Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
92157
View
454
Reply

HP APA YANG ANDA GUNA SEKARANG

[Copy link]

Author: matabelalang       Show all posts   Read mode

Post time 10-7-2013 03:29 PM | Show all posts
flarengirl posted on 10-7-2013 03:26 PM
camne nak dpt kaler merah tu?limited edition ke? kena tnya kt samsung centre ke?

macam S3 mmg ada keluaran warna merah... mmg samsung keluarkan..
cuma mmg limited kot sebab org ramai pilih hitam atau putih je ..mcm nak kaler kelabu pun kena byr extra
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 11:29 PM | Show all posts
buat masa sekarang pakai htc incredible s ngan htc one..

incredible s walaupun dah 2tahun lebih guna still ok.. bateri pun ok lagi.. boleh tahan sehari setengah kalo tak pakai heavy duty.. keadaan phone pun masih tip top.. cuma susah sket nak cari accessories sebab htc  dah tak kuar model nih..
baru pakai htc one seminggu.. dan tak puas lagi nak godek2.. sangat puas hati ngan skrinnya.. crystal clear sungguh.. bateri so-so jek buat masa nih sebab gigih nak godek2 sana sini.. takde lagging lagi.. on the way install ntah ape2 dalam phone tu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 11:38 PM | Show all posts
tebuanharimau posted on 10-7-2013 03:29 PM
macam S3 mmg ada keluaran warna merah... mmg samsung keluarkan..
cuma mmg limited kot sebab org r ...

hari tu ada tengok samsung galaxy s3 limited edition la fleur.. santek gak..

huhu.. nak tepek gambar.. tapi tak reti..



image.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 11:39 PM | Show all posts
eh.. ada la pulak.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 11:42 PM | Show all posts
sweetmi09 posted on 10-7-2013 11:38 PM
hari tu ada tengok samsung galaxy s3 limited edition la fleur.. santek gak..

huhu.. nak tepek g ...

jadi je tempekan tu


cantiknye yg merah tu   tapi corak bunga2 tu pompuan ok la
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 11:50 PM | Show all posts
tebuanharimau posted on 10-7-2013 11:42 PM
jadi je tempekan tu

biasa tepek gambar time pakai pc or laptop jek.. la ni first time tepek gambar pakai ipad.. masa tekan reply tadi tak kuar pun gambar.. dah refresh baru ada..

hari tu tokey kat kedai tepon tu cakap memang seswai untuk orang pompuan pun.. cantik, tapi feminin sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 10:35 AM | Show all posts
tebuanharimau posted on 10-7-2013 02:41 PM
ok x? TH ingat nak sambar satu.. teringin nak fon kaler merah

So far ok....
tapi..i lebih suka guna iphone dulu lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 10:39 AM | Show all posts
tebuanharimau posted on 10-7-2013 03:29 PM
macam S3 mmg ada keluaran warna merah... mmg samsung keluarkan..
cuma mmg limited kot sebab org r ...

Ye.. SIII merah tu limited edition... kaler garnet..
Ana beli yang biasa nye..bukan La fleur tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 12:11 PM | Show all posts
anasue posted on 11-7-2013 10:39 AM
Ye.. SIII merah tu limited edition... kaler garnet..
Ana beli yang biasa nye..bukan La fleur tu.. ...

limited ke?? mana TH nak cari nanti...huhu x mo kaler itam...putih pun dah klise..cuma berkenan merah..kelabu ada sikit2 minat

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Apple n samsung masih mengusai market
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 08:04 PM | Show all posts
moyas posted on 13-7-2013 07:19 PM
Apple n samsung masih mengusai market

Nokia kalau guna Android,,,,aku rs brand len cam Samsung ,,,HTC konpom tergugat....tp depa degil takmo guna android...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
medangmru posted on 13-7-2013 08:04 PM
Nokia kalau guna Android,,,,aku rs brand len cam Samsung ,,,HTC konpom tergugat....tp depa degil t ...

Tur la kn. Nokia dulu moy nya favourite
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2013 10:29 AM | Show all posts
Note II & Tab 7.7
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2013 10:31 AM | Show all posts
Akan tukar Note II kepada Note III nanti
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 08:26 AM | Show all posts
alcatel 993d one touch x da ke???
:O
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 12:57 PM | Show all posts
APPLE forever  
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 01:14 PM | Show all posts
aku x pernah beli hempon sendiri..hat pakai skang ni pon hempon lucky draw kekdahnyer..sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 08:56 PM | Show all posts
sweetmi09 posted on 10-7-2013 11:38 PM
hari tu ada tengok samsung galaxy s3 limited edition la fleur.. santek gak..

huhu.. nak tepek g ...

uiiiiiiiii gilerr cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 08:57 PM | Show all posts
ell768 posted on 18-7-2013 01:14 PM
aku x pernah beli hempon sendiri..hat pakai skang ni pon hempon lucky draw kekdahnyer..sekian..

untungnyer awak!

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 10:58 AM | Show all posts
flarengirl posted on 21-7-2013 08:56 PM
uiiiiiiiii gilerr cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


cantik kan.. kalo ngan gegerl memang kena sangat.. rasanya skrin dia macam samsung galaxy s 3 mini kot.. cer ushar kot2 ada lagi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.948683s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list