Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8980
View
88
Reply

Nak Beli Xperia J atau Xperia Go??..tp Xtau sgt psl Smarthphone..Please Help

[Copy link]

Author: manjalara_01       Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2013 02:26 PM | Show all posts
manjalara_01 posted on 24-6-2013 02:06 PM
yea btul...
tp masa tgh try2 nak sms..
rasa x brape selesa pulak..guna J..

Xperia J pun ada keypad mcm tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2013 03:31 PM | Show all posts
Mata_coklat posted on 24-6-2013 02:26 PM
Xperia J pun ada keypad mcm tu

yea..manja tau...tp U lagi hot looking..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2013 03:41 PM | Show all posts
manjalara_01 posted on 24-6-2013 03:31 PM
yea..manja tau...tp U lagi hot looking..

U screen kecik..jaman sekarang kalau boleh org semua nk yg besar2 aje
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2013 04:58 PM | Show all posts
Mata_coklat posted on 24-6-2013 03:41 PM
U screen kecik..jaman sekarang kalau boleh org semua nk yg besar2 aje

yea btul!!!!....eheheh...

tp manja x kisah sgt kot..
sbb kalau nak surf ke main game ke..youtube ke..movie..
guna laptop..

kalau takat screen kecik2 ni...
mmg manja turn off nak tgk..

sbb hp ni mmg guna masa kat luar..
kat luar lebih suke people watching..
dari hp watching..

tp tgk dulu la..
mana tau ttiber tukar fikiran beli J pulak nnt..
sbb blum try sms guna U lagi..

blum bermesra lagi ngan U..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2013 09:18 PM | Show all posts
manjalara_01 posted on 24-6-2013 04:58 PM
yea btul!!!!....eheheh...

tp manja x kisah sgt kot..

xperia J sedap bila pegang cuma bentuk melengkung tu ja yg xmenarik...
bila pegang baru puas sebab skrin besar...
yg penting kena beli sarung yelah fon skang nipis silap@ tgh pegang licin je nak jatuh<>>>
penah skali J jatuh atas muka sy masa tu sy buka dia nyer sarung sambil baring sy mesej...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2013 05:34 PM | Show all posts
cmf_shiwari posted on 25-6-2013 09:18 PM
xperia J sedap bila pegang cuma bentuk melengkung tu ja yg xmenarik...
bila pegang baru puas seba ...

ha ah kan..
tp bile sms tu u guna 1 tangan ke 2 tangan??...
sbb screen besar kan??..

manja suke sms 1 tangan..

mcm2 cover ade..
mana best pakai??..yg tutup depan blakang ke?..yg depan xde tutup??..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 09:10 PM | Show all posts
manjalara_01 posted on 26-6-2013 05:34 PM
ha ah kan..
tp bile sms tu u guna 1 tangan ke 2 tangan??...
sbb screen besar kan??..

J satu tgn pun boleh gak....
klu jenis depan blakang ada byk choices gak
klu yg blakang sj xbyk..sy pulak suka yg blakang saja...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2013 04:53 PM | Show all posts
cmf_shiwari posted on 26-6-2013 09:10 PM
J satu tgn pun boleh gak....
klu jenis depan blakang ada byk choices gak
klu yg blakang sj xbyk ...

rasanye yg blakang jek tutup pun lagi murah..
sbb kalau yg tutup depan tu leceh la..
skit2 kena bukak tu..
kalu yg depan dh terbukak senang..
terus jek..tgk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2013 10:05 PM | Show all posts
uhuhuuh..salam allz..

manja dh check harga tadi..kat digital mall..
utk xperia J ade offer...rm680...
ni kedai sony..yg ori..

manja nak tanye skit la..
org tu kata..hp android sony..
xde virus..hp android xde..
btul ke??...

lagi 1...xperia U xde jual dh skrg..
agak frust..sbb 1st choice..U...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 10:17 PM | Show all posts
dh bli nti, updet ye..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2013 03:54 PM | Show all posts
manjalara_01 posted on 16-7-2013 10:05 PM
uhuhuuh..salam allz..

manja dh check harga tadi..kat digital mall..

hehe..x penah pakai pon antivirus utk hp..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2013 04:55 PM | Show all posts
kumbangdesa posted on 19-7-2013 03:54 PM
hehe..x penah pakai pon antivirus utk hp..

uhuhu..
xde yea??..tu la hari tu manja gi tanye..org kat digital mall tu..
die kata android xde virusnye....tp tgk brand la..nokia..bla3...tu ade..
ntah la...

u guna smartphone model ape??..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2013 06:38 PM | Show all posts
alamak...frust..
smlm..dh cucuk duit..
tadi pulak dh siap kira2...masuk poket..
tup2...dh on the way nak gi beli..
terlupe ade lagi separuh simpan dlm kotak..
lupe nak ambik..

xde rezeki lagi nak beli..
sok jek la..geramnye...terasa cam stupid..
skrg tgh offer..rm680...nnt kalau beli cover..
memory card,..rm30...dpt la charger battery kreta for free...
good..offer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2013 06:41 PM | Show all posts
kite org prempuan ni...
kena la ambik langkah jaga2..
LOL..paranoid kah manja??..

yea la..karang..kreta rosak kat mana2 ke...
tgk batteri hp out..menangis sorg2 nnt..
tu yg teringin nak charger kreta..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2013 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehe..pakai xperia ion je..sebelum ni pakai xperia x10 & arc..mmg x pernah pakai antivirus..xde apa problem pun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2013 12:12 PM | Show all posts
kumbangdesa posted on 19-7-2013 11:05 PM
Hehe..pakai xperia ion je..sebelum ni pakai xperia x10 & arc..mmg x pernah pakai antivirus..xde apa  ...

owh yea ke??...bgs la mcm tu..
harap manja punye pun mcm tu jgk...
insyaallah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 05:17 PM | Show all posts
nasib baik skg ada website macam iPrice ada, senang nak compare specs & price
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 09:32 AM | Show all posts
brokenmyth replied at 19-7-2018 05:17 PM
nasib baik skg ada website macam iPrice ada, senang nak compare specs & price

waa. xtau pulak pernah ada website cam ni. lol.. nk cari vivo v9 boleh la i check harga kat website tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 08:58 PM | Show all posts
knape xperia,i rasa iphone, vivo lebih bagus la ! Baru-baru ini fon paling new ialah vivo nex dan vivo v9 . OMG cantik gileerr
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 09:26 PM | Show all posts
vivilam replied at 25-7-2018 09:32 AM
waa. xtau pulak pernah ada website cam ni. lol.. nk cari vivo v9 boleh la i check harga kat websit ...

kactually telco pun ada harga fon, lebih murah lagi dari biasa. Kalau sign plan mereka fon murah giler ~~ Mcm celcom.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074881s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list