Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2256
View
9
Reply

Hamilton persoal penggunaan tayar

[Copy link]

Author: berun       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2013 10:14 AM | Show all posts |Read mode
LEWIS Hamilton meminta pasukannya, Mercedes supaya melakukan siasatan segera bagi mencari jawapan mengapa dia gagal mengawal jentera sejak menggunakan tayar Perelli.

Juara 2008 itu berkata, dia gagal mengawal kenderaan terutamanya ketika di selekoh.

Dalam saingan Grand Prix Sepanyol minggu lalu, Hamilton yang bermula di kedudukan kedua mengakhiri perlumbaan di tangga ke-12.

Masalah utamanya adalah tayar. Kami sudah berbincang perkara ini dan cuba untuk memahaminya sewaktu perlumbaan di Barcelona.

Tayar tiada cengkaman dan tergelincir. Tidak kira sewaktu memandu laju mahupun perlahan, katanya.

Hamilton juga menuntut pasukannya supaya kembali memberi saingan bagi menyelamatkannya musim ini.


Muka bosan je mamat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 03:58 PM | Show all posts
bro..ada thread khas la..

tapi sbb memandangkan mod baik hati..

jadi biar la dlu..

btw mercedes mmg lembbabbbbb!!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2013 04:08 PM | Show all posts
weta_studio posted on 17-5-2013 03:58 PM
bro..ada thread khas la..

tapi sbb memandangkan mod baik hati..

xpaham.... thread khas..?? ni kn thread sukan bermoto... sedih nya akhik kena banned je
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 04:14 PM | Show all posts
berun posted on 17-5-2013 04:08 PM
xpaham.... thread khas..?? ni kn thread sukan bermoto... sedih nya akhik kena banned je

yup betul..mmg ni bod sukan bermotor..

cuma kt sini since ada thread khas utk mercedes gp..apa2 jua berkaitan hamilton/rosberg,brawn,toto worlf,lauda,bob bell
ada dalam thread tu..forummer lain pun mudah nak reply..

btw..benda tu takde la wajib..terpulang gak la..ok


Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 04:14 PM | Show all posts
berun posted on 17-5-2013 04:08 PM
xpaham.... thread khas..?? ni kn thread sukan bermoto... sedih nya akhik kena banned je

kena banned sebab ko suka suki bukak thread dan topik² mengarut kot

ada sesetengah bod tu memang dah ada thread khas pasal sesuatu isu/ berita/ cerita

macam berita ni patut letak kat thread Mercedes GP Petronas

jadi takde lah satu bod tu ada sampai berpuluh² thread yg cite pasal benda yg sama

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2013 04:18 PM | Show all posts
weta_studio posted on 17-5-2013 04:14 PM
yup betul..mmg ni bod sukan bermotor..

cuma kt sini since ada thread khas utk mercedes gp..apa2 ...

bnyk sgt la  bod bod category smua.. pastu buat khas plak..... nak sebiji mnunjukan rasa marah!!!!!!



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2013 04:19 PM | Show all posts
satusembilan posted on 17-5-2013 04:14 PM
kena banned sebab ko suka suki bukak thread  dan topik2 mengarut kot

ada seset ...

semua ni poyooooo MARAAHHHHHH
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 04:22 PM | Show all posts
berun posted on 17-5-2013 04:19 PM
semua ni poyooooo MARAAHHHHHH

patutlah ko kena banned

orang reply jawab elok², ko reply macam *****



Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 04:25 PM | Show all posts
berun posted on 17-5-2013 04:19 PM
semua ni poyooooo MARAAHHHHHH

tak perlu nak marah..

cuma digalakkan je..takdela paksa pun..

kite pun reply gak ttg satu2 isu tu....

peace yo!!


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2013 04:29 PM | Show all posts
satusembilan posted on 17-5-2013 04:22 PM
patutlah ko kena banned

orang reply jawab elok2, ko reply macam *****

aku ok je.... kau pk lain ko pnya pasai.....

member bawah ni ok je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.943542s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list