Minat menulis? Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM600! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19461
View
321
Reply

[NEGERI SEMBILAN] Parlimen & Adun Negeri Sembilan~ post #158 calon BN~

[Copy link]

Author: genchi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2013 10:01 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 04:30 AM | Show all posts
Berdebar-debar utk P131: Rembau!!



Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 04:35 AM | Show all posts
Seremban,Rasah,Teluk Kemangkena kerja kuat lagi lah BN






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 08:24 AM | Show all posts
tapibukanaku posted on 7-4-2013 04:30 AM
Berdebar-debar utk P131: Rembau!!

KJ brtinding sini tuk parlimen kan?

org rembau tasty pd yg ensem
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 09:34 AM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 08:24 AM
KJ brtinding sini tuk parlimen kan?

org rembau tasty pd yg ensem

Yip. Utk parlimen

counting down!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 11:08 AM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 09:34 AM
Yip. Utk parlimen

counting down!!!

di harap kekacakkan beliyau bisa menggendang gendutkan acik2 rombau
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 11:26 AM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 11:08 AM
di harap kekacakkan beliyau bisa menggendang gendutkan acik2 rombau

menggendang-gendutkan tali kecapi
boleh imejin acik2 kat rembau gendang gendut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 11:31 AM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 11:26 AM
menggendang-gendutkan tali kecapi
boleh imejin acik2 kat rembau gendang gendut

kihkihkih... gen tak sggp nak bygkan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 11:32 AM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 11:31 AM
kihkihkih...  gen tak sggp nak bygkan..

jgn tak tau acik2 kat sana kalau boleh jumpa KJ nak feluk terusss
lupa daaa gendang gengdut bagai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 11:35 AM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 11:32 AM
jgn tak tau acik2 kat sana kalau boleh jumpa KJ nak feluk terusss
lupa daaa gendang gengdut bagai ...

hahhahaha... hampehh.. tak dpt pelok salam pun jadilah.. mau 7 ari tak cuci tgn.. tak msk kekdahnya.. ngamok apak2
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 11:38 AM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 11:35 AM
hahhahaha... hampehh.. tak dpt pelok salam pun jadilah.. mau 7 ari tak cuci tgn.. tak msk kekdahny ...

alaa uols ni
iols salam KJ pun rasa cam tak mo cuci tangan tau
rasa cam harum haruman kekal sepanjang zaman kekdahnya

tapi iols bukan acik2 ghombau tau...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 11:43 AM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 11:38 AM
alaa uols ni
iols salam KJ pun rasa cam tak mo cuci tangan tau
rasa cam harum haruman kekal sepa ...

hahaha yeke??... amboihhh gen prnh salam mahadey.. lembutnya tgn mcm tgn bb.. ari2 sapu losen kot..

gegeh depa neh kan? yelah kene la wanig2 nak jumpe org ramai
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 11:45 AM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 11:43 AM
hahaha yeke??... amboihhh gen prnh salam mahadey.. lembutnya tgn mcm tgn bb.. ari2 sapu losen kot. ...

sebut psl wangi ni kan....meh iols cerita...KJ sgt wangi tau bila dia berjumpa public
tapi tak tau dia pakai perfume apakah
kalau tau harus iols beli berkoyan-koyan buat stok perfume kat rumah


alamakkk..over pulak..ni yg malas ni, pantang sebut psl KJ, iols mesti nak cite

ampun momod..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 11:48 AM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 11:45 AM
sebut psl wangi ni kan....meh iols cerita...KJ sgt wangi tau bila dia berjumpa public
tapi tak ta ...

tu diaaa.. obses beno mike kt kj

sabo2 dia nori's husband

it's ok stended lah tu ade OT skit2
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 11:54 AM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 11:48 AM
tu diaaa.. obses beno mike kt kj

sabo2 dia nori's husband

kalau dia bukan nori's husband....well said..

OT sebab berdebar-debar nak tunggu finalize punya list calon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 12:09 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 11:54 AM
kalau dia bukan nori's husband....well said..

OT sebab berdebar-debar nak tunggu finalize pun ...

kekekeke..ok gen phm

nnt kalo tawu bleh la tepek sini... penamaan calon 17 kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 12:15 PM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 12:09 PM
kekekeke..ok gen phm

nnt kalo tawu bleh la tepek sini... penamaan calon 17 kan?

yup
lebih kurang 2 weeks after parlimen bubar

actually ramai muka2 baru dan calon kejutan utk pru13 ni
kat N9 pun ada gak tukar calon baru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 12:34 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 12:15 PM
yup
lebih kurang 2 weeks after parlimen bubar

yeke?? takpe papepun kdg2 kene gak bertukar2 org yg sama aje pun mandom aje

org baru idea baru tak ok sok kita tukar lagik ehehhe.. kita berhak memlih kan

wahhh gitu gegeh smangat mengundi iolss walopong hakikat iolss teda daptar
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 12:37 PM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 12:34 PM
yeke?? takpe papepun kdg2 kene gak bertukar2 org yg sama aje pun mandom aje

org baru idea baru  ...

undi adalah hak individu
kalau kita merasakan kerajaan sekarang tidak memenuhi keperluan kita, jgn pangkah depa
kalau kita merasakan kerajaan masa hadapan mampu memenuhi keperluan kita, sila pangkah depa

thats it!...setiap orang ada citarasa memasing kan. tepuk dada tanya selera







tapi selera iols kat KJ je..kalau KJ tak tercalon, iols tak mengundi tahun ni. sekian.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 12:50 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 12:37 PM
undi adalah hak individu
kalau kita merasakan kerajaan sekarang tidak memenuhi keperluan kita, jg ...

betoi 100% sokom so gen rasa mcm nak undi parti cap kunci

jadiknya kalo kj tak bertanding uolss takmo ngundi la ekk.. uolss mmg undi ghombau yo..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 12:52 PM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 12:50 PM
betoi 100% sokom  so gen rasa mcm nak undi parti cap kunci

jadiknya kalo kj tak bertand ...

parti cap kunci apa uols?
hehehe

iols tak mengundi ghombau pong. iols bukan orang sana
tapi semangat KJ tu iols bawak ke mana2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 01:08 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 12:52 PM
parti cap kunci apa uols?
hehehe

parti tok mun

owhh ingatkan undi ghombau.. gitu skalik smangat kecintaan uolss pd heolss ekk..
inilah namanya fan kipas susah nak mati
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 02:12 PM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 01:08 PM
parti tok mun  

owhh ingatkan undi ghombau.. gitu skalik smangat kecintaan uolss pd heolss ...

parti tok mun tu apa uols?
ampun iols mmg tak politik sgt..

harus lah uols
susah nak dapat peminat dan penyokong tegar cam iols ni tau
cehhh...perasan je iols ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2013 02:20 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 8-4-2013 02:12 PM
parti tok mun tu apa uols?
ampun iols mmg tak politik sgt..

adehh tok mun yg ganung tuh yg join jadik calon.. idak tawu ke?
atee cer mike pg singgah di CI

amboihhh tp uolss kene berlawan dgn acik2 ghombau hokeh
clp2 acik2 ghombau lebih seksaited dari uolss
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 02:22 PM | Show all posts
genchi posted on 8-4-2013 02:20 PM
adehh tok mun yg ganung tuh yg join jadik calon.. idak tawu ke?
atee cer mike pg singgah di ...

owh yg umur 94 tahun tu ke?
iols singgah gak kat CI tapi scary kat sana
hahahahahaha

kena lawan dgn acik2 ghombau?? habis lah iols nanti
depa lagi ganas mau pun tahan lasak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048615s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list