Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
12653
View
46
Reply

Warna kulit lelaki kegemaran wanita

[Copy link]

Author: silentwinner       Show all posts   Read mode

Post time 24-11-2015 05:01 PM | Show all posts
Edited by kamil8891 at 24-11-2015 05:04 PM
watie_na replied at 24-11-2015 02:32 PM
sawo matang, baru Nampak kelakian. hahahaha.. tapi kemas la. kalau tak kemas, Nampak busuk

terasanya org kt sini hahahhaa
tapi bukan yg busuk tu hahahha
sy pon x suke law busuk hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2016 04:06 PM | Show all posts
9

tp sy pilih hitam manis
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 07:57 PM | Show all posts
Vote for sawo matang
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2016 01:47 PM | Show all posts
hat no.5 tuh... tak bleh blah....

kalu hitam kelabu kelabu or
hitam mocha mocha skit camane...

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2016 03:43 PM | Show all posts
suka yg sawo matang..tp dpt yg putih merah
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2016 10:36 AM | Show all posts
tall dark, berkumis dan goatie...like my hubby!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2016 08:31 AM | Show all posts
tak pnh kisah kulit org.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 03:46 PM | Show all posts
x kisah jnji sdap mata memandang.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 09:14 AM | Show all posts
Vote kuning langsat. Sebab tak suka cerah sangat dan tak suka gelap sangat. Sedang sedang gitu. I guess kuning langsat kot jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 10:25 PM | Show all posts
dah vote..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 09:22 AM | Show all posts
Edited by nenekglamer at 21-5-2016 09:24 AM

Mak suka yang kulit cerah. Mmg dari dulu dapat yg kulit cerah2 jah...

Contohnya, suka looks yang macam ni. Kulit cerah but not pasty white, rambut hitam, mata coklat gelap, hidung mancung dan puting tak pink (motip aku sebut pasal puting???) .... sila abaikan lubang idung dia...







maxresdefault.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aku suka laki kulit putih.sbb dia nmpak wangi.dan aku dpt laki lg cerah dr aku.xkisahla......wlupun aku ni sawo matang aku eksyen sikit.klu nmpak laki kulit gelap rs mcm eei eei sikit..terutama jns selekeh.pakai baju ikut dan dan pakai selipar..aku  tasty mat smart.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah vote ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 04:43 PM | Show all posts
watie_na replied at 24-11-2015 02:32 PM
sawo matang, baru Nampak kelakian. hahahaha.. tapi kemas la. kalau tak kemas, Nampak busuk

setuju sangatt
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:49 PM | Show all posts
camne korang define warna kulit eh? sebab ada laki kulit asal lain tp main panas kulit jadi tanned sikit

cam aku, dlu masa kecik putih merah sampai mak sedara aku dengki kat aku sebab aku sgt maveles. wahahaha

tp dh besau skit ni aku pun konpius aku warna kulit ape nih. cam cekelat2 skit, tp x gelap cam kJ. so aku rasa kuning langsat la kot. tp kuning langsat tu kulit cina. camne tu? so adakah aku ni di kira sawo matang?

sapa2 tau jenis2 warna kulit dan idola2, tolong tepek gambar jap. tq
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2016 09:20 PM | Show all posts
putih..sama mcm saya..huhuu


Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2016 09:21 PM | Show all posts
lagi 1 sedap mata ini memandang..saya tak suka dia jer sedap pandang muka saya tapi saya menyampah tengok muka dia..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2016 09:56 AM | Show all posts
Suka yang gelap sikit, baru nampak macho ( tapi jangan gelap sangat)








_____________________________________________________________
Dont click HERE
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:57 PM | Show all posts
saya tak berapa suka laki kulit cerah..nak2 lagi cerah dari kulit aku. coklat2 sawo matang baru nampak macho
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 08:58 AM | Show all posts
i suka lelaki kulit cerah
bila dia pakai baju hitam, nampak kontra dengan baju


kalau yang tan skin pun ok
nampak macho
janji jangan gemuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Taste maya yang gelap2 tapi gelap melayu la, bukan gelap negro. Kiki. Hitam manis gtu.

Tunang maya gelap org nya, nak2 kalau dia baru balik mancing. Lagi lee gelap. Tapi entah lah, suka tengok. Ada tarikan tertentu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2017 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah lah warna kulit apa pun. Jgn hitam sgt dan putih sgt.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070759s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list