Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20709
View
44
Reply

Beri cadangan Kepada 3 Jens Motor Ini

[Copy link]

Author: winamp05       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-6-2013 12:12 PM | Show all posts
Slav posted on 31-5-2013 02:47 PM
dun mind bleh tak abam tt share ketinggian abam tt,
sbb nak cari constant variable utk ambe rumus ...

aku pun lupa berapa tinggi aku ni. tapi takde la tinggi mana pun. dalam kategori biasa biasa je. tak pendek tak tinggi. thehehe. selalu org yg bertanya macam ni dalam kategori tak yakin tinggi berapa boleh bawak ke motor ni. sama la macam aku dulu. ok je T2 .

dah nak jual dah pun. aku open kat mudah 13,500. tu pun paling rendah antara yang lain. last open 12K. baru je 8 bulan pakai. hahaha.

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2013 12:19 PM | Show all posts
winamp05 posted on 24-6-2013 12:10 PM
dah buat keputusan dah la. aku ambik aprilia shiver. thehehehe.

hehehe shiver pon terbaik..mantap ..otr brape?50K?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2013 12:32 PM | Show all posts
piringterbang posted on 24-6-2013 12:19 PM
hehehe shiver pon terbaik..mantap ..otr brape?50K?

OTR masa aku ambik harga 45,839.

Semalam harga shiver sudah naik balik ke harga asal, 56K.

So aku rasa bertuah kerana sempat lagi rembat shiver under promotion.

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2013 12:51 PM | Show all posts
winamp05 posted on 24-6-2013 12:32 PM
OTR masa aku ambik harga 45,839.

Semalam harga shiver sudah naik balik ke harga asal, 56K.

memang untung pon..beza 9k tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2013 02:11 PM | Show all posts
amik benelli tnt 600 tu je la...4inline jugak..rega 30k je
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2013 02:11 PM | Show all posts
amik benelli tnt 600 tu je la...4inline jugak..rega 30k je
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2013 03:21 PM | Show all posts
winamp05 posted on 24-6-2013 12:12 PM
aku pun lupa berapa tinggi aku ni. tapi takde la tinggi mana pun. dalam kategori biasa biasa je. t ...

iklan kat mudah yg mana satu bro...??

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2013 04:34 PM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 24-6-2013 03:21 PM
iklan kat mudah yg mana satu bro...??




http://www.mudah.my/SYM+T2+250i-22081189.htm
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2013 05:31 PM | Show all posts
winamp05 posted on 24-6-2013 04:34 PM
http://www.mudah.my/SYM+T2+250i-22081189.htm

waaaaaa baru 10 bulan mileage dah 15k.... takper... yg penting maintenance jagaa......

aku punya dah 3 tahun nak  cecah 15k pon susah....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2013 09:47 AM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 24-6-2013 05:31 PM
waaaaaa baru 10 bulan mileage dah 15k.... takper... yg penting maintenance jagaa......

aku puny ...

abih tu dah buat pegi kije hari hari, balik kampung dah 3 kali, pegi JB sekali, PD 2 kali, melaka sekali. kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2013 11:38 AM | Show all posts
winamp05 posted on 25-6-2013 09:47 AM
abih tu dah buat pegi kije hari hari, balik kampung dah 3 kali, pegi JB sekali, PD 2 kali, melaka  ...

umah ke opis brape km..?? opis kat KJ kan...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2013 11:43 AM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 25-6-2013 11:38 AM
umah ke opis brape km..?? opis kat KJ kan...

ha'ah opis aku kat KJ je.. tapi tu laa.. balik utara dah 3 kali. dah berapa ratus kilo meter dah tu kalau pegi balik.. jalan-jalan lagi.. huuhuh

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2013 11:45 AM | Show all posts
winamp05 posted on 25-6-2013 11:43 AM
ha'ah opis aku kat KJ je.. tapi tu laa.. balik utara dah 3 kali. dah berapa ratus kilo meter dah t ...

sama mcm mileage keta aku laaaaa.... hampir tiap2 bulan ke KL --> baling... minyak dgn tol utk 1 tahun dah buleh bayar d/p GS1200
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2013 12:49 PM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 25-6-2013 11:45 AM
sama mcm mileage keta aku laaaaa.... hampir tiap2 bulan ke KL --> baling... minyak dgn tol utk 1 t ...

woi, buat apa kat baling ?

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2013 01:08 PM | Show all posts
winamp05 posted on 25-6-2013 12:49 PM
woi, buat apa kat baling ?

baling --> pengkalan hulu --> betong


errr... ko orang baling ke...??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2013 01:50 PM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 25-6-2013 01:08 PM
baling --> pengkalan hulu --> betong

haha.... aku orang baling la. ko wat pe tetiap bulan pegi bentong ? perdagangan orang ka ? keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2013 03:21 PM | Show all posts
winamp05 posted on 25-6-2013 01:50 PM
haha.... aku orang baling la. ko wat pe tetiap bulan pegi bentong ? perdagangan orang ka ? keh keh ...

muahahahaaaaaa.... baling dok kat mana...??
anak aku ngaji kat MRSM baling laaaaa... baling la ni ada improve sikit sebab ada al-ikhsan... muehehehehe....
kalau makan.. kat mana tempat yg menarik...?? aku kalau tak gi nasi kandar ketapang, aku makan kat makcik kedai bawah pokok ketapang.. hat lauk dalam periuk besaq tu... jalan nak pi ke billion...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2013 09:55 AM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 25-6-2013 03:21 PM
muahahahaaaaaa.... baling dok kat mana...??
anak aku ngaji kat MRSM baling laaaaa... baling la ni ...

aku baling dekat area weng. kolam air panas legong tu, keatas lagi dalam 20KM.
Tak sangka pulak anak ko ade skolah kat MRSM tu. so nanti bebila kalau kebetulan timing sama buleh lepak lepak kat baling. keh keh keh .........

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 09:06 AM | Show all posts
winamp05 posted on 26-6-2013 09:55 AM
aku baling dekat area weng. kolam air panas legong tu, keatas lagi dalam 20KM.
Tak sangka pulak  ...

selain hotel ramli dan baling inn.... kat mana tempat menginap yg menarik...??




aisehhh.. dah jadik thread baling la pulak...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2013 12:33 PM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 27-6-2013 09:06 AM
selain hotel ramli dan baling inn.... kat mana tempat menginap yg menarik...??

hahaha.... dah jadi thread baling la pulok.
aku tak tau sangat la tempat penginapan menarik kat baling tu. yang aku tau baling inn tu je la. hotel ramli tu kat mana ? ni first time dengar nih. kekekeke.
lama dah anak ko kat MRSM tu ?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082957s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list