JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8912
View
12
Reply

muaythai? boxing dan gym

[Copy link]

Author: nizamXF       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-4-2013 05:31 PM | Show all posts |Read mode
mencari kelas muaythai? boxing dan gym di satu tempat yang sama?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2013 12:01 AM | Show all posts
Aku pn nk carik tempat mcm ni, kalau adalah..yg betul2 serius training, bkn yg mcm aerobik atau mcdojo...tp mcm xder jer huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 11:37 PM | Show all posts
banyak2 martial arts di dalam satu gym.... adakah hang maksudkan MMA.....
bnyk gak la klass MMA kat Malaysia ni...

tapi kalau kat blah2 utara kat Penang ja.... ada MMA

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2013 12:23 AM | Show all posts
lordvoldemort posted on 19-4-2013 11:37 PM
banyak2 martial arts di dalam satu gym.... adakah hang maksudkan MMA.....
bnyk gak la klass MMA kat ...

MMA tu satu seni martial art yg dah gabungkan semua dalam satu jenis martial. tu yg namanye martial art. tapi kat shah alam sini ni ade kelas asing2. muaythai, boxing, mma n project bootcamp. under satu pengurusan fitness centre club house -Xclusive fitnesz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2013 12:26 AM | Show all posts
Vendetta84 posted on 14-4-2013 12:01 AM
Aku pn nk carik tempat mcm ni, kalau adalah..yg betul2 serius training, bkn yg mcm aerobik atau mcdo ...

ko dok nak cari area mana ni?  
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2013 12:54 AM | Show all posts
nizamXF posted on 20-4-2013 12:23 AM
MMA tu satu seni martial art yg dah gabungkan semua dalam satu jenis martial. tu yg namanye martia ...

hang jangan taktau... sebenaqnya kat gym2 MMA pon ada depa ajaq asing2 jugak.... pagi muaythai... ptg boxing malam judo ka...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2013 12:34 PM | Show all posts
lordvoldemort posted on 20-4-2013 12:54 AM
hang jangan taktau... sebenaqnya kat gym2 MMA pon ada depa ajaq asing2 jugak.... pagi muaythai...  ...

owhhh, mcm hang join kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2013 03:37 PM | Show all posts
nizamXF posted on 20-4-2013 12:34 PM
owhhh, mcm hang join kat mana?

https://www.facebook.com/KombativeFitness?ref=ts&fref=ts

tunggu masa... in a few week
nak belajaq buat armbar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2013 04:31 PM | Show all posts
lordvoldemort posted on 20-4-2013 03:37 PM
https://www.facebook.com/KombativeFitness?ref=ts&fref=ts

tunggu masa... in a few week

owhh..jauh la pulop..kawe kek shah ale..huahuahua..tapo tapo..sini ado
- http://xclusivefitnesz.com/web site/index.php   
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2016 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nizamXF replied at 20-4-2013 12:34 PM
owhhh, mcm hang join kat mana?

Nak join boleh ka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2017 01:15 PM | Show all posts

try check out gym dekat stadium shah alam bro
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2017 02:06 PM | Show all posts
nizamXF replied at 20-2-2017 01:15 PM
try check out gym dekat stadium shah alam bro

LEKIR MMA Shah Alam
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 03:08 PM | Show all posts
nice info.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044830s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list