Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
92058
View
454
Reply

HP APA YANG ANDA GUNA SEKARANG

[Copy link]

Author: matabelalang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-4-2013 09:16 AM | Show all posts |Read mode
Boleh tak korang vote dan list out pakai handphone model apa?
Model dan jenama mana kita tengok paling ramai guna...
Sekadar untuk melihat hp mana yang menjadi pilihan ramai ...

Selamat Mengundi ... Model (untuk model boleh turunkan dalam ruangan komen) dan
Brand HP (boleh undi dan nyatakan untuk undi lain-lain brand) ... Last edited by medangmru on 18-4-2013 06:59 AM

Multiple Polls: ( Max 3 choices ), Total 324 Users voted

Count down: 7686 Days8 Hours13 min.

Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 01:33 PM | Show all posts
patut bleh multiple vote.. huhuh

aku pakai

samsung p5100..
nokia 5730xm..
3120c....
viewpad 10s
hp klon nova note 2


n hp paling aku suka.. sony xperia...
dlu penah pakai tp dh jual sbb nk sambau hp len..hehhee
Last edited by cmf_death on 17-4-2013 01:36 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 01:42 PM | Show all posts
pakai BB saje...
model curve 9320
sempoiiiiiiiiiii..........
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 07:10 PM | Show all posts
cmf_death posted on 17-4-2013 01:33 PM
patut bleh multiple vote.. huhuh

aku pakai

Amboi banyaknyer.... kalau keluar rumah ko bwk semua skali ker hphone tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 07:12 PM | Show all posts
HTC HD2

windows mobile
windows phone
android

tiga tahun 3 zaman, hanya 1 dalam seribu
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 07:26 PM | Show all posts
midori_katana posted on 17-4-2013 07:10 PM
Amboi banyaknyer.... kalau keluar rumah ko bwk semua skali ker hphone tu?

bawak sebjik or dua je....

nokia 5730xm ngan nova note 2.. huhu..

nokia tu penting sbb nk dgr lagu lam keta.. memandangkn cd player aku x leh baca cd,aku cucuk je dkt audio in tu.. leh dgr direct dr hp..hehhee

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 08:04 PM | Show all posts
aiseh...takder multichoice la plak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 08:05 PM | Show all posts
belalamng...ko kasik tukar jadik multiple vote ke 2 atau ke3 ....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 10:01 PM | Show all posts
medangmru posted on 17-4-2013 08:04 PM
aiseh...takder multichoice la plak...

khennnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 11:04 PM | Show all posts
cmf_death posted on 17-4-2013 07:26 PM
bawak sebjik or dua je....

nokia 5730xm ngan nova note 2.. huhu..

Oic... aku saja jer nak tau sbb aku cuma ada sebuah jer henphone, tu pun tak menang tangan nak menjaganya.... hehehe... org laki ni time skolah dulu bawak beg isi sebuah dua jer buku... payung pun tak nak pegang... rela ditimpa hujan gitu, tapi henphone mesti usung lebih dr 2... lebih3 lagi yg bawa kamera dslr yg besar dan berat tu... mmg tak sama dgn situasi time skolah....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2013 11:50 PM | Show all posts
midori_katana posted on 17-4-2013 11:04 PM
Oic... aku saja jer nak tau sbb aku cuma ada sebuah jer henphone, tu pun tak menang tangan nak men ...

aku ada 4 num sbb tu hp jd terlebeh skit .. yg slalu org kontek 2 num  je.. sumbat lam nova note 2 sbb hp ni sapot dual sim...

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 12:31 AM | Show all posts
aku vote nokia kat atas tu, sebab baru je beli lumia 820 semalam. tapi kat simpanan aku ada hp lain lagi: htc one x, htc sensation, nokia N8, nokia X7, nokia 6220, huawei mediapad.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 07:00 AM | Show all posts
cmf_death posted on 17-4-2013 10:01 PM
khennnnnnnn

aku dah edit letak multi otion sampai 3...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 07:21 AM | Show all posts
akuk pakai .... Sonim XP5300 Force 3G
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 08:56 AM | Show all posts
medangmru posted on 18-4-2013 07:00 AM
aku dah edit letak multi otion sampai 3...

yang dah undi boleh undi semula ke bila dah ada multiple choices ni tuan mod
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 08:58 AM | Show all posts
al-asil posted on 18-4-2013 08:56 AM
yang dah undi boleh undi semula ke bila dah ada multiple choices ni tuan mod

mcm dah tak boleh je...aku nak ngundi semula pun tak dapek...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2013 10:23 AM | Show all posts
medangmru posted on 18-4-2013 07:00 AM
aku dah edit letak multi otion sampai 3...

sorri lah mod medang ... sibuk sikit tak sempat nak edit multiple choice ... tq sebab tolong edit ...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 10:28 AM | Show all posts
aku undi dua sebab aku pakai blackberry bold 9790 (bold 4)
dgn csl blueberry dual simcard yg dh setia dgn aku sejak tahun 2010, huhu..
macamana anak aku campak pon, tak pernah rosak
dan habis2 kuat pun, hp tu akan off dengan sendiri..
so far battery pon masih ok, tak kong pon..

tp function hp tu biasa2 ajer, yang basic kaw2 punyer,
boleh fb, segala bagai thru gprs (yg ni tolak kredit tak hengatt punyer..)
atau berinternet guna broadband bulanan yg kita langgan dr provider..

sebelum aku pakai blackberry bold 4 ni, aku
pakai blackberry 9700 (bold 2)..
tp aku beli baru sebab bold 2 tu rosak screen lcd dan camera
gara2 anak campak..

hp tu masih ada dalam kotak tanpa aku repair pon.. huhu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 12:21 PM | Show all posts


i pakai bold 4 now
mmg best tp xtahan bateri cpt abis
aduh nk kena ade hp back up sbb
selalu out statin
ok ke samsung s3?

regards
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 01:50 PM | Show all posts
aku pakai samsung s3 & sony xperia mini pro...  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112330s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list