Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8932
View
88
Reply

Nak Beli Xperia J atau Xperia Go??..tp Xtau sgt psl Smarthphone..Please Help

[Copy link]

Author: manjalara_01       Show all posts   Read mode

Post time 30-7-2018 12:45 PM | Show all posts
Keshapop replied at 27-7-2018 03:58 PM
Data 1 line brp byk? Klu dah 1tb nak share lagi watpe?

Main line lebih cikit. Individual line sorg ade 5gb, klo main line xde share data masih blh gune data sendiri, lagipun iflix is unlimited
Hahaha Ko rasa 1tb sempat habis dlm sbulan ke

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 10:39 PM | Show all posts
linasss replied at 28-7-2018 07:28 PM
vivo v9 biasa saje...siape pun blh beli sendirikalau celcom free iphone x atau huawei p20 akan l ...

betullah,kalau nak free,free yg mahal punye
Celcom pun x nak rugi,mrk tentu bagi beberapa phone saja lepas tu kata dah habis stok
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 10:44 PM | Show all posts
Talonlon replied at 30-7-2018 12:45 PM
Main line lebih cikit. Individual line sorg ade 5gb, klo main line xde share data masih blh gune d ...

Untunglah plan ni! tapi 1 bulan kena bayar berapa? mesti mahal sebab byk data celcom bagi
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2018 11:46 AM | Show all posts
Fazillah123 replied at 30-7-2018 12:31 PM
xperia masih ade fon baru ke?Aku pun tengah fikir nak sign up pelan celcom ke x
takut data xhabis ...

xperia mana ada phone baru. kau sign up je la plan celcom mobile family tu terus angkut vivo v9. lagi nice..

takan rugi la sebab dia ada shareable data. kalau tak habis share je la dengan ahli keluarga lain.. memang banyak gila beza kalau kau compare celcom dengan yang lain. berbaloi lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2018 11:48 AM | Show all posts
shhh4567 replied at 30-7-2018 10:44 PM
Untunglah plan ni! tapi 1 bulan kena bayar berapa? mesti mahal sebab byk data celcom bagi
...

basic dia aku rasa rm48 je sebulan. kau check la website dia ni.

https://www.celcom.com.my/person ... EAAYASAAEgIN0_D_BwE


rasa tak mahal pun. tapi data memang banyak gila la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 12:29 PM | Show all posts
Edited by farhana94 at 1-8-2018 12:34 PM

I have my list for adroids that i interested to buy. Maybe u can take a look at it.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 12:41 PM | Show all posts
Edited by farhana94 at 1-8-2018 12:43 PM

Hey i probably would go forsony experia z5, lg g5 price, oppo f1s price, or samsung a7 price
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 12:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2018 11:30 AM | Show all posts
I would suggest you to buy sony xperia z5  or asus zenfone selfie   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081006s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list