Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
8693
View
58
Reply

[Dunia] Sape suke upload gambar makanan die sakit mental

[Copy link]

Author: annehuda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-5-2013 03:43 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:47 PM | Show all posts
hahahahahhaa...alhamdulillah...Allah tk bg aku penyakit sakit otak jenis ni... hahahahahahahah

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:48 PM | Show all posts
uitt yer ker....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:49 PM | Show all posts

hahaha iye , kat my fb ada sorang tu dia meroyan hari2 sejak demam pru ni pasal dia sgt kuat BN , marah2 kalau org PR comment kat post dia.  Dia kata nk unfren.  
Sejak semalam , dia asyik lpost gambar makanan je , hihi ... bertepatan dgn citer sokabar kat atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:51 PM | Show all posts
berita utusan, kata tak leh percaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:51 PM | Show all posts
Yang suka share share fitnah kat FB kira mental jugak tak??
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:53 PM | Show all posts
Alaaaaaaaaaaaaaa ramai tul la yg sakit mentel kat mesia ni ct lijah pun suka wat gitu gakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:57 PM | Show all posts

ada orang tu makan buah anggur pun nak post gambar , scroll down jer , maleh layan
ikan yang dah tinggal tulang , sisa makan dia pun post heeee
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:57 PM | Show all posts
ladyxez posted on 10-5-2013 03:49 PM
hahaha iye , kat my fb ada sorang tu dia meroyan hari2 sejak demam pru ni pasal dia sgt kuat BN ,  ...

AKu share jgak tp biasa kalau jumpa /mengiklan mknan yg pelek pelek ..mcm geoduck tu...Takat g mkm sushi tadok la nk share bagai..org dh tk pelek pun..

Mentel? Adehhhh
Last edited by rebecca_nur on 10-5-2013 03:58 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 03:59 PM | Show all posts
rebecca_nur posted on 10-5-2013 03:57 PM
AKu share jgak tp biasa kalau jumpa /mengiklan mknan yg pelek pelek ..mcm geoduck tu...Takat g mkm ...


cam u bukan mentel la becca , sbb mknn tu mmg pelek
ni yang hari2 punye , bf , brunch, sume la
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:02 PM | Show all posts
kata utusan meloya penipu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:03 PM | Show all posts
ni dari fb...

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:05 PM | Show all posts
yang sebenarnye diaorg ni dah tak larat nak layan org yg suke post gambo makanan....pasal tu buat andaian bangang ni, siap la ngan analisis bagai....

kalo aku la, aku pun malas nak layan org yg suke upload gambo makanan....dah mcm merepek...tak de modal dah ke nak post kat FB....kalo aku, aku pun nak buat kononnye ade analisis pakar ni penyakit otak....

pah ni semua org takut, lps tu wall kat FB bersih la dari gambo merepek cam ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:06 PM | Show all posts
ladyxez posted on 10-5-2013 03:59 PM
cam u bukan mentel la becca , sbb mknn tu mmg pelek
ni yang hari2 punye , bf , brunch, sume la  ...

ADa ke yg post mcm tu..fuh sib baik my fb frens takda gitu..share mknan atau restaurant br bukak yg best best jer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:18 PM | Show all posts
Saya mmg create satu folder utk gambo makanan jek...

Mcm buat review la... blh share tempat mkn sedap
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:22 PM | Show all posts
kahkahkahkah sengal sangat niiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:25 PM | Show all posts
Abis tu aku masak..yg remeh cam laksa.aku pon haplot..tu tanda aku mental ke weyyyy.aku pon rajin haplot.menu baru..hwuaa.......sadis betol la korang ni.x kan aku nk haplot gambo aku yg selalu bekemban nih....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:27 PM | Show all posts
tak ada org baca yg aku tempek tu ka, isu sebenar its abt obesiti bukan isu mental laa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:36 PM | Show all posts
Sebenarnya bukan sakit mental...tp diorg ni perlukan perhatian yg lebih..itu sbb suke sgt post mende2 camtu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
salah translate lah sebenarnya masalah obesiti
aku antara yg suka upload gambo mknn sbb aku masak dan plating cantik2 pastu share resepi ngn org lain
dulu mmg aku obes skrg tidak lg.. skrg suka share menu diet n sihat jer.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list