Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
28628
View
186
Reply

[RACE START] IN MALAYSIA. RUNNING MAN FANMEET. *RUNNINGMAN CONTEST*

 Close [Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2013 11:33 AM | Show all posts |Read mode


baik semua runner malaysia.

berita gembira kbel bawakan khas utk semua. berita ni sebenarnya dah lama kbel dgr dari salah seorg organiser kita kat malaysia (kwn kbel, x yah tanya siapa organiser itu..) tapi kbel diamkan dulu sbb takut ala mcm biasa takut ia nya cuma angan2 kosong. Sebab setiap tahun kita dgr psl rumors RM dtg malaysia. Runing Man Korea secara peribadi minta nak buat fanmeet kat Malaysia. Nah ko org dah tgk betapa kuatnya pengaruh Malaysian Runner ni.

Mereka akan berada di Malaysia sepanjang 3 hari.

Oke berita terkini telah disahkan seperti yg diberitahu kepada kbel ( oke belum official lagi) RM akan datang ke Malaysia tahun ini. Tarikh dan tempat dah pun ada cuma belum diputuskan lagi. Still belum 100% confirm oleh Korean side.

Butir-Butirnya :

Date : September

Tempat : x confirm lagi

Fanmeet selama 2 Jam penuh untuk Sehari lawatan mereka ke Malaysia.

6 members Running Man akan datang. (siapa yg dtg jgn tanya kbel, tu nanti akan diconfirm bila kbel dah jumpa diorg face to face)

Harga Tix :
RM680(VIP), RM480, RM280 & RM180
info selebihnya :

sekarang ini sila ikut survey yang dibuat oleh@RunningManGames

http://www.surveymonkey.com/s/DJB6V9L


apa-apa info selanjutnya akan bel update utk semua...

Last edited by isabel on 19-8-2013 11:21 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2013 12:34 PM | Show all posts
date dah confirm cuma x nak publish dulu sbb takut akan bertukar lagi.

skrg ni ada  2 venue yg korean side tgh nak decide iaitu KLCC dan Genting.

so which one yg ko org rasa besh...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Klcc je laa kak bel. Heee...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 12:45 PM | Show all posts
klcc dekat je....jimat duit sikit hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 01:54 PM | Show all posts
wah betul ker diorg datang ni
nk tgk jadual dulu,baru decide..

btw,kak bel kalo venue tu better la wt kt KLCC..genting jauh sgt..
KLCC public transport pon byk,senang nk pegi
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 01:57 PM | Show all posts
BTW kak bel,diorg dtg utk fanmeeting je ker??
takde wat shooting episod RM kt malaysia??
fanmeeting tu sehari je ker??
lagi 2 hari diorg buat apa??
harap2 jongkook oppa dgn jaesuk oppa antara member yg hadir..

-sorry byk soklan plak..hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2013 02:38 PM | Show all posts
clara_nur posted on 19-4-2013 01:57 PM
BTW kak bel,diorg dtg utk fanmeeting je ker??
takde wat shooting episod RM kt malaysia??
fanmeetin ...

diorg akan buat promo kat sini sekali...

so far kbel tau diorg akan buat fanmeet sehari gan fans...
x de buat shooting sbb shooting tu kena buat berminggu2...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 02:48 PM | Show all posts
harap2 bukan dari 7/9 sampai 11/9..akak takde kat mesia masa tuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 02:55 PM | Show all posts
kalo ikot senang ...pilih KLCC jaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 03:28 PM | Show all posts
ala.. my husband takde kat rumah..takkan nk bwk baby g fanmeeting..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 03:44 PM | Show all posts
isabel posted on 19-4-2013 02:38 PM
diorg akan buat promo kat sini sekali...

so far kbel tau diorg akan buat fanmeet sehari gan fan ...

ooo..thank u for the info kakbel

btw y not kakbel war2kan pasal fanmeeting ni kt board gossip skali??
mesti byk respon sbb hari tu ada org wat topik runningman kt sana,byk respon..
sbb benang runningman kt board sini pon sendu je tgk..huhu..


Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 06:26 PM | Show all posts
yeahhhhhhhhh....best best ..harap2 buat kat KLCC senang nk pergi

btw 6 org members yg datang..bukan 7 org? Last edited by honey_jelly on 19-4-2013 06:27 PM

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 08:11 PM | Show all posts
woah,best2!tp kenapa fan meet ye?xmau shooting ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 09:50 PM | Show all posts
yeayyyyyyy..akhirnye..setelah lama tggu dieorg nk dtg mesia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 11:50 PM | Show all posts
daripada wat fan meet baik wat shooting running man 1,2 episode...apedaaa......macau,china,thailand,vietnam dah pergi.bila plak nak shooting kat malaysia.....ni jual tiket mahal2 ni,sape la yang untung gamaknye...........
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2013 07:12 AM | Show all posts
wahhh..nak jumpe kang gary!!
harap2 beliau dtg..kalau beliau dtg..tiket plg mahal cikjah beli..ngeh3..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2013 11:09 AM | Show all posts

dah alang2 dorang dtg sini, takde ke saper2 jutawan budiman nak sponser mini show tuk Jong Kook, Haha dan Gary?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2013 01:26 PM | Show all posts
tolong jgn kata awal september.. time2 aku nk g korea la dorg nk dtg cni.. huwaaaaaaaaaaaaa.. bru igt nk menjejak dorg time shooting RM kt sana.. nk lpk2 SBS ke.. dtg tgh bulan yer abe2 n akak ji hyo..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 03:48 PM | Show all posts
berita terkini. running man akan tidur rumah adam

adam tak jelous dengan running man.. adam bawa wondergirl
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 03:49 PM | Show all posts
kalau dh confirm bgtahu adam ye. taged nama adam. tima kasih tt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 03:54 PM | Show all posts
ladygempak posted on 20-4-2013 11:09 AM
dah alang2 dorang dtg sini, takde ke saper2 jutawan budiman nak sponser mini show tuk Jong Kook, H ...

pe adam baca kt paper korea, dia org dtg malaysia sebab fans dia org makin berkurangan. competition comedy series di korea mmg tinggi ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 03:56 PM | Show all posts
cmf_BeachBoys posted on 19-4-2013 11:50 PM
daripada wat fan meet baik wat shooting running man 1,2 episode...apedaaa......macau,china,thailand, ...

ada jual tiket ke? hahaha...

adam kt condo adam ni bersepah org korea.. setakat muka jong kook oppa, lee gwang soo tu bersepah je kt condo adam.. jumpa tiap2 hari free je tak perlu bayar tiket
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 03:59 PM | Show all posts
rm 680  jumpa dua jam? mahal nye.. baik jumpa ustaz azhar idrus.. free of charge...


by the way, kalau pergi korea.. artis mereka boleh jumpa as long buat request dan function yang bg benefit pada organizer mereka.. kalau setakat rakyat marhein korea mmg susah nak jumpa sebab penghormatan rakyat mereka dengan artis amat berbeza dengan penghormatan rakyat malaysia terhadap artis malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 04:02 PM | Show all posts
clara_nur posted on 19-4-2013 01:57 PM
BTW kak bel,diorg dtg utk fanmeeting je ker??
takde wat shooting episod RM kt malaysia??
fanmeetin ...

2 jam je jumpa fans.. kena bayar rm 180 hingga rm 680
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 04:03 PM | Show all posts
honey_jelly posted on 19-4-2013 06:26 PM
yeahhhhhhhhh....best best ..harap2 buat kat KLCC senang nk pergi

btw 6 org memb ...

si muka comel budak pandai tu siapa ek? lupa nama dia.. dia tu dh keluar dari running man kan? yg selalu panggil jhi hyo unnie? sebaya dengan lee gwang soo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076146s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list