JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
24656
View
184
Reply

[SELANGOR] Senarai Calon Parlimen & DUN Selangor [PR MENANG]

[Copy link]

Author: naen       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-5-2013 09:31 AM | Show all posts
hardeyboyz posted on 7-5-2013 09:10 AM
sapa menteri besar selangor yang baru? khabarnya Dr rani (PAS) bakal dilantik.. tapi ramai yg mahuka ...

harap2 khalid ibrahim stay as menteri besar .. walaupun dengar2nya nama dr rani (pas) & azmin ali (pkr) pun bakal naik .. azmin nak sangat jadi MB tu .. ahahahaha

tapi memang harap khalid aa .. sbb salah satu faktor kebanyakan orang yg aku kenal undi PR adalah sbb suka khalid jadi MB - boleh?

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 09:37 AM | Show all posts
naen posted on 7-5-2013 09:31 AM
harap2 khalid ibrahim stay as menteri besar .. walaupun dengar2nya nama dr rani (pas) & azmin ali  ...

dah tan sri... memang layak la jadi menteri besar.. pernah jaga kompeni2 besar... to dia punya influence dan expertise diperlukan..
persoalannya disini.. kerusi PKR kurang dari kerusi PAS.. so kalau ikut , parti yg mempunyai kerusi terbesar yang akan layak mencalonkan.. bolehka PAS berkompromi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 09:40 AM | Show all posts
hardeyboyz posted on 7-5-2013 09:37 AM
dah tan sri... memang layak la jadi menteri besar.. pernah jaga kompeni2 besar... to dia punya inf ...

aha .. misal kata aa kalau pas boleh kompromi & orang dari PKR yg jadi MB .. aku akan/lebih prefer TS khalid berbanding azmin .. lgpun TS khalid dah ada rekod yg baik tadbir selangor kan .. azmin tu macam .. ntah ye .. ahahahaha

bak kata jiran2 aku - "selangor kasi aa kat PKR .. PAS dah amek kelantan, DAP dah amek penang, kawtim aa dengan PKR bagi selangor .. kata geng kan" .. ahahahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 10:00 AM | Show all posts
naen posted on 7-5-2013 09:40 AM
aha .. misal kata aa kalau pas boleh kompromi & orang dari PKR yg jadi MB .. aku akan/lebih prefer ...

tapi poster poster kat selangor ni gah tulis "THIS IS PAS TERRITORY" nampak macam nak amik alih pentadbiran pun ado...

aku pun harap TS Khalid stay... muka dia ganas dan tegas...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 10:52 AM | Show all posts
hardeyboyz posted on 7-5-2013 10:00 AM
tapi poster poster kat selangor ni gah tulis "THIS IS PAS TERRITORY" nampak macam nak amik a ...

PAS territory kekdahnya .. tapi kat section aku takde pulak meke nak pacak ..

khalid muka GANAS+TEGAS? yg aku dengar, ramai cakap muka dia macam bapak2 yg penyayang gitu

owell .. lain orang lain persepsi kot .. ahahahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 01:17 PM | Show all posts
sape MB ni?berdebor tunggu..dgr2 ade kmgkinan gak IR iskandar..hmm.tp tan sri khalid pon good reputation kan.hmm
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 01:27 PM | Show all posts
genchi posted on 7-5-2013 08:27 AM
siyes henpon iolss mana boleh trima mms sbb teda kamera tp mgkn sbb iolss teda daptar.. sbb t ...

haha..boleh buat duit
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 01:32 PM | Show all posts
luraziera posted on 7-5-2013 01:27 PM
haha..boleh buat duit

mmg bikin duit.... sapa tamo duit walopong sumbernya meragukan.. manusia terdesak skunk
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 10:37 AM | Show all posts
luraziera posted on 4-5-2013 03:27 PM
yup,he's very humble.relax je dia..dulu2 pon naik moto cabuk ye.tp pelik,org2 sini masih ada yg BU ...

bukan jiran kot... aku duk area tasek permai

apa pun tahniah kat YB Khasim.

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2013 01:07 PM | Show all posts
anmz76 posted on 10-5-2013 10:37 AM
bukan jiran kot... aku duk area tasek permai

apa pun tahniah kat YB Khasim.

Owh,mmg bukan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043646s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list