rumah nih... ermmm

se ...

ni bukan kete mr bean ke gmbr kuning tu??
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 06:57 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 2-4-2013 03:13 PM
ni bukan kete mr bean ke gmbr kuning tu??

keter mr. bean kalau tak silap mini cooper lama kan? entah saya pon tak sure

tapi yang ni fiat 500 tuuuu.... kat malaysia ni sebijik jer baru jumpa tersadai kat subang jaya , kat workshop dah tinggal body jer.. ada orang yng punyer ....

alangkah comeynyer fiat 500 tu adammmmmm.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2013 07:03 PM | Show all posts
lavendernovella posted on 2-4-2013 06:57 PM
keter mr. bean kalau tak silap mini cooper lama kan? entah saya pon tak sure

tapi yang ni fiat  ...

berniaga dan keja kuat.. dpt duit beli je kt ebay. spare part boleh cari. tang body rare jd cari kt ebay senang..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 10:34 AM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 2-4-2013 07:03 PM
berniaga dan keja kuat.. dpt duit beli je kt ebay. spare part boleh cari. tang body rare jd  ...

huh.. "bercintalah" jawap jer ...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list