JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
5610
View
69
Reply

[NASIONAL] Dirty Election..

[Copy link]

Author: BlueHand       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2013 12:03 AM | Show all posts |Read mode
Dirty election kunun.. Apsal pegi bentuk kerajaan negeri kat penang, kelantan dengan selangor.. Tolakla keputusan SPR tu.. SPR kan tak teluss
Last edited by naen on 7-5-2013 01:16 PM

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:08 AM | Show all posts
Sebab kat tempat tuh, walaupun disuap makan free, namun rakyat situ tetap menentang kebobrokan BN.

P/S: gogo2 juga makan free 3 kali tapi tetap undi PKR calon Melayu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:08 AM | Show all posts
Tempat lain yg undi BN sampai menang suka krjn yg korup kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 12:19 AM | Show all posts
pulak dah... double standard atau auta? aku boleh kompom dua2 skali..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:22 AM | Show all posts
sebab pegawai spr masukkan kertas undi PR dalam kocek sampai berkepuk kepuk dalam poket (mengikut thread fitnah blackout)... sebab tu la pr kalah
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:23 AM | Show all posts
Kalau Najib berani nak re-election dalam keadaan yang adil dan bersih, Pakatan Rakyat tidak akan takut untuk mengadakan Pilihanraya lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:24 AM | Show all posts
okey, thread mengeji tak bawak hasil macam ni boleh la ditutup sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:26 AM | Show all posts
KLKnight posted on 7-5-2013 12:23 AM
Kalau Najib berani nak re-election dalam keadaan yang adil dan bersih, Pakatan Rakyat tidak akan tak ...

aku berani kerat ko.tey najib la kalau die brani nak wat re-election
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:36 AM | Show all posts
Aku dah agak akn ada soalan yg agak x berapa cerdik mcm ni akn kluar... khehehe

aku bg contoh main bola.

klu kita tau sbelah pihak mmg main tipu sekali dgn pengadil pun berat sblah.. tapi akhirnye kita menang jugak,
takan la kita nak p bantah pulak an... itu tandanya pasukan kita betul2 kuat. Pengadil pun pening pala.

lain la kita kalah, mmg patut la bantah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:41 AM | Show all posts
Magika posted on 7-5-2013 12:22 AM
sebab pegawai spr masukkan kertas undi PR dalam kocek sampai berkepuk kepuk dalam poket (mengikut th ...

jangan lupa ratus ribu pengundi hantu diterbangkan ke Selangor.........prrrrrrrrrrrrrpfffffftght
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:42 AM | Show all posts
aku nampak beribu-ribu kertas undi pembangkang kena campak dalam jamban dan diflush
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:43 AM | Show all posts
Aku kat hostel sekarang, aku dengar budak sebelah bilik ni borak2. Dapat RM200 untuk undi BN, tapi pangkah PR. So much win.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 12:47 AM | Show all posts
pakatan xpuas ati najib kene buat re-election.. standard pencacai.. prftthhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:49 AM | Show all posts
kerat telinga pun takot nak kerat anuuuuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 12:50 AM | Show all posts
Magika posted on 7-5-2013 12:22 AM
sebab pegawai spr masukkan kertas undi PR dalam kocek sampai berkepuk kepuk dalam poket (mengikut th ...


pegawai spr ade berpuluh2 poket kat seluar dia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:50 AM | Show all posts
BlueHand posted on 7-5-2013 12:47 AM
pakatan xpuas ati najib kene buat re-election.. standard pencacai.. prftthhhhhh

Kepala sebesar spender Hj Stopa tapi otak kecik........hahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 12:51 AM | Show all posts
Maideen. posted on 7-5-2013 12:41 AM
jangan lupa ratus ribu pengundi hantu diterbangkan ke Selangor.........prrrrrrrrrrrrrpfffffftght ...


penangkap antu pegi bertanding kat perlis plak.. penangkap hantu kene betanding kat kawasan hantu la
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 12:55 AM | Show all posts
BlueHand posted on 7-5-2013 12:47 AM
pakatan xpuas ati najib kene buat re-election.. standard pencacai.. prftthhhhhh

re election???

ini kali mesti jadilah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 01:01 AM | Show all posts
duritajam posted on 7-5-2013 12:55 AM
re election???

ini kali mesti jadilah...

Kalau reelection pukul 6 El Joob dah declare menang! hahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 01:05 AM | Show all posts
Maideen. posted on 7-5-2013 12:50 AM
Kepala sebesar spender Hj Stopa tapi otak kecik........hahahahahahahaha


kepala sebesar spenda stopa, otak pun kecik cam stopa punya tut gak
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 01:07 AM | Show all posts
BlueHand posted on 7-5-2013 01:05 AM
kepala sebesar spenda stopa, otak pun kecik cam stopa punya tut gak

Patutlah kena kencing dek El Joob memanjang........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 01:07 AM | Show all posts
Maideen. posted on 7-5-2013 01:01 AM
Kalau reelection pukul 6 El Joob dah declare menang! hahahahahahahahaha


tu la pasal.. nampak beno menipunya.. pencacai tadah sajaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 01:07 AM | Show all posts
Maideen. posted on 7-5-2013 01:01 AM
Kalau reelection pukul 6 El Joob dah declare menang! hahahahahahahahaha

pukul 7 dah boleh isi minyak murah tak..???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2013 01:08 AM | Show all posts
Maideen. posted on 7-5-2013 01:07 AM
Patutlah kena kencing dek El Joob memanjang........



kencing aljub terlalu deras.. xmampu stopaman melawan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 01:11 AM | Show all posts
duritajam posted on 7-5-2013 01:07 AM
pukul 7 dah boleh isi minyak murah tak..???

Pukul 6.30 beli kereta murah dulu. Pukul 7 baru beli Ron 95 @0 .50 seliter. Kalau Ron 97 @ 0.75 sen.........hahahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052489s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list